Udlejningsbiler fra Hertz i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

233 kr. - 381 kr.

Alle biltyper

231 kr. - 765 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i september når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 310 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i juni når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 412 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

990 kr./dag

8 jan. – 9 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

1.253 kr./dag

8 jan. – 9 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

1.272 kr./dag

7 jan. – 8 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Chicago

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Chicago under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i Chicago er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Chicago:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Chicago koste i januar?

  Billeje i Chicago i januar fra Hertz vil koste 323 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 187 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Chicago, kan du forvente priser omkring 2.259 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Chicago Midway?

  Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Chicago Midway kan findes på 5150 W 55th Street.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Chicago?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Chicago (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Chicago i januar?

  Overvej Standard udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i januar. Når du lejer Standard biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 877 kr. per dag og helt ned til 581 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Chicago?

  Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Chicago er Lille mellemklasse (360 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 8% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 27% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Chicago.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Chicago?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 15 lokationer i Chicago. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Chicago er placeret på 10255 West Zemke Blvd.I løbet af de sidste 12 måneder har 29% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Chicago endt med at leje deres bil fra 10255 West Zemke Blvd lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer