Udlejningsbiler fra Hertz i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
30. nov. — 7. dec.
Los Angeles, CA, USA
tor. 30.11
Middag
tor. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

218 kr. - 468 kr.

Alle biltyper

375 kr. - 631 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 218 kr. per dag i gennemsnit. 218 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 304 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i september når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 440 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 507 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i maj når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 500 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 408 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i april når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 664 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens april nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 365 kr. per dag i gennemsnit. 365 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 515 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

233 kr./dag

14 dec. – 5 jan.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

245 kr./dag

14 dec. – 5 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

246 kr./dag

14 dec. – 5 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5,8
Fair
1 anmeldelse29 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Los Angeles koste i december?

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Los Angeles at være 313 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 216 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 2.188 kr. for en uges billeje fra Hertz i december når man er i Los Angeles.

Har Hertz en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Los Angeles Intl Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 9000 Airport Blvd.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Los Angeles (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Los Angeles i december?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Los Angeles i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 496 kr. per dag og helt ned til 250 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Los Angeles?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Los Angeles. AT leje en Economy fra Hertz koster 275 kr./dag i gennemsnit (25% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 16% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Los Angeles.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

9000 Airport Blvd er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 31 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 38% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 9000 Airport Blvd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 201 udbydere for biler i Los Angeles fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Los Angeles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.