Find billige fly til Fort Lauderdale

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Fort Lauderdale

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Fort Lauderdale

Bedste pris på enkeltbillet

2.259 kr.

Bedste pris på returbillet

3.090 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 53min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Fort Lauderdale fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.259 kr. (København Kastrup til Fort Lauderdale-Hollywood).
Den bedste pris på en returbillet til Fort Lauderdale fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.090 kr. (Billund til Fort Lauderdale-Hollywood).
Det hurtigste fly til Fort Lauderdale fra Danmark tager 13t. 53min. (København Kastrup til Fort Lauderdale-Hollywood).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Fort Lauderdale, herunder American Airlines, United Airlines og British Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Fort Lauderdale

Få indsigter om din flyrejse til Fort Lauderdale, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Fort Lauderdale?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Fort Lauderdale fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.815 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Fort Lauderdale i oktober, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.857 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Fort Lauderdale?

Brugere, der booker rejser til Fort Lauderdale fra New Orleans, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Fort Lauderdale. Hvis du vil finde den billigste pris til Fort Lauderdale fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Fort Lauderdale på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Fort Lauderdale fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 4.126 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Fort Lauderdale på en søndag på 4.742 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Fort Lauderdale?

Når du flyver til Fort Lauderdale fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.160 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Fort Lauderdale på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.586 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Fort Lauderdale?

Rejsetiden fra Danmark til Fort Lauderdale varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Fort Lauderdale-Hollywood (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 15t. 24min.. En anden populær rute fra Danmark til Fort Lauderdale er at flyve fra Billund til Fort Lauderdale-Hollywood, hvilket tager ca. 17t. 35min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Fort Lauderdale?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Fort Lauderdale fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.424 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fort Lauderdale

Find de billigste fly til disse Fort Lauderdale-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fort Lauderdale

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fort Lauderdale

København (CPH) til Miami (MIA)

Fly til Fort Lauderdale ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Miami, hvor den gennemsnitlige pris er 4.280 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNoktober14% billigereAt flyve fra København til Fort Lauderdale ​​koster i gennemsnit blot 3.815 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 5.768 kr. at flyve til Fort Lauderdale ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FORT LAUDERDALE FRA KØBENHAVNjuli601% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fort Lauderdale fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Fort Lauderdale

USA er stor og byder på noget for enhver type rejsende. Hvis du rejser med fly til Fort Lauderdale, lander du i den sydlige stat Florida, der er kendt for sine fantastiske strande. Byen kaldes Floridas Venedig grundet de mange smukke kanaler, der indbyder til adskillige bådture. Der er basis for en lækker strandferie, når du tager med fly til Fort Lauderdale, hvor vejret er skønt hele året. Sæsonen fra maj til oktober er den varmeste, hvor du kan være iklædt T-shirt og shorts dag og nat. Perioden fra november til april byder på mindst regn, men til gengæld falder temperaturerne til ca. 20 °C.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Fort Lauderdale i januar, februar og december. Parker som f.eks. Big Cypress National Preserve er populære samlingssteder i disse måneder.

Strande som f.eks. Las Olas Beach er mest besøgt i april, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav.

Rejsende, som flyver til Fort Lauderdale, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Fort Lauderdale Executive (9 km fra Fort Lauderdale centrum), Lufthavn: Miami Opa Locka (27 km fra Fort Lauderdale centrum), Lufthavn: Miami (39 km fra Fort Lauderdale centrum) eller Lufthavn: Palm Beach Intl (63 km fra fra Fort Lauderdale centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Fort Lauderdale er normalt Lufthavn: Miami Opa Locka med en gennemsnitspris på 4.633 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Fort Lauderdale

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fort Lauderdale fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Lauderdale?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fort Lauderdale

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Lauderdale?

På rejser til Fort Lauderdale fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Scandinavian Airlines, Lufthansa, British Airways eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Delta-fly til Fort Lauderdale

Delta er et populært valg for brugere, der rejser til Fort Lauderdale. Selskabet flyver 54 fly om ugen til Fort Lauderdale, og de flyver oftest fra Atlanta Hartsfield Jackson. Billetpriserne hos Delta afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.148 kr. (fra Aalborg). I 676 anmeldelser har momondo-brugere givet Delta en gennemsnitlig bedømmelse på 7,8/10.

Finnair-fly til Fort Lauderdale

Finnair (7,7/10, 322 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Fort Lauderdale med tilbud fra helt ned til 3.209 kr. retur fra København Kastrup. Med 4 Finnair-fly til Fort Lauderdale om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Fort Lauderdale

Neden for finder du alle lufthavne i Fort Lauderdale samt deres afstand til centrum

Det er nemmest og hurtigst at tage med Broward County Transit bus nummer 1 fra Fort Lauderdale Lufthavn til centrum. Bussen har holdeplads foran lufthavnens Rental Car Center. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2.50 USD (ca. 17 DKK), og rejsetiden er ca. 20 min.


Populære fly til Fort Lauderdale

Find dine flybilletter til Fort Lauderdale blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fort Lauderdale
Hurtigste flyvetid15t. 24min.
Laveste pris3.104 kr.
Fly fra Billund til Fort Lauderdale
Hurtigste flyvetid17t. 35min.
Laveste pris3.090 kr.
Fly fra Aalborg til Fort Lauderdale
Hurtigste flyvetid21t. 02min.
Laveste pris4.184 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Fort Lauderdale

Du kommer nemmest rundt i midtbyen til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Broward Country Transit byder på mange buslinjer, der dækker både centrum og kysten. En tredages billet til ubegrænset kørsel koster ca. 12 USD (ca. 79 DKK). Du kan også hoppe på de lokale busser ved navn Sun Trolley, der kører langs stranden. Prisen for en dagsbillet er ca. 3 USD (ca. 20 DKK).


Visumkrav for Fort Lauderdale

Danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i op til 90 dage i USA. Det er dog nødvendigt at ansøge om en ESTA-tilladelse inden afrejse via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. Desuden skal du fremvise en returbillet ved ankomst i lufthavnen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fort Lauderdale


De bedste oplevelser og seværdigheder i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Beach er en attraktion i sig selv. Azurblåt hav og blødt puddersand indbyder til afslappende strandture eller aktive dage med masser af vandsportsaktiviteter. Du bør også se Fort Lauderdale fra vandsiden. Det er blot at hoppe på et riverfront cruise ved marinaen. Beachfront Promenade med de mange spisesteder og butikker er desuden blandt seværdighederne.

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring i forbindelse med din rejse til Fort Lauderdale. En rejseforsikring kan tilpasses dine individuelle behov, så du er dækket optimalt ved uheld og sygdom.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Fort Lauderdale.

I USA giver du ca. 15-20 % i drikkepenge.

Las Olas Blvd er byens hovedindkøbsstrøg. Et af verdens største indkøbscentre kaldet Sawgrass Mills ligger desuden tæt på Fort Lauderdale.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Fort Lauderdale. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Fort Lauderdale med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Fort Lauderdale vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Fort Lauderdale lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Fort Lauderdale og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.