Find billige fly til Podgorica fra 245 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Podgorica

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Podgorica

Bedste pris på enkeltbillet

245 kr.

Bedste pris på returbillet

749 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 55min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Podgorica fra Danmark i de seneste 72 timer er 245 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Den bedste pris på en returbillet til Podgorica fra Danmark i de seneste 72 timer er 749 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Det hurtigste fly til Podgorica fra Danmark tager 4t. 55min. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Podgorica, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Podgorica

Få indsigter om din flyrejse til Podgorica, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Podgorica?

Hvis du ikke vil rejse til Podgorica i januar, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.696 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Podgorica på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Podgorica på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.927 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.483 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Podgorica.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Podgorica?

Det billigste tidspunkt at flyve til Podgorica på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.080 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.302 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Podgorica?

Rejsetiden fra Danmark til Podgorica afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci tager det i gennemsnit 4t. 55min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Podgorica Golubovci. Podgorica Golubovci er den mest populære lufthavn i Podgorica.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Podgorica?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Podgorica er 33 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.953 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Podgorica

Find de billigste fly til disse Podgorica-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Podgorica

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Podgorica

København (CPH) til Podgorica (TGD)

Fly til Podgorica ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci, hvor den gennemsnitlige pris er 1.953 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Podgorica ​​koster i gennemsnit blot 1.614 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 2.745 kr. at flyve til Podgorica ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PODGORICA FRA KØBENHAVNjuli545% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Podgorica fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Podgorica

Fly til Podgorica er ofte billige fra januar til marts. Omvendt er de som regel dyrere i sommermånederne – specielt fra slutningen af juni til starten af september. Flybilletter til Podgorica varierer i pris og koster ca. 1000 DKK, når de er billige, mens de i højsæsonen kan koste op mod ca. 2500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Podgorica?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Podgorica for 815 kr./person, hvilket er 49% billigere end gennemsnitsflyprisen til Podgorica. Hvis du vil finde den billigste pris til Podgorica fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Podgorica?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Podgorica. Hvis du har planer om at flyve til Podgorica, kan du overveje at booke flyrejse til Tivat Lufthavn (44 km fra Podgorica centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Podgorica på?

Tivat Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.591 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Podgorica. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Podgorica Golubovci Lufthavn?

Priser for fly til Podgorica Golubovci Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Podgorica Golubovci Lufthavn?

Fra november 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Podgorica Golubovci Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Podgorica Golubovci Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Podgorica Golubovci Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Podgorica Golubovci Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Podgorica Golubovci Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Podgorica Golubovci Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Podgorica

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Podgorica fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH06:45København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
TGD16:10Podgorica Golubovci
23. jan.
TGD09:05Podgorica Golubovci
12t. 20min.
2 stop
CPH21:25København Kastrup
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH09:35København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
TGD14:30Podgorica Golubovci
23. jan.
TGD13:50Podgorica Golubovci
21t. 00min.
1 stop
CPH10:50København Kastrup
Lufthansa
16. jan.
CPH18:25København Kastrup
19t. 50min.
2 stop
TGD14:15Podgorica Golubovci
23. jan.
TGD15:00Podgorica Golubovci
7t. 45min.
2 stop
CPH22:45København Kastrup
2.016 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH21:40København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
TGD07:50Podgorica Golubovci
11. jan.
TGD08:00Podgorica Golubovci
13t. 05min.
1 stop
CPH21:05København Kastrup
2.173 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. dec.
CPH21:05København Kastrup
17t. 25min.
2 stop
TGD14:30Podgorica Golubovci
10. jan.
TGD08:00Podgorica Golubovci
11t. 35min.
1 stop
CPH19:35København Kastrup
2.248 kr.
Find lignende
Air Serbia
20. dec.
CPH20:20København Kastrup
22t. 40min.
1 stop
TGD19:00Podgorica Golubovci
10. jan.
TGD08:00Podgorica Golubovci
11t. 35min.
1 stop
CPH19:35København Kastrup
2.336 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Podgorica

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Podgorica, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia og Ryanair
Ryanair
7. jan.
CPH14:30København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
TGD08:55Podgorica Golubovci
Flere flyselskaber
8. jan.
CPH15:40København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
TGD08:30Podgorica Golubovci
Flere flyselskaber
8. jan.
CPH22:30København Kastrup
17t. 40min.
2 stop
TGD16:10Podgorica Golubovci

Hvordan rejser jeg rundt i Podgorica

I Podgorica er det forholdsvist nemt at se det meste til fods. I centrum af byen er der mere end 10 buslinjer. Deraf er bus også en mulighed, når du skal besøge Montenegros hovedstad. Herudover har byen et fint taxinetværk, der gør det forholdsvist billigt at komme rundt i byen.


Visumkrav for Podgorica

Du kan frit rejse til Podgorica uden visum i op til 90 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt i tre måneder efter din ferie er ophørt. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ved ind- og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Podgorica

Hvad skal man se i Podgorica?

Podgorica huser et hav af kulturelle events og begivenheder samt mange historiske museer. Der er blandt andet mulighed for at opleve det anerkendte nationalteater. Herudover finder du også City Theatre, som blandt andet viser teater med børn. Blandt byens seværdigheder er også en række populære museer, såsom Podgorica City Museum, hvor du kan opleve byens historie og artefakter tilbage fra romertiden. I centrum af Podgorica ligger Saborni Hram Hristovog Vaskrsenja, der er en stor katedral, som rummer en fantastisk arkitektur. Vil du opleve Montenegros flotte natur, kan du besøge Moraca floden, som er den næstlængste i landet. Rejser du lidt uden for Podgorica, kan du opleve flodens omgivelser med bjerge og smukke landskaber, der er noget for sig. Er du mere til store sportsbegivenheder, og vil du opleve stemningen til byens events, kan du i Moraca Sports Center opleve det succesrige basketball-hold KK Buducnost. På Podgorica City Stadium spiller både den lokale fodboldklub FK Buducnost Podgorica, men også det montenegrinske fodboldlandshold.

Skal man købe rejseforsikring?

Rejser du til Podgorica, skal du være opmærksom på, at hverken det blå eller gule sygesikringskort dækker i Montenegro. Det kan derfor være en god investering at tegne en privat rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan som udgangspunkt drikke vandet direkte fra hanen i Montenegro med mindre andet er angivet. Kvaliteten af vandet kan variere og opleves ofte anderledes end i Danmark, hvorfor nogle vil foretrække at købe vand på flaske.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ønsker du at shoppe i Podgorica, kan du finde mange populære butikker i eksempelvis Delta City Mall, Bazar eller Mall of Montenegro. I byens centrum finder du også det populære marked Mala Pijaca, hvor det er muligt at købe frisk frugt og grøntsager til favorable priser.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Podgorica?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Podgorica, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Podgorica, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Podgorica med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Podgorica, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Podgorica?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Podgorica. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Podgorica lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Podgorica. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Podgorica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.