Billeje i New Orleans, Louisiana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New Orleans, Louisiana

New Orleans, LA, USA
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
New Orleans, LA, USA
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i New Orleans, Louisiana

Find den lejebil i New Orleans, der passer til dine behov

Biler i Lille

291 kr. - 875 kr.

Alle biltyper

247 kr. - 886 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i New Orleans, USA er 410 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i New Orleans, USA er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 291 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i New Orleans, USA er 581 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i New Orleans, USA er i december. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i New Orleans, USA er 488 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i New Orleans, USA er i december. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i New Orleans, USA er 526 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i New Orleans, USA er i december. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i New Orleans, USA er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i New Orleans, USA er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i New Orleans

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Orleans, Louisiana

Enterprise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

GREEN MOTION

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,6

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,0

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,6

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,8

Economy Rent a Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,5

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,6

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

4,7

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,7

Eagle Rent A Car

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i New Orleans

Herunder vises de mest populære hoteller i New Orleans

Kørsel i lejebil i New Orleans – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New Orleans, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i New Orleans kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 45/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i New Orleans er 45/dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New Orleans biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New Orleans tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 17 °C og nedbør på 116 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til New Orleans. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt New Orleans rejsende. Leje af en Standard i New Orleans koster 241 kr./dag i gennemsnit.

Enterprise har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i New Orleans, med 5 lokationer.

Hastighedsbegrænsningen i New Orleans er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. New Orleans har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i New Orleans, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i New Orleans i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 130 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Louisiana i januar er normalt 9 °C med en forventet nedbør på 130 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra New Orleans til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Lejebiler der er populære i New Orleans

Lej en af disse populære biltyper i New Orleans

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Orleans


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i New Orleans, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i New Orleans ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, uanset om det er for biler i New Orleans eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i New Orleans.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i New Orleans.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i New Orleans på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.