Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
8. mar. — 15. mar.
New York, NY, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

380 kr. - 1.047 kr.

Alle biltyper

382 kr. - 1.349 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i New York, New York er i november når priserne er 380 kr. per dag i gennemsnit. 380 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 659 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, New York er i januar når priserne er 384 kr. per dag i gennemsnit. 384 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 763 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i New York, New York er i november når priserne er 531 kr. per dag i gennemsnit. 531 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.019 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i New York, New York er i januar når priserne er 342 kr. per dag i gennemsnit. 342 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 766 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i New York, New York er i marts når priserne er 554 kr. per dag i gennemsnit. 554 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.046 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

274 kr./dag

19 mar. – 26 mar.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

274 kr./dag

19 mar. – 26 mar.
Chevrolet Sonic Sedan

New York Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i New York

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i New York koste i marts?

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i New York at være 735 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 375 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i New York. Gennemsnitsprisen er typisk 5.145 kr. for en uges billeje fra Hertz i marts når man er i New York.

Har Hertz en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i New York John F Kennedy Lufthavn (Building 318).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i New York. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i New York. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i New York i marts?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i New York i marts. Når du lejer SUV biler i marts, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.092 kr. per dag og helt ned til 375 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i New York?

At leje en Standard er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i New York. AT leje en Standard fra Hertz koster 744 kr./dag i gennemsnit (41% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 15% af vores brugere valgt at leje en Standard for at spare penge på deres udlejningsbil i New York.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i New York?

Der er 19 Hertz biludlejningslokationer i New York. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i New York beliggende på Building 318. 29% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i New York lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 130 udbydere for biler i New York fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i New York


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i New York
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo