Billeje i Miami Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Miami Lufthavn? Søg her!

Miami, FL, USA - Miami (MIA)
6. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA - Miami (MIA)
fre. 6.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Miami Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Miami Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Miami Lufthavn?

Når vores brugere lejer bil at Miami Lufthavn, vælger de fleste en Ford Mustang Convertible til 570 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Toyota RAV4 til i gennemsnit 328 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Mustang Convertible at Miami Lufthavn for helt ned til 360 kr./dag og udlejning af Toyota RAV4 for helt ned til 137 kr./dag.

Hvilken bil er mest populær at leje i Miami Lufthavn?

Biltypen Stor mellemklasse er den mest populære at leje i Miami Lufthavn. 26% af momondos brugere har søgt efter biltypen Stor mellemklasse til deres rejse i det forgangne år. De to mest populære Stor mellemklasse bilmodeller er Toyota RAV4 og Mazda CX-5. Det mest populære biludlejningsfirma, der tilbyder Stor mellemklasse i Miami Lufthavn er ADDCAR RENTAL. Den billigste pris at leje Stor mellemklasse til fra ADDCAR RENTAL er 322 kr. om dagen.

Hvornår er det bedst at leje bil i Miami Lufthavn?

Stil efter at leje en bil i Miami Lufthavn samme dag, som du ankommer, for at få den bedste pris. Det koster i gennemsnit 168 kr./dag, hvis du booker samme dag. Billeje for weekenden i Miami Lufthavn koster i gennemsnit 359 kr./dag, mens priserne i hverdagen ligger på 245 kr./dag. Hvis din tidsplan er fleksibel, kan du overveje at leje bil i Miami Lufthavn i september, hvor gennemsnitspriserne er på det laveste niveau – 182 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Miami Lufthavn?

Miami Lufthavns bedste biludlejningsfirma er Sixt ifølge 227 anmeldelser på momondo, hvor det har fået 7,4 i gennemsnit. I det forgangne år har 9% af dem, der lejede bil i Miami Lufthavn, valgt Sixt. Hertz er et andet biludlejningsfirma med godt ry og en vurdering på 7,2 ud fra 110 anmeldelser. 137 anmeldere valgte at leje bil hos Dollar og bedømte oplevelsen med 6,6 i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Miami Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Miami Lufthavn herunder
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

186 kr./dag

26 sep. - 15 okt.
Ford Galaxy
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

114 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

133 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Nissan Qashqai
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

98 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
BMW 3 Series
Nissan Pathfinder
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer

181 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Nissan Pathfinder
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Ford Fiesta
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

157 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Mazda CX-3
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

82 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Hyundai i40

Oplysninger om billeje i Miami Lufthavn

Hvilken dokumentation skal man vise for at kunne leje en bil i Miami lufthavn (MIA)?

Biludlejning i Miami kræver dokumentation. Som udgangspunkt skal du have et gyldigt kørekort og et kreditkort for at kunne leje en bil. For at sikre at du ikke bliver forsinket i lufthavnen er det en god ide at undersøge de specifikke regler dit biludlejningscenter har. Nogle biludlejningsbureau kræver at du fremviser dit pas, så hav det med, når du ankommer. Har du foretaget biludlejning hjemmefra, er det en god ide også at have dokumentation for reservation med, når du står foran udlejningscenteret. Der er som regel specielle regler for unge som ældre billister. Er du under 25 år eller over 70 år skal du forvente at det koster et ekstra gebyr at leje en lejebil. For at kunne leje bil skal du være mindst 21 år og i mange tilfælde er det kun muligt at leje en billig leje bil og ikke en luksus lejebil som en SUV.

Hvilken services tilbyder Miami lufthavn (MIA) sine gæster?

Miami lufthavn er en fornøjelse at besøge, da lufthavnen har services til sine gæster, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Der er gratis Wi-Fi, skønne butikker og restauranter og har du brug for at overnatte, er der et lufthavnshotel. Dette kan være rart, hvis man har en meget tidlig afgang. Har du et par ekstra timer i lufthavnen, har de en kunstudstilling, som du kan nyde. Er du handicappet eller har brug for ekstra hjælp i lufthavnen, er det bestemt også muligt at få hjælp. Ofte skal du blot give dit flyselskab besked inden afrejse.


Find billig billeje i Miami Lufthavn

Find den lejebil i Miami Lufthavn, der passer til dine behov

Biler i Lille

260 kr. - 441 kr.

Alle biltyper

390 kr. - 526 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Miami Lufthavn er 317 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Miami Lufthavn er i november. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Miami Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Miami Lufthavn er 436 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Miami Lufthavn er i oktober. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Miami Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Miami Lufthavn er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Miami Lufthavn er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 442 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Miami Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Miami Lufthavn er 462 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Miami Lufthavn er i maj. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 390 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Miami Lufthavn er 552 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Miami Lufthavn er i december. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Miami Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Miami Lufthavn er 560 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Miami Lufthavn er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 354 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Miami Lufthavn er 567 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Miami Lufthavn er i januar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 430 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Lufthavn. I Miami Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Miami Lufthavn.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Miami Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami Lufthavn
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,0
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,2

Value

5,9

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,1

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,6

ADDCAR RENTAL

3 kontorer

ACO Rent A Car

2 kontorer

FlexWays

2 kontorer

Rent Max

2 kontorer

Street Rent a Car

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami

Billeje i Miami Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami Lufthavn?

Priser for biler i Miami Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami Lufthavn?

Fra september 2023 er der 133 udbydere at vælge mellem for biler i Miami Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami Lufthavn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami Lufthavn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami Lufthavn?

For at leje en bil i Miami Lufthavn, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Se flere lejebiler i Miami

Find billige udlejningsbiler i Miami

Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami Lufthavn


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Miami Lufthavn?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Miami Lufthavn, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Miami Lufthavn?

Når du har udført en søgning efter billeje i Miami Lufthavn, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Miami Lufthavn med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Miami Lufthavn.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Miami Lufthavn på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Miami Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Miami Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Miami Lufthavn.

Kan jeg søge efter billeje i Miami Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Miami Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.