Find billige fly til Louisiana fra 2.095 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sun 10.12
Sun 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Louisiana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Louisiana

Bedste pris på enkeltbillet

2.095 kr.

Bedste pris på returbillet

3.611 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 44min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Louisiana fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.095 kr. (København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Louisiana fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.611 kr. (København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl).
Det hurtigste fly til Louisiana fra Danmark tager 14t. 44min. (København Kastrup til New Orleans L Armstrong Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Louisiana, herunder United Airlines, British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Louisiana

Få indsigter om din flyrejse til Louisiana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Louisiana?

Det tager i gennemsnit 34t. 15min. at flyve fra Danmark til Louisiana, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til New Orleans L Armstrong Intl (den mest populære lufthavn i Louisiana). Hvis du flyver fra Billund til New Orleans L Armstrong Intl, tager det omkring .

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Louisiana?

Den bedste dag at flyve til Louisiana er søndag, efterfulgt af lørdag. søndag og lørdag har som regel de laveste flypriser til Louisiana. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en tirsdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Louisiana.

Hvilke flyselskaber flyver til Louisiana?

Der er i alt 10 flyselskaber, der flyver til Louisiana, hvor British Airways er den mest populære mulighed. Omkring 60% af dem, der flyver til Louisiana, vælger at flyve med British Airways. Hvis du ikke kan finde billetter med British Airways, er KLM og Scandinavian Airlines også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Louisiana

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Louisiana fra Danmark
New Orleans
New Orleans

Brugbar information om dit fly til Louisiana

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Louisiana

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Louisiana?

Fly til Louisiana varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 1.580 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Louisiana er 1.001 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til New Orleans?

Hvordan er vejret i Louisiana?

Temperature i Louisiana variere mellem 11 °C og 28 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Louisiana, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Louisiana i oktober, november og april, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Louisiana?

Priser for fly til Louisiana opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Louisiana?

Fra december 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Louisiana.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Louisiana?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Louisiana hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Louisiana?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Louisiana rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Louisiana. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Louisiana? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Louisiana.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Louisiana

Find fly til disse populære byer i Louisiana fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Louisiana

Se de billigste flyrejser til Louisiana fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNew Orleans34t. 15min.3.611 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Louisiana

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Louisiana?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Louisiana falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Louisiana med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Louisiana?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Louisiana, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Louisiana, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Louisiana med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Louisiana med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Louisiana?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Louisiana. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Louisiana lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Louisiana. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Louisiana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.