Lej en bil i Mytilene, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mytilene, Grækenland

Mytilene, Lesbos, Grækenland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Mytilene, Lesbos, Grækenland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Mytilene

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mytilene, Grækenland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Mytilene, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Samoss biludlejningsdisk

Biludlejning i Mytilene

215 brugere har søgt efter billeje i Mytilene med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mytilene for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Mytilene udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget og Enterprise.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Mytilene har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Mytilene er Thrifty med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 390 kr. fra dens 2 beliggenheder i Mytilene. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Thrifty i Mytilene er 114 kr..

Hvad er den bedste type bil at leje i Mytilene i november måned?

På rejser til Mytilene i november måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Mytilene i november måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 145 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Mytilene koster 154 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mytilene, Grækenland?

Rejsende, som lejer en bil i Mytilene, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Mytilene ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mytilene?

Når vores brugere lejer bil in Mytilene, vælger de fleste en Chevrolet Spark til 102 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Opel Corsa til i gennemsnit 102 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Chevrolet Spark in Mytilene for helt ned til 52 kr./dag og udlejning af Opel Corsa for helt ned til 60 kr./dag.

Hvordan er vejret i Mytilene, Grækenland i oktober?

Normalt er vejret i Mytilene i oktober måned 19 °C og den forventede nedbør er 38 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Mytilene er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Mytilene om vejret i resten af North Aegean?

Klimaet i North Aegean i oktober er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 34 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Mytilene til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Mytilene

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Mytilene

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mytilene