Udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

412 kr. - 1.302 kr.

Alle biltyper

527 kr. - 1.722 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i september når priserne er 412 kr. per dag i gennemsnit. 412 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 810 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Las Vegas. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 305 kr. per dag i gennemsnit. 305 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 994 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i september når priserne er 333 kr. per dag i gennemsnit. 333 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 995 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Las Vegas, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i marts når priserne er 549 kr. per dag i gennemsnit. 549 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 772 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Las Vegas, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 305 kr. per dag i gennemsnit. 305 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.072 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Las Vegas Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

28 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,6

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,8

Value

5,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Las Vegas koste i oktober?

1.391 kr. per dag (eller 9.734 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Las Vegas i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Hertz udlejningsbil var 509 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Hertz en lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn som som er beliggende på 7135 Gilespie Street.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Las Vegas (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Las Vegas i oktober?

Med en gennemsnitspris på 860 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Hertz i Las Vegas i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas helt ned til 541 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

Hertz har 29 biludlejningslokationer i Las Vegas. Deres 7135 Gilespie Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 44% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 7135 Gilespie Street.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 150 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Nevada

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Nevada

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.