Lej en bil i Racine, Wisconsin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Racine, WI

Racine, WI, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Racine, WI, USA
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Racine

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Racine, WI
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Racine, WI til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Chicago O'Hare Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Racine

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Racine for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Racine har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Enterprise, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Racine. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Racine, WI biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Racine opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Racine så som Avis, Enterprise og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Racine, WI?

Racines hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Racine er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Racine, WI i september?

Normalt er vejret i Racine i september måned 18 °C og den forventede nedbør er 93 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Racine er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Racine om vejret i resten af Wisconsin?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Racine til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Wisconsin normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 80,7 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Racine

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Racine

Kom i gang med at planlægge din rejse til Racine