De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i New Orleans, Louisiana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New Orleans, Louisiana

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i New Orleans, Louisiana

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i New Orleans, Louisiana
Lille mellemklasse400 kr./dag
Stor mellemklasse424 kr./dag
Standard513 kr./dag
Lille varevogn639 kr./dag
Stor SUV755 kr./dag
Premium439 kr./dag
Luksus616 kr./dag
Premium SUV897 kr./dag
Mellemstor SUV431 kr./dag
Standard SUV486 kr./dag
Kompakt SUV601 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i New Orleans

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i New Orleans

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i New Orleans?

De billigste udlejningsbiler i New Orleans kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 363 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i New Orleans er 390 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i New Orleans har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i New Orleans, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in New Orleans?

Leje af Nissan Versa og Mazda CX-5 in New Orleans er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Versa in New Orleans kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 252 kr./dag og kan gå helt ned til 39 kr./dag. Priser på leje af en Mazda CX-5 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 484 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 404 kr./dag.

Find billig billeje i New Orleans, Louisiana

Find den lejebil i New Orleans, der passer til dine behov

Lille biler

280 kr. - 1.141 kr.

Alle biltyper

285 kr. - 795 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i New Orleans, USA er 461 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i New Orleans, USA er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 280 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i New Orleans.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i New Orleans, USA er 522 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i New Orleans, USA er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i New Orleans.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i New Orleans, USA er 560 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i New Orleans, USA er i september. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i New Orleans.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i New Orleans, USA er 503 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i New Orleans, USA er i januar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i New Orleans.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i New Orleans, USA er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i New Orleans, USA er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i New Orleans, USA er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i New Orleans, USA er i oktober. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 348 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Orleans. I New Orleans kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

400 kr./dag

8 juli - 15 juli
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i New Orleans

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Orleans, Louisiana

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,4

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Budget

6,8
Okay
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,9

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

5,8

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,3

GREEN MOTION

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

6,0

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,3

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,5

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,3

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,7

Economy Rent a Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,4

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,6

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,7

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,5

Hurtige fakta om biludlejning i New Orleans

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i New Orleans

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

Full-size, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

429 kr.

Den mest populære model

Nissan Versa
Det mest populære biludlejningsbureau i New Orleans, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i New Orleans i de seneste 72 timer: Full-size, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i New Orleans er 429 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 606 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i New Orleans i de seneste 7 dage er Nissan Versa. Vores brugere foretrækker også Mazda CX-5 som alternativ.

Kørsel i lejebil i New Orleans – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New Orleans, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min New Orleans, Louisiana biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New Orleans biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New Orleans tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i New Orleans i juni måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 161 mm i juni, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til New Orleans. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juni måned og er et populært valg blandt New Orleans rejsende. Leje af en Standard i New Orleans koster 465 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New Orleans, Louisiana?

Hastighedsbegrænsningen i New Orleans er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. New Orleans har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i New Orleans, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chrysler 300 in New Orleans?

Hvordan er vejret i New Orleans, LA i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i New Orleans i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 120 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i New Orleans om vejret i resten af Louisiana?

Klimaet i Louisiana i maj er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 125,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra New Orleans til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New Orleans?

Priser for biler i New Orleans opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New Orleans?

Fra maj 2024 er der 24 udbydere at vælge mellem for biler i New Orleans.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New Orleans?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New Orleans. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New Orleans?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i New Orleans. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i New Orleans?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i New Orleans, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i New Orleans?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i New Orleans ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i New Orleans med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i New Orleans eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i New Orleans på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i New Orleans.

Kan jeg finde billeje i New Orleans, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i New Orleans.

Kan jeg søge efter billeje i New Orleans med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i New Orleans på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New Orleans på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i New Orleans

Populære typer af udlejningsbiler i New Orleans