Find billige fly til New Orleans

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til New Orleans

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til New Orleans

Bedste pris på returbillet

3.507 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til New Orleans fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.507 kr. (København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl).
Det hurtigste fly til New Orleans fra Danmark tager 19t. 35min. (København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til New Orleans, herunder British Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til New Orleans

Få indsigter om din flyrejse til New Orleans, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til New Orleans?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til New Orleans fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.932 kr.. Hvis du ikke vil rejse til New Orleans i oktober, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.018 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til New Orleans?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til New Orleans fra Chicago for 255 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til New Orleans. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til New Orleans fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New Orleans på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til New Orleans fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.042 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.304 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til New Orleans.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til New Orleans?

Når du flyver til New Orleans fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.961 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.085 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til New Orleans?

Rejsetiden fra Danmark til New Orleans varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 19t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til New Orleans er at flyve fra Billund til New Orleans L Armstrong Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til New Orleans?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til New Orleans fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.811 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Orleans

Find de billigste fly til disse New Orleans-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
New Orleans

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Orleans

København (CPH) til Gulfport (GPT)

Fly til New Orleans ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gulfport Biloxi Regional, hvor den gennemsnitlige pris er 5.681 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNoktober15% billigereAt flyve fra København til New Orleans ​​koster i gennemsnit blot 4.932 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNdecember33% dyrereDet koster cirka 7.702 kr. at flyve til New Orleans ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEW ORLEANS FRA KØBENHAVNapril598% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til New Orleans fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til New Orleans

New Orleans summer af liv og jazz året rundt. De mest populære rejsetidspunkter er juli og december, men er du ikke til de høje sommertemperaturer, kan du med fordel tage et fly til New Orleans i forårs- eller efterårsmånederne. På denne tid af året har du samtidig størst chance for at finde billige flybilletter til New Orleans.

Rejsende, som flyver til New Orleans, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Gulfport Biloxi Regional (109 km fra New Orleans centrum) eller Lufthavn: Baton Rouge Ryan (122 km fra New Orleans centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Baton Rouge Ryan for 3.885 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til New Orleans

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New Orleans fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til New Orleans

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til New Orleans

Hvilke flyselskaber flyver til New Orleans?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til New Orleans

Hvilke flyselskaber flyver til New Orleans?

British Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til New Orleans. KLM, Lufthansa og Scandinavian Airlines er også populære valg på flyrejser til New Orleans fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til New Orleans, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Delta-fly til New Orleans

Delta flyver til New Orleans ca. 21 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 4.696 kr. fra København Kastrup til New Orleans. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Finnair-fly til New Orleans

Et andet populært valg for fly til New Orleans er Finnair (7,7/10, 322 anmeldelser). De fleste Finnair-fly, der lander i New Orleans, kommer fra London Heathrow, men der er 2 Finnair-fly til New Orleans fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Finnair, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.601 kr. (København Kastrup til New Orleans, returrejse).


Lufthavne i nærheden af New Orleans

Neden for finder du alle lufthavne i New Orleans samt deres afstand til centrum

Når du er ankommet med fly til New Orleans, afgår der adskillige busser fra Louis Armstrongs Internationale Lufthavn til byens centrum, både Greyhound busser, regionale busser og bybusser. Afhængigt af hvor du skal hen, kan det være fordelagtigt at vælge den ene bus frem for den anden. Den billigste er Airport Express 202, der sælger billetter til ca. 1.5 USD (ca. 10 DKK).


Populære fly til New Orleans

Find dine flybilletter til New Orleans blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til New Orleans
Hurtigste flyvetid18t. 30min.
Laveste pris3.199 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i New Orleans

Den bedste måde at udforske New Orleans er til fods, men du kan også snuppe en tur i en af de berømte, røde Streetcars, der dækker hele centrum. En enkeltbillet koster ca. 1.25 USD (ca. 8 DKK), og en heldagsbillet koster ca. 3 USD (ca. 20 DKK).


Visumkrav for New Orleans

Varer din rejse til New Orleans under 90 dage, er du som dansk statsborger fritaget fra at søge visum til USA. Dog skal du ansøge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Ansøgningen udfyldes online og koster ca. 14 USD (ca. 95 DKK).


Kom i gang med at planlægge din rejse til New Orleans


De bedste oplevelser og seværdigheder i New Orleans

Når din ferie går til New Orleans, kommer du til at svælge i smukke historiske bygninger og seværdigheder. Byen er kendt for sit chikke og charmerende franske kvarter, for sine utallige jazzklubber og sin spændende cajun-madkultur. Rejser du i slutningen af februar eller i begyndelsen af marts, kan du opleve det verdensberømte karneval Mardi Gras, som er et sandt festfyrværkeri af begivenheder, musik og kostumer.

I USA er du ikke dækket af dit blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at investere i en rejseforsikring, der dækker ved sygdom såvel som ulykke og tyveri.

Der er fint drikkevand i hanerne i New Orleans, ganske som i resten af USA.

På restauranter i New Orleans er der tradition for at give ca. 15 % i drikkepenge. Ved betjening ud over det sædvanlige kan du give 20 %. Hotelpersonale gives ca. 5 %.

New Orleans er spækket med besynderlige butikker, så der er rig mulighed for shopping. Du kan finde vintagetøj, voodoo-butikker og boghandlere udelukkende med kogebøger side om side i det franske kvarter Canal Street, eller i det indendørs marked i det nu nedlagte bryggeri Jax Brewery.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til New Orleans, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til New Orleans.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til New Orleans lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til New Orleans og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.