Find billige flybilletter til Maryland

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Maryland. De nuværende restriktioner til Maryland er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til byer i Maryland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Maryland fra Danmark
Washington D.C.
Washington D.C.

Brugbar information om dit fly til Maryland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Maryland
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Maryland?

    Fly til Maryland variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 4.953 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Maryland er 109 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Baltimore?

    Størstedelen af momondos brugere, som flyver til Maryland bruger ofte tid i Baltimore, hvilket bliver besøgt 198% oftere end andre byer. Ved flyruter til Baltimore er den mest populære lufthavn Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl.

  • Hvordan er vejret i Maryland?

    Temperature i Maryland variere mellem 1 °C og 25 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Maryland, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Maryland i februar, januar og april, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Maryland?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Maryland. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Maryland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Maryland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Maryland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Maryland

Find fly til disse populære byer i Maryland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Maryland

Se de billigste flyrejser til Maryland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnWashington D.C.2.171 kr.
KøbenhavnBaltimore2.448 kr.
BillundWashington D.C.4.247 kr.
AalborgWashington D.C.4.405 kr.
BillundBaltimore4.499 kr.
AalborgBaltimore4.744 kr.
AarhusWashington D.C.5.072 kr.
AarhusBaltimore9.225 kr.
EsbjergWashington D.C.16.618 kr.

Populære fly til Maryland

Find dine flybilletter til Maryland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid8t. 40min.
Laveste pris2.171 kr.
Fly fra Billund til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid16t. 44min.
Laveste pris4.247 kr.
Fly fra Aalborg til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid32t. 50min.
Laveste pris4.405 kr.
Fly fra Aarhus til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid27t. 55min.
Laveste pris5.072 kr.
Fly fra Esbjerg til Washington D.C.
Hurtigste flyvetid32t. 30min.
Laveste pris16.618 kr.

Find fly til Maryland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Maryland