Find billige flybilletter til Connecticut

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Brugbar information om dit fly til Connecticut

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Connecticut

Fly til Connecticut varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 5.704 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Connecticut er 2.192 kr./pr. person.

Connecticut har typisk temperature mellem -4 °C(januar) til 23 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Connecticut, bør man planlægge sin rejse i februar, januar eller juli, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Connecticut du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 02min. at flyve fra København Kastrup til Hartford Bradley Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Hartford Bradley Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Fly til Connecticut er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 2.192 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 5.721 kr., og alt fra 5.698 kr. eller mindre er et godt tilbud. 9.282 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Connecticut? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Connecticut.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Connecticut

Find fly til disse populære byer i Connecticut fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Connecticut

Se de billigste flyrejser til Connecticut fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundNew Haven32t. 15min.5.505 kr.
KøbenhavnHartford20t. 02min.5.767 kr.
KøbenhavnNew Haven30t. 54min.38.185 kr.

Populære fly til Connecticut

Find dine flybilletter til Connecticut blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hartford
Hurtigste flyvetid20t. 02min.
Laveste pris5.767 kr.
Fly fra København til New Haven
Hurtigste flyvetid30t. 54min.
Laveste pris38.185 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Connecticut


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Connecticut. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Connecticut med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Connecticut, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Connecticut. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.