Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Chaufførens alder: 26-65
fre. 26.7
fre. 2.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

436 kr. - 1.376 kr.

Alle biltyper

442 kr. - 1.289 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i august når priserne er 436 kr. per dag i gennemsnit. 436 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 715 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i maj når priserne er 452 kr. per dag i gennemsnit. 452 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 654 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Las Vegas, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i maj når priserne er 544 kr. per dag i gennemsnit. 544 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.070 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

418 kr./dag

8 aug. – 16 aug.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

420 kr./dag

8 aug. – 16 aug.
Audi A3

Las Vegas Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

30 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,4

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Las Vegas koste i august?

749 kr. per dag (eller 5.240 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Las Vegas i august, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i august for en Hertz udlejningsbil var 330 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Hertz en lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn som som er beliggende på 7135 Gilespie Street.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Las Vegas (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Las Vegas i august?

Med en gennemsnitspris på 633 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Hertz i Las Vegas i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas helt ned til 341 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste august.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Las Vegas?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Las Vegas. At leje en Stor mellemklasse fra Hertz koster i gennemsnit 335 kr. per dag, hvilket er 2% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 10% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Las Vegas.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

Hertz har 31 biludlejningslokationer i Las Vegas. Deres 7135 Gilespie Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 37% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 7135 Gilespie Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 158 fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 26.7
Middag
fre. 2.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Las Vegas

Populære typer af udlejningsbiler i Las Vegas