Find billige fly til Madagaskar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Madagaskar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Madagaskar fra Danmark
Antananarivo
Antananarivo

Brugbar information om dit fly til Madagaskar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Madagaskar

De billigste flybilletter til Madagaskar fundet fornyligt af momondo brugere er 839 kr. med Ethiopian Air, 5.163 kr. med Turkish Airlines og 5.180 kr. med Air France.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Madagaskar (Antananarivo), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 23t. 05min. og .

Prisen for at flyve til Madagaskar varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 3.560 kr. eller så høje som 22.142 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Madagaskar for 11.345 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 11.725 kr. er den gennemsnitlige pris.

Det er bedst at flyve til Madagaskar på en lørdag eller torsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Madagaskar er på en søndag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Madagaskar

Find fly til disse populære byer i Madagaskar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Madagaskar

Se de billigste flyrejser til Madagaskar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAntananarivo23t. 05min.12.899 kr.
KøbenhavnNosy Be25t. 30min.17.033 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Madagaskar

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Madagaskar fra Danmark. Til gengæld findes der mange rejsemuligheder med mellemlandinger undervejs. Flyselskaber som SAS, Kenya Airways, Qatar Airways, Ethiopian Air, KLM, Lufthansa og mange andre byder på rejser med ét eller flere stop fra Københavns Lufthavn til Antananarivo.

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til eksempelvis Madagaskars hovedstad tager ca. 15 timer med et eller to stop undervejs. Booker du flybilletter til Madagaskar med en noget længere rejsetid end de ca. 15 timer, så er priserne ofte billigere.

Madagaskar er rejsevenlig hele året rundt, takket være de høje temperaturer. Vil du undgå byger og monsun-sæson, så book dine flybilletter med afrejse i den tørre sæson fra maj til oktober. Der er til gengæld gode muligheder for at spare penge på flybilletter og hotel ved at rejse i lavsæsonen, hvor du dog vil opleve daglige byger.

Der er visumpligt for danske turister, der ønsker at holde ferie i Madagaskar. Visum kan fås ved ankomst i lufthavnen. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Madagaskar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Nosy Be
Hurtigste flyvetid25t. 30min.
Laveste pris17.033 kr.
Fly fra København til Antananarivo
Hurtigste flyvetid23t. 05min.
Laveste pris12.899 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Madagaskar


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Madagaskar på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Madagaskar vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Madagaskar er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.