Udlejningsbiler fra Hertz i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
29. okt. — 5. nov.
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre. 29.10
Middag
fre. 5.11
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

257 kr. - 1.037 kr.

Alle biltyper

319 kr. - 739 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i New York, New York er i juni når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 504 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i New York, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, New York er i februar når priserne er 314 kr. per dag i gennemsnit. 314 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 550 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i New York, New York er i september når priserne er 295 kr. per dag i gennemsnit. 295 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 493 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i New York, New York er i februar når priserne er 283 kr. per dag i gennemsnit. 283 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

956 kr./dag

7 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

1.021 kr./dag

7 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

1.164 kr./dag

7 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

New York Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,1

Information om Hertz udlejningsbiler i New York

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i New York under COVID-19?

  Alle Hertz biludlejningslokationer i New York tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i New York koste i november?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i New York at være 409 kr. per dag i gennemsnit i november.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 208 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i New York. Gennemsnitsprisen er typisk 2.862 kr. for en uges billeje fra Hertz i november når man er i New York.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: New York John F Kennedy (Building 318).

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i New York?

  Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i New York. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i New York. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i New York i november?

  Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i New York i november. Når du lejer Stor mellemklasse biler i november, kan du forvente gennemsnitspriser på 415 kr. per dag og helt ned til 191 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i New York?

  At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i New York. AT leje en Stor mellemklasse fra Hertz koster 415 kr./dag i gennemsnit (36% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 34% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i New York.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i New York?

  Der er 14 Hertz biludlejningslokationer i New York. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i New York beliggende på 22 Marine Air Terminal. 22% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i New York lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i New York

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem New York som Buffalo, Brooklyn, og Staten Island