Billeje i Lufthavn: Miami

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Miami? Søg her!

Miami, FL, USA - Miami (MIA)
17. aug. — 24. aug.
Samme aflevering
Miami, FL, USA - Miami (MIA)
ons. 17.8
Middag
ons. 24.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Miami

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Miami herunder
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

1 sep. - 22 sep.
BMW X1
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

1 sep. - 22 sep.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

1 sep. - 22 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

30 aug. - 6 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

30 aug. - 6 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

10 sep. - 20 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

28 kr./dag

10 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

59 kr./dag

10 sep. - 24 sep.
Audi Q7
Audi A3 Cabriolet
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

51 kr./dag

10 sep. - 20 sep.
Audi A3 Cabriolet

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Miami

Biludlejning i Miami kræver dokumentation. Som udgangspunkt skal du have et gyldigt kørekort og et kreditkort for at kunne leje en bil. For at sikre at du ikke bliver forsinket i lufthavnen er det en god ide at undersøge de specifikke regler dit biludlejningscenter har. Nogle biludlejningsbureau kræver at du fremviser dit pas, så hav det med, når du ankommer. Har du foretaget biludlejning hjemmefra, er det en god ide også at have dokumentation for reservation med, når du står foran udlejningscenteret. Der er som regel specielle regler for unge som ældre billister. Er du under 25 år eller over 70 år skal du forvente at det koster et ekstra gebyr at leje en lejebil. For at kunne leje bil skal du være mindst 21 år og i mange tilfælde er det kun muligt at leje en billig leje bil og ikke en luksus lejebil som en SUV.

Miami lufthavn er en fornøjelse at besøge, da lufthavnen har services til sine gæster, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Der er gratis Wi-Fi, skønne butikker og restauranter og har du brug for at overnatte, er der et lufthavnshotel. Dette kan være rart, hvis man har en meget tidlig afgang. Har du et par ekstra timer i lufthavnen, har de en kunstudstilling, som du kan nyde. Er du handicappet eller har brug for ekstra hjælp i lufthavnen, er det bestemt også muligt at få hjælp. Ofte skal du blot give dit flyselskab besked inden afrejse.


Find billig billeje i Lufthavn: Miami

Find den lejebil i Lufthavn: Miami, der passer til dine behov

Biler i Lille

193 kr. - 477 kr.

Alle biltyper

419 kr. - 661 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Miami er 309 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Miami er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Miami er 437 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Miami er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 313 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lufthavn: Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Miami er 535 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Miami er i december. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 426 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Miami er 493 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Miami er i januar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lufthavn: Miami er 655 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lufthavn: Miami er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 412 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Lufthavn: Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Lufthavn: Miami er 608 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Lufthavn: Miami er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lufthavn: Miami er 538 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lufthavn: Miami er i januar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 443 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Miami. I Lufthavn: Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Lufthavn: Miami.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

28 kr./dag

10 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

30 aug. - 6 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Miami
1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,0
1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5
1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,9
1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,2

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,8

Value

5,4
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami

Billeje i Lufthavn: Miami

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Miami, så du er klar til næste rejse

Ifølge vores data er Hyundai Accent den billigste biltype i Lufthavn: Miami. Hvis du sammenligner priser på billeje, vil du se, at Corpusa Rent A Car tilbyder Hyundai Accent til en gennemsnitspris på 102 kr./dag. Den billigste pris pr. dag for Hyundai Accent fra Corpusa Rent A Car er 84 kr., som blev fundet i det forgangne år. Hvis du booker lejebil i Lufthavn: Miami i forvejen, vil du måske kunne finde disse gode tilbud på billeje.

Stil efter at leje en bil i Lufthavn: Miami samme dag, som du ankommer, for at få den bedste pris. Det koster i gennemsnit 175 kr./dag, hvis du booker samme dag. Billeje for weekenden i Lufthavn: Miami koster i gennemsnit 375 kr./dag, mens priserne i hverdagen ligger på 255 kr./dag. Hvis din tidsplan er fleksibel, kan du overveje at leje bil i Lufthavn: Miami i september, hvor gennemsnitspriserne er på det laveste niveau – 190 kr./dag.

Lufthavn: Miamis bedste biludlejningsfirma er Signature Rent A Car ifølge 1 anmeldelse på momondo, hvor det har fået 10 i gennemsnit. Alamo er et andet biludlejningsfirma med godt ry og en vurdering på 8,9 ud fra 305 anmeldelser. 321 anmeldere valgte at leje bil hos Enterprise og bedømte oplevelsen med 8,7 i gennemsnit.

Billeje i Lufthavn: Miami koster 378 kr./dag i gennemsnit. Det koster i gennemsnit 2.025 kr. at leje bil i en uge. Hvis du skal leje bil i Lufthavn: Miami for 1 måned, plejer vores brugere at betalt i alt 14.439 kr. i gennemsnit. Disse priser varierer også afhængigt af den biltype, du vælger at leje.


Leje af bil i andre byer i USA


Se flere lejebiler i Miami

Find billige udlejningsbiler i Miami

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Miami


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lufthavn: Miami, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Lufthavn: Miami, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Lufthavn: Miami.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Lufthavn: Miami.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Lufthavn: Miami.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Lufthavn: Miami.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.