Udlejningsbiler fra Hertz i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

288 kr. - 1.161 kr.

Alle biltyper

357 kr. - 1.135 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i New York, New York er i juni når priserne er 288 kr. per dag i gennemsnit. 288 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 749 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i New York, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, New York er i februar når priserne er 352 kr. per dag i gennemsnit. 352 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 992 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i New York, New York er i september når priserne er 330 kr. per dag i gennemsnit. 330 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 791 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i New York, New York er i maj når priserne er 190 kr. per dag i gennemsnit. 190 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 820 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i New York. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i New York, New York er i marts når priserne er 640 kr. per dag i gennemsnit. 640 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 918 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i New York, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


New York Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Information om Hertz udlejningsbiler i New York

Alle Hertz biludlejningslokationer i New York tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i New York at være 1.136 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 666 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i New York. Gennemsnitsprisen er typisk 7.949 kr. for en uges billeje fra Hertz i december når man er i New York.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: New York John F Kennedy (Building 318).

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i New York. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i New York. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i New York i december. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.758 kr. per dag og helt ned til 1.758 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 17 Hertz biludlejningslokationer i New York. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i New York beliggende på Building 318. 25% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i New York lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i New York

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem New York som Brooklyn, Buffalo, og Staten Island

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles, Miami, og Orlando