Find billige flybilletter til Podgorica

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Podgorica

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Podgorica

Bedste pris på enkeltbillet

627 kr.

Bedste pris på returbillet

1.043 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Podgorica fra Danmark i de seneste 72 timer er 627 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Den bedste pris på en returbillet til Podgorica fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.043 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Det hurtigste fly til Podgorica fra Danmark tager 2t. 40min. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Podgorica, herunder Austrian Airlines, Air Serbia og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Podgorica

Find de billigste fly til disse Podgorica-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Podgorica

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Podgorica

København (CPH) til Podgorica (TGD)

Fly til Podgorica ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci, hvor den gennemsnitlige pris er 1.991 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Podgorica ​​koster i gennemsnit blot 1.431 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 2.826 kr. at flyve til Podgorica ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjuli413% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Podgorica fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Podgorica?

Fly til Podgorica er ofte billige fra januar til marts. Omvendt er de som regel dyrere i sommermånederne – specielt fra slutningen af juni til starten af september. Flybilletter til Podgorica varierer i pris og koster ca. 1000 DKK, når de er billige, mens de i højsæsonen kan koste op mod ca. 2500 DKK.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Podgorica for 132 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Podgorica. Hvis du vil finde den billigste pris til Podgorica fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Podgorica i januar, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.529 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Podgorica er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.991 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Podgorica fra Danmark helt ned til 1.043 kr. på momondo.

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Podgorica på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.852 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.218 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Podgorica.

Det billigste tidspunkt at flyve til Podgorica på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.909 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.355 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Podgorica. Hvis du har planer om at flyve til Podgorica, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tivat (44 km fra Podgorica centrum).

Lufthavn: Tivat har en gennemsnitspris på 2.562 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Podgorica. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Podgorica

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Podgorica fundet af momondos brugere for nylig
Austrian Airlines
2. sep.
CPH16:00København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
TGD19:30Podgorica Golubovci
9. sep.
TGD03:00Podgorica Golubovci
15t. 40min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
1.043 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH03:20København Kastrup
27t. 05min.
1 stop
TGD06:25Podgorica Golubovci
25. aug.
TGD18:10Podgorica Golubovci
10t. 40min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
1.276 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH10:10København Kastrup
22t. 35min.
1 stop
TGD08:45Podgorica Golubovci
9. sep.
TGD09:40Podgorica Golubovci
32t. 50min.
2 stop
CPH18:30København Kastrup
1.374 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH05:35København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
TGD04:45Podgorica Golubovci
9. sep.
TGD09:40Podgorica Golubovci
32t. 50min.
2 stop
CPH18:30København Kastrup
1.480 kr.
Find lignende
Air Serbia
18. jul.
CPH17:00København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
TGD16:00Podgorica Golubovci
25. jul.
TGD04:35Podgorica Golubovci
11t. 40min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup
1.692 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH03:20København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
TGD18:20Podgorica Golubovci
25. aug.
TGD09:15Podgorica Golubovci
24t. 25min.
2 stop
CPH09:40København Kastrup
1.706 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Podgorica

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Podgorica, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Montenegro, Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH02:15København Kastrup
26t. 30min.
1 stop
TGD04:45Podgorica Golubovci
Wizz Air
27. jul.
CPH16:35København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
TGD08:45Podgorica Golubovci
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH05:00København Kastrup
28t. 05min.
2 stop
TGD09:05Podgorica Golubovci

Hvilke flyselskaber flyver til Podgorica?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Podgorica

Hvilke flyselskaber flyver til Podgorica?

Montenegro Air, Austrian Airlines, LOT og Air Serbia er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Podgorica regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Podgorica med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Podgorica

Turkish Airlines flyver til Podgorica ca. 8 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Turkish Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 1.667 kr. fra København Kastrup til Podgorica. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,3/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

LOT-fly til Podgorica

Et andet populært valg for fly til Podgorica er LOT (7,3/10, 154 anmeldelser). De fleste LOT-fly, der lander i Podgorica, kommer fra Warszawa Chopin, men der er 4 LOT-fly til Podgorica fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med LOT, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.119 kr. (Billund til Podgorica, returrejse).


Bedste fly på første klasse til Podgorica

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Podgorica
FlyselskabVurderingFørste klassePris
FlexFlightPrisFra 1.740 kr.Første klasseVurdering
0,0
Søg efter fly fra FlexFlight

   Lufthavne i nærheden af Podgorica

   Neden for finder du alle lufthavne i Podgorica samt deres afstand til centrum

   Lufthavnen i Podgorica er placeret ca. seks km fra byens centrum. Det tager omkring syv min i tog fra den nærtliggende station, hvor der afgår toge i dagtimerne. En enkeltbillet koster ca. 1,2 EUR (ca. 10 DKK). Denne form for transport er dermed blandt de billigere løsninger. Der afgår ingen shuttlebusser fra lufthavnen, men en anden mulighed er at tage en taxi til centrum. Det kan være en fordel at aftale prisen på forhånd.


   Populære fly til Podgorica

   Find dine flybilletter til Podgorica blandt disse populære flyafgange
   Fly fra København til Podgorica
   Hurtigste flyvetid2t. 40min.
   Laveste pris585 kr.

   Hvordan rejser jeg rundt i Podgorica

   I Podgorica er det forholdsvist nemt at se det meste til fods. I centrum af byen er der mere end 10 buslinjer. Deraf er bus også en mulighed, når du skal besøge Montenegros hovedstad. Herudover har byen et fint taxinetværk, der gør det forholdsvist billigt at komme rundt i byen.


   Visumkrav for Podgorica

   Du kan frit rejse til Podgorica uden visum i op til 90 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt i tre måneder efter din ferie er ophørt. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ved ind- og udrejse.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Podgorica


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Podgorica

   Podgorica huser et hav af kulturelle events og begivenheder samt mange historiske museer. Der er blandt andet mulighed for at opleve det anerkendte nationalteater. Herudover finder du også City Theatre, som blandt andet viser teater med børn. Blandt byens seværdigheder er også en række populære museer, såsom Podgorica City Museum, hvor du kan opleve byens historie og artefakter tilbage fra romertiden. I centrum af Podgorica ligger Saborni Hram Hristovog Vaskrsenja, der er en stor katedral, som rummer en fantastisk arkitektur. Vil du opleve Montenegros flotte natur, kan du besøge Moraca floden, som er den næstlængste i landet. Rejser du lidt uden for Podgorica, kan du opleve flodens omgivelser med bjerge og smukke landskaber, der er noget for sig. Er du mere til store sportsbegivenheder, og vil du opleve stemningen til byens events, kan du i Moraca Sports Center opleve det succesrige basketball-hold KK Buducnost. På Podgorica City Stadium spiller både den lokale fodboldklub FK Buducnost Podgorica, men også det montenegrinske fodboldlandshold.

   Rejser du til Podgorica, skal du være opmærksom på, at hverken det blå eller gule sygesikringskort dækker i Montenegro. Det kan derfor være en god investering at tegne en privat rejseforsikring.

   Du kan som udgangspunkt drikke vandet direkte fra hanen i Montenegro med mindre andet er angivet. Kvaliteten af vandet kan variere og opleves ofte anderledes end i Danmark, hvorfor nogle vil foretrække at købe vand på flaske.

   Ønsker du at shoppe i Podgorica, kan du finde mange populære butikker i eksempelvis Delta City Mall, Bazar eller Mall of Montenegro. I byens centrum finder du også det populære marked Mala Pijaca, hvor det er muligt at købe frisk frugt og grøntsager til favorable priser.


   Find billige flybilletter til andre byer i Montenegro

   Montenegro er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

   Hvorfor vælge momondo?

   Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Podgorica, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Podgorica, så du sparer tid og penge.

   Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Podgorica, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

   momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Podgorica. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

   Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Podgorica. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.