Udlejningsbiler fra Hertz i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

183 kr. - 429 kr.

Alle biltyper

208 kr. - 619 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 183 kr. per dag i gennemsnit. 183 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 254 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 182 kr. per dag i gennemsnit. 182 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 341 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 404 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 186 kr. per dag i gennemsnit. 186 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 428 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 268 kr. per dag i gennemsnit. 268 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 380 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 259 kr. per dag i gennemsnit. 259 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 615 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i juli når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 440 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

196 kr./dag

10 nov. – 21 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

203 kr./dag

10 nov. – 21 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
25 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Los Angeles under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Los Angeles under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Los Angeles koste i november?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Los Angeles at være 310 kr. per dag i gennemsnit i november.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 148 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 2.169 kr. for en uges billeje fra Hertz i november når man er i Los Angeles.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Los Angeles?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 9000 Airport Blvd.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Los Angeles (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Los Angeles i november?

  Overvej Standard udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Los Angeles i november. Når du lejer Standard biler i november, kan du forvente gennemsnitspriser på 395 kr. per dag og helt ned til 183 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Los Angeles?

  At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Los Angeles. AT leje en Stor mellemklasse fra Hertz koster 275 kr./dag i gennemsnit (46% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 17% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Los Angeles.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

  9000 Airport Blvd er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 25 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 33% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 9000 Airport Blvd lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose