Udlejningsbiler fra Hertz i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

361 kr. - 632 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 888 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i november når priserne er 361 kr. per dag i gennemsnit. 361 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 507 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Chicago. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Chicago, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i marts når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 656 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Chicago, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i december når priserne er 252 kr. per dag i gennemsnit. 252 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 631 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Chicago. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Chicago, Illinois er i marts når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 762 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Chicago. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

364 kr./dag

6 dec. – 13 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

368 kr./dag

6 dec. – 13 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Chicago

Hertz udlejningslokationer i Chicago er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Chicago:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Chicago Midway kan findes på 5150 W 55th Street.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Chicago (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej Premium udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i januar. Når du lejer Premium biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.562 kr. per dag og helt ned til 1.127 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Premium bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Chicago er Varevogn til passagerer (638 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 20% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Varevogn til passagerer grundet besparelsen. En Varevogn til passagerer er desuden 4% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Chicago.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 17 lokationer i Chicago. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Chicago er placeret på 10255 West Zemke Blvd.I løbet af de sidste 12 måneder har 21% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Chicago endt med at leje deres bil fra 10255 West Zemke Blvd lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer