Hoteller i Madagaskar

Find tilbud på 530 hoteller i Madagaskar

Madagaskar
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Madagaskar

Find det perfekte hotel til dit ophold i Madagaskar
Pris
kr.49
kr.1324
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Madagaskars bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Madagaskar

Pris

139 kr. – 839 kr.

BILLIGSTE BY I MADAGASKARFianarantsoa52% billigereHoteller i Fianarantsoa er de billigste i Madagaskar med kun 139 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MADAGASKARTolanaro66% dyrereTolanaro har de højeste hotelpriser i Madagaskar med værelser til 839 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MADAGASKARAntananarivo80% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Antananarivo end i andre byer i Madagaskar

Oplevelser i Madagaskar


Hoteller i populære byer i Madagaskar

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Madagaskar og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Madagaskar?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Madagaskar
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
70%forventet prisfald
61%forventet prisstigning

Rejsepriser

180 kr. - 1.538 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
185 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.232 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Madagaskar

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Madagaskar

Laveste hotelpris

50 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Ravintsara Wellness Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

363
Den billigste pris for et værelse i Madagaskar, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 50 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Les flots Bleu, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Ravintsara Wellness Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Madagaskar(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 136 anmeldelser).
Der er 363 hoteller i Madagaskar tæt på Antananarivo. Sahamalaza er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Madagaskar

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Madagaskar

Hvilke byer i Madagaskar er bedst at bo i?

Madagaskar har de bedste byer at bo i under din ferie. En af landets største byer er Antananarivo. Da Antananarivo er et kommercielt centrum i Madagaskar, er det ikke noget problem at bevæge sig rundt. Du kan leje en bil eller rejse med en organiseret tour. Billeje er normalt tilgængelig med chauffører og tilbyder den fleksibilitet, du har brug for med til din rejseplan. Alternativt kan du komme rundt med busser, taxi-brousse (minibusser eller bustaxaer), taxaer, rickshaws/cykel-rickshaws og endda motoriserede rickshaws, der lokalt kaldes tuk-tuks. Disse transportmuligheder er også tilgængelige i Toamasina, Antsirabe, Mahajanga, Joffreville, Ambohimanga, Og antanifotsy. Madagaskars hoteller er inden for rækkevidde i de fleste byer. Du kan finde billige hoteller i Madagaskar, især i udkanten af større byer. De mest anbefalede hoteller i Madagaskar er Ravintsara wellness Hotel, Nosy Saba Island Resort, Havana Resort, Hotel Calypso og Hotel Colbert Spa & Casino.

Hvad er de bedste ting at gøre på Madagaskar?

Et besøg i Ranomafana Nationalpark bringer dig tæt på den unikke biodiversitet med sjældne dyr som f.eks. den gyldne bambus-lemur. Masoala og Andasibe-Mantadia ligger flere udendørs nationalparker, få km fra Antananarivo. Du kan også godt lide den kongelige bakke i Ambohimanga, som er blandt Madagaskars mest hellige steder for det madagaskiske folk. Et besøg på krokodillefarmen, dykning med hvalhajer, hvalsafari, vandreture og paragliding er et par af de betalte attraktioner i Madagaskar. De gratis udendørs attraktioner er Ifaty fiskerlandsbyerne, Baobabs Avenue og Nosy Be. Sørg for at reservere hoteller på Madagaskar på forhånd, især om sommeren og hen mod slutningen af året, hvor turistsæsonen er på sit højeste. Nogle af de hoteller, du ønsker at bo på, mens du besøger disse attraktioner, er Constance Tsarabanjina, Sakatia Lodge og L'heure Bleue.

Hvilke byer i Madagaskar har det bedste natteliv?

Kvaliteten af natklubber, lounger og barer varierer fra det ene sted til det andet, så du har forskellige muligheder at vælge imellem. Le Taxi Be in City of Antsiranana er et perfekt eksempel på, hvor du kan nyde endeløse timer med god levende musik, lækre cocktails, vine og øl til overkommelige priser. Mens du er i Antananarivo, kan du tage til Mojo uden kommentar, Le Point d'udråbstegn, eller Cabaret du Glacier for at slutte dig til andre åbenbarere. Tag til New York Bar Lounge Shisha-tapas i Toamasina for at nyde den fortryllende udsigt over havnen og havet eller til en koncert på Code 110 i Anttsirabe. Madsteder i Madagaskars byer serverer et udvalg af madagaskiske smagsvarianter, ægte gourmetretter, italienske retter og fisk og skaldyr. Billige hoteller i Madagaskar med gode faciliteter for dem, der rejser på et stramt budget omfatter Sole Hotel i Antananarivo, Somaroala Hotel i Mahajanga og JJ Eugrasue Lodge i Nosy Be.

Hvilke byer i Madagaskar har mest historie og kunst?

Antananarivo har kongedømmer fra 1800- og 1900-tallet, nemlig Betsileo, Betsimisaraka, Merina og Sakalava Med Merina Empire i dominerende stilling. Andre ældre byer som Fianarantssoa og Toamasina bærer stadig den franske arkitektur, der går tilbage til kolonitiden. Vestlige værdier trives stadig i mange byer med voksende popularitet af vestlige musikinstrumenter. Træskærerindustrien er bemærkelsesværdig, for ikke at nævne tilgængeligheden af farvede grave og træskulpturer, der skaber det, UNESCO har udpeget som urørlig kulturarv. Husk, at disse historiske seværdigheder er betalt, så du skal veksle dine penge til lokal valuta for at gøre det nemt at foretage transaktioner. Desuden har de travlt om sommeren og mindre travlt fra april til september, når turistsæsonen er lav. Du kan reservere hoteller som Anakao Ocean Lodge, Le Relais des plateaus Hotel & Spa og Hotel Benjamin, så du nemt kan besøge historiske steder, mens du er på Madagaskar.

Hvornår er det billigst at overnatte i Madagaskar?

Når du vil til Madagaskar, er det bedst at rejse omkring februar måned, da priserne er markant lavere end i september - og du kan således rejse for kun 383 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Madagaskar vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Antananarivo oftere end nogen anden by, når de rejser til Madagaskar.

Hvilken by i Madagaskar har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 535 kr. pr. nat er Andasibe den dyreste by at bestille et hotel i, i Madagaskar. Gennemsnitsprisen på 535 kr. er ca. 91% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Madagaskar har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Antananarivo har landets laveste rater til bare 114 kr.. Antananarivo tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 7% lavere end den gennemsnitlige by i Madagaskar.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Madagaskar?

Fra september 2023 er der 1.359 udbydere at vælge mellem for hoteller i Madagaskar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Madagaskar?

Priser for hoteller i Madagaskar opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Madagaskar

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Madagaskar

Hoteller i andre regioner i Madagaskar

Find gode tilbud på hoteller i disse populære regioner i Madagaskar

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Madagaskar gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Madagaskar med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Madagaskar på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Madagaskar?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Madagaskar ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Madagaskar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.