Udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

316 kr. - 1.664 kr.

Alle biltyper

316 kr. - 1.929 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 316 kr. per dag i gennemsnit. 316 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 753 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Las Vegas, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i september når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.214 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Las Vegas, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, Nevada er i juli når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 772 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Las Vegas, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

1.364 kr./dag

21 sep. – 24 sep.
Audi A4

Las Vegas Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
26 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,9

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Las Vegas

Hertz udlejningslokationer i Las Vegas er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Las Vegas:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Las Vegas Harry Reid som som er beliggende på 7135 Gilespie Street.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Las Vegas (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Med en gennemsnitspris på 282 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Hertz i Las Vegas i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Las Vegas helt ned til 210 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste september.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Las Vegas. At leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster i gennemsnit 282 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Las Vegas.

Hertz har 27 biludlejningslokationer i Las Vegas. Deres 7135 Gilespie Street lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 22% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Las Vegas, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 7135 Gilespie Street.


Hertz udlejningsbiler i Nevada

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Nevada

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer