Udlejningsbiler fra Hertz i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

225 kr. - 555 kr.

Alle biltyper

309 kr. - 583 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 323 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Los Angeles, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 465 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 496 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 339 kr. per dag i gennemsnit. 339 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 509 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 320 kr. per dag i gennemsnit. 320 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 412 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Los Angeles, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i april når priserne er 340 kr. per dag i gennemsnit. 340 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens april nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 359 kr. per dag i gennemsnit. 359 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 585 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Los Angeles Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

27 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Los Angeles

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Los Angeles under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Los Angeles at være 497 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 219 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 3.476 kr. for en uges billeje fra Hertz i december når man er i Los Angeles.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles Intl. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 9000 Airport Blvd.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Los Angeles (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Los Angeles i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 638 kr. per dag og helt ned til 454 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Los Angeles. AT leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster 244 kr./dag i gennemsnit (9% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 3% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Los Angeles.

9000 Airport Blvd er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 29 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 28% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 9000 Airport Blvd lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami, Orlando, og New York

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Los Angeles biludlejningsfirmaer