Flyrejser Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale

Find billige flybilletter til Fort Lauderdale

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Fort Lauderdale (FLL)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Fort Lauderdale. De nuværende restriktioner til Fort Lauderdale er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fort Lauderdale

Find de billigste fly til disse Fort Lauderdale-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fort Lauderdale

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fort Lauderdale

København (CPH) til Miami (MIA)

Fly til Fort Lauderdale ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Miami, hvor den gennemsnitlige pris er 2.842 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Fort Lauderdale ​​koster i gennemsnit blot 2.375 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 4.492 kr. at flyve til Fort Lauderdale ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNdecember271% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fort Lauderdale fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fort Lauderdale?

USA er stor og byder på noget for enhver type rejsende. Hvis du rejser med fly til Fort Lauderdale, lander du i den sydlige stat Florida, der er kendt for sine fantastiske strande. Byen kaldes Floridas Venedig grundet de mange smukke kanaler, der indbyder til adskillige bådture. Der er basis for en lækker strandferie, når du tager med fly til Fort Lauderdale, hvor vejret er skønt hele året. Sæsonen fra maj til oktober er den varmeste, hvor du kan være iklædt T-shirt og shorts dag og nat. Perioden fra november til april byder på mindst regn, men til gengæld falder temperaturerne til ca. 20 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Fort Lauderdale?

Brugere, der bestiller rejser til Fort Lauderdale fra Richmond, Virginia, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Fort Lauderdale. Hvis du vil finde den billigste pris til Fort Lauderdale fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Fort Lauderdale?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Fort Lauderdale fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.375 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Fort Lauderdale i september, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.473 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Fort Lauderdale?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Fort Lauderdale fra Danmark er 27 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.972 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Fort Lauderdale på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Fort Lauderdale fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.484 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Fort Lauderdale på en søndag på 3.848 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Fort Lauderdale?

Når du flyver til Fort Lauderdale fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.819 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Fort Lauderdale på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.178 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Fort Lauderdale?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Fort Lauderdale i januar, februar og december. Parker som f.eks. Bayfront Park er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Fort Lauderdale?

Rejsende, som flyver til Fort Lauderdale, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Miami (39 km fra Fort Lauderdale centrum) eller Lufthavn: Palm Beach Intl (63 km fra Fort Lauderdale centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Fort Lauderdale på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Fort Lauderdale er normalt Lufthavn: Miami med en gennemsnitspris på 3.618 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Fort Lauderdale?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Fort Lauderdale. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Fort Lauderdale nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Fort Lauderdale

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fort Lauderdale fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. jul.
CPH08:35København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
FLL22:45Fort Lauderdale
24. jul.
FLL05:10Fort Lauderdale
16t. 05min.
1 stop
CPH21:15København Kastrup
5.673 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH02:40København Kastrup
16t. 29min.
2 stop
FLL19:09Fort Lauderdale
11. sep.
FLL09:15Fort Lauderdale
15t. 20min.
2 stop
CPH00:35København Kastrup
3.433 kr.
Find lignende
KLM
29. okt.
CPH02:00København Kastrup
17t. 30min.
2 stop
FLL19:30Fort Lauderdale
3. nov.
FLL13:55Fort Lauderdale
14t. 45min.
2 stop
CPH04:40København Kastrup
3.593 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH02:40København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
FLL20:45Fort Lauderdale
30. sep.
FLL09:38Fort Lauderdale
15t. 27min.
2 stop
CPH01:05København Kastrup
3.635 kr.
Find lignende
Air France
10. jul.
CPH07:15København Kastrup
18t. 25min.
2 stop
FLL01:40Fort Lauderdale
24. jul.
FLL12:45Fort Lauderdale
15t. 25min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
4.198 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH02:40København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
FLL20:45Fort Lauderdale
21. sep.
FLL08:45Fort Lauderdale
15t. 50min.
2 stop
CPH00:35København Kastrup
3.586 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Lauderdale?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Fort Lauderdale

Det er de traditionelle og velkendte flyselskaber, der tager turen over Atlanten fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til Fort Lauderdale med flyselskaber som American Airlines, British Airways eller Brussels Airlines. Fra Billund Lufthavn kan du bestille flybilletter til Fort Lauderdale med selskaber som Lufthansa, United Airlines og KLM.

Hvem flyver direkte til Fort Lauderdale?

Du kan finde billige flybilletter til Fort Lauderdale direkte fra Københavns Lufthavn. Det er flyselskabet Norwegian, der udbyder ruten. Flyver du fra nogle af de andre danske lufthavne, tilføjes rejsen en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Fort Lauderdale?

Hvis du vælger en rejse til Fort Lauderdale med direkte fly, er rejsetiden ca. 9 t og 55 min. Rejser du i stedet fra Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, er rejsetiden ca. 13 t og 25 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Fort Lauderdale samt afstand til centrum

Det er nemmest og hurtigst at tage med Broward County Transit bus nummer 1 fra Fort Lauderdale Lufthavn til centrum. Bussen har holdeplads foran lufthavnens Rental Car Center. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2.50 USD (ca. 17 DKK), og rejsetiden er ca. 20 min.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Fort Lauderdale?

Du kommer nemmest rundt i midtbyen til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Broward Country Transit byder på mange buslinjer, der dækker både centrum og kysten. En tredages billet til ubegrænset kørsel koster ca. 12 USD (ca. 79 DKK). Du kan også hoppe på de lokale busser ved navn Sun Trolley, der kører langs stranden. Prisen for en dagsbillet er ca. 3 USD (ca. 20 DKK).


Kan man rejse til Fort Lauderdale uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i op til 90 dage i USA. Det er dog nødvendigt at ansøge om en ESTA-tilladelse inden afrejse via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. Desuden skal du fremvise en returbillet ved ankomst i lufthavnen.


Tips og gode råd til Fort Lauderdale

Hvad skal man se i Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale Beach er en attraktion i sig selv. Azurblåt hav og blødt puddersand indbyder til afslappende strandture eller aktive dage med masser af vandsportsaktiviteter. Du bør også se Fort Lauderdale fra vandsiden. Det er blot at hoppe på et riverfront cruise ved marinaen. Beachfront Promenade med de mange spisesteder og butikker er desuden blandt seværdighederne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Fort Lauderdale, er der nok at opleve. Butterfly World og Flamingo Gardens er to oplagte steder at besøge. Det interaktive oplevelsesmuseum Museum of Discovery & Science er ligeledes værd at lægge vejen forbi.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring i forbindelse med din rejse til Fort Lauderdale. En rejseforsikring kan tilpasses dine individuelle behov, så du er dækket optimalt ved uheld og sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Fort Lauderdale.

Giver man drikkepenge i Fort Lauderdale?

I USA giver du ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Las Olas Blvd er byens hovedindkøbsstrøg. Et af verdens største indkøbscentre kaldet Sawgrass Mills ligger desuden tæt på Fort Lauderdale. (Priser checket: 14/04/2019).


Flyrejser Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class