Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Chicago

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

338 kr. - 554 kr.

Alle biltyper

421 kr. - 836 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i september når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 438 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i august når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 742 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i april når priserne er 307 kr. per dag i gennemsnit. 307 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 568 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Chicago. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i september når priserne er 327 kr. per dag i gennemsnit. 327 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 589 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

324 kr./dag

26 maj – 31 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

324 kr./dag

26 maj – 31 maj
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Chicago

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Chicago koste i juni?

Billeje i Chicago i juni fra Hertz vil koste 527 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 307 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Chicago, kan du forvente priser omkring 3.690 kr. i juni måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Hertz en lokation i Chicago Midway Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Chicago Midway Lufthavn kan findes på 5150 W 55th Street.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Chicago?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Chicago (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Chicago i juni?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i juni. Når du lejer SUV biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 650 kr. per dag og helt ned til 380 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Chicago?

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Chicago er Premium (546 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 14% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Premium grundet besparelsen. En Premium er desuden 35% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Chicago.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Chicago?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 18 lokationer i Chicago. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Chicago er placeret på 10255 West Zemke Blvd.I løbet af de sidste 12 måneder har 35% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Chicago endt med at leje deres bil fra 10255 West Zemke Blvd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chicago?

Priser for biler i Chicago blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chicago?

Fra maj 2024 er der 117 udbydere at vælge mellem for biler i Chicago.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chicago?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chicago. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chicago?

Alle førere, der lejer en bil i Chicago, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chicago på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Chicago

Populære typer af udlejningsbiler i Chicago