Find billige flybilletter til New Orleans

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
New Orleans (MSY)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til New Orleans. De nuværende restriktioner til New Orleans er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Orleans

Find de billigste fly til disse New Orleans-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
New Orleans

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Orleans

København (CPH) til New Orleans (MSY)

Fly til New Orleans ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.953 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNnovember15% billigereAt flyve fra København til New Orleans ​​koster i gennemsnit blot 4.194 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 6.763 kr. at flyve til New Orleans ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNoktober348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til New Orleans fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til New Orleans?

New Orleans summer af liv og jazz året rundt. De mest populære rejsetidspunkter er juli og december, men er du ikke til de høje sommertemperaturer, kan du med fordel tage et fly til New Orleans i forårs- eller efterårsmånederne. På denne tid af året har du samtidig størst chance for at finde billige flybilletter til New Orleans.

Hvilket er det absolut billigste fly til New Orleans?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til New Orleans fra Nashville for 259 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til New Orleans. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til New Orleans fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til New Orleans?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til New Orleans på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.194 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til New Orleans fra Danmark i august i stedet. Fly til New Orleans i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.480 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til New Orleans?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til New Orleans på, er omkring 41 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.953 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New Orleans på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til New Orleans er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til New Orleans på en onsdag kan finde billetter helt ned til 4.500 kr.. Den dyreste dag at flyve til New Orleans er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.264 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til New Orleans?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til New Orleans normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til New Orleans om aftenen helt ned til 4.217 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 6.124 kr. i gennemsnit. Fly til New Orleans fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af New Orleans?

Rejsende, som flyver til New Orleans, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Gulfport Biloxi Regional (109 km fra New Orleans centrum) eller Lufthavn: Baton Rouge Ryan (122 km fra New Orleans centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til New Orleans på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Baton Rouge Ryan for 3.665 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for New Orleans?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til New Orleans. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til New Orleans nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til New Orleans L Armstrong Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New Orleans L Armstrong Intl fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
8. jun.
06:55København Kastrup
19t. 43min.
2 stop
02:38New Orleans L Armstrong Intl
11. jun.
09:47New Orleans L Armstrong Intl
17t. 48min.
2 stop
03:35København Kastrup
7.142 kr.
Find lignende
Delta
8. jun.
02:00København Kastrup
19t. 13min.
2 stop
21:13New Orleans L Armstrong Intl
11. jun.
15:59New Orleans L Armstrong Intl
32t. 06min.
2 stop
00:05København Kastrup
6.881 kr.
Find lignende
Qatar Airways
8. jun.
12:25København Kastrup
28t. 42min.
2 stop
17:07New Orleans L Armstrong Intl
11. jun.
10:47New Orleans L Armstrong Intl
40t. 23min.
2 stop
03:10København Kastrup
9.890 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til New Orleans?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til New Orleans

Der er adskillige selskaber, der tilbyder daglige flyafgange mellem København og New Orleans. For eksempel kan du gå på opdagelse efter en egnet flybillet hos Norwegian, Spirit Airlines, SAS, Lufthansa, Condor eller United Airlines.

Hvem flyver direkte til New Orleans?

Der er ingen direkte fly mellem New Orleans og København. Du skal typisk mellemlande i for eksempel Washington eller Fort Lauderdale nogle t undervejs på din rejse med fly til New Orleans.

Hvor lang tid tager det at flyve til New Orleans?

Inklusiv en kort mellemlanding kan du komme fra København til New Orleans på ca. 14-15 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i New Orleans samt afstand til centrum

Når du er ankommet med fly til New Orleans, afgår der adskillige busser fra Louis Armstrongs Internationale Lufthavn til byens centrum, både Greyhound busser, regionale busser og bybusser. Afhængigt af hvor du skal hen, kan det være fordelagtigt at vælge den ene bus frem for den anden. Den billigste er Airport Express 202, der sælger billetter til ca. 1.5 USD (ca. 10 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i New Orleans?

Den bedste måde at udforske New Orleans er til fods, men du kan også snuppe en tur i en af de berømte, røde Streetcars, der dækker hele centrum. En enkeltbillet koster ca. 1.25 USD (ca. 8 DKK), og en heldagsbillet koster ca. 3 USD (ca. 20 DKK).


Kan man rejse til New Orleans uden pas eller visum?

Varer din rejse til New Orleans under 90 dage, er du som dansk statsborger fritaget fra at søge visum til USA. Dog skal du ansøge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Ansøgningen udfyldes online og koster ca. 14 USD (ca. 95 DKK).


Tips og gode råd til New Orleans

Hvad skal man se i New Orleans?

Når din ferie går til New Orleans, kommer du til at svælge i smukke historiske bygninger og seværdigheder. Byen er kendt for sit chikke og charmerende franske kvarter, for sine utallige jazzklubber og sin spændende cajun-madkultur. Rejser du i slutningen af februar eller i begyndelsen af marts, kan du opleve det verdensberømte karneval Mardi Gras, som er et sandt festfyrværkeri af begivenheder, musik og kostumer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan hele familien nyde en sejltur på Mississippi med et gammeldags dampskib – en såkaldt Steamroller. Ud over den fantastiske udsigt over flod og by er der underholdning for både børn og voksne ombord. Besøg også Audubon Akvariet, hvor du kan møde hajer og havskildpadder samt prøve at snorkle.

Skal man købe rejseforsikring?

I USA er du ikke dækket af dit blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, der dækker ved sygdom såvel som ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er fint drikkevand i hanerne i New Orleans, ganske som i resten af USA.

Giver man drikkepenge i New Orleans?

På restauranter i New Orleans er der tradition for at give ca. 15 % i drikkepenge. Ved betjening ud over det sædvanlige kan du give 20 %. Hotelpersonale gives ca. 5 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

New Orleans er spækket med besynderlige butikker, så der er rig mulighed for shopping. Du kan finde vintagetøj, voodoo-butikker og boghandlere udelukkende med kogebøger side om side i det franske kvarter Canal Street, eller i det indendørs marked i det nu nedlagte bryggeri Jax Brewery. (Priser checket: 15/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class