Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Kenya

Hoteller i Kenya

Find tilbud på 2.658 hoteller i Kenya

Kenya
19. Jul — 20. Jul2
Fri 19.7
Sat 20.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Kenya

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kenya
Pris
kr.268
kr.1567
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Kenya

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Kenya og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Kenya

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kenya

Nyttig indsigt i hoteller i Kenya

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kenya

Laveste hotelpris

76 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Boma Nairobi

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6564

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Kenya, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 76 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Fahari Bliss Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Boma Nairobi, det mest populære 5-stjernede hotel i Kenya(bedømmelse på 8/10 ud fra 1.164 anmeldelser).
Der er 6.564 hoteller i Kenya tæt på Nairobi Jomo Kenyatta. Homestay in Nairobi near Military Church Interdenomination er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Kenya. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Kenya lå i sidste uge på 5.921 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Kenya?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kenya
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

314 kr. - 1.152 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
265 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.039 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Kenyas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Kenya

Pris

153 kr. – 1.466 kr.

BILLIGSTE BY I KENYANairobi67% billigereHoteller i Nairobi er de billigste i Kenya med kun 153 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I KENYAMaasai Mara69% dyrereMaasai Mara har de højeste hotelpriser i Kenya med værelser til 1.466 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I KENYANairobi77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Nairobi end i andre byer i Kenya

Information om overnatning i Kenya

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kenya

Hvilke byer i Kenya skal jeg bo i?

Kenya er et spændende turistland med unikke attraktioner, underholdningsknudepunkter, og fremragende indkvartering og spisefaciliteter. Uanset om du skal på forretningsrejse eller en turistrejse til Kenya, Nairobi, landets hovedstad, er den ideelle by at bo i. Den blomstrende storby med topmoderne indkvarteringsfaciliteter er velegnet til både turister og forretningsrejsende. Du kan bestille det schweiziske Lenana Mount Hotel, Concorde Hotels og Suites, eller Ole Serani til dit ophold i Nairobi. Du kan navigere gennem Nairobi via Uber private førerhuse eller bruge de mange tilgængelige offentlige busser, herunder Citi Hopper, KBS og Compliant MOA, som tilbyder billige transportforbindelser rundt i byen. Hvis du er på udkig efter noget naturligt og afslappet, vil du elske at bo i Naivasha, en kort køretur fra Nairobi. Naivasha er et landbrugs- og turistknudepunkt med naturlige vildtreservater, hoteller, feriesteder og indkøbscentre. Du kan komme til Naivasha via en udlejningsbil eller en offentlig bus, der kaldes matatu. Til dit ophold kan du reservere billige hoteller i Kenya, herunder Great Rift Valley Lodge, Peppercorn Resort eller Fina Gardens Resort.

Hvad er de bedste ting at gøre i Kenya?

Kenya er et berømt østafrikansk mikrokosmos. Med savanna safaris, ferskvandssøer og sandstrande, koralrev, spektakulære vildtsafarier, skove og farverige stammekulturer er dette Østafrikanske land fyldt med spændende ekstremer. Nairobi National Park ligger lige inden for hovedstaden, kun en kort køretur fra byens centrum. For den perfekte strandferie er kystbyen Malindi det ultimative vandsportscenter med tilbud som Snorkling, dybhavsfiskeri og surfing. Tæt på byen ligger Malindi Marine National Park. Det næsthøjeste bjerg i Afrika er beliggende i Kenyas centrale region. Mount Kenya tilbyder en fremragende udsigt over mangrover og moorland i de omkringliggende områder. Andre attraktioner omfatter Lake Nakuru National Park, en lavvandet sø rig på alger, og spektakulære flamingoer til beboelse. Kenya er også hjemsted for Maasai Mara, amtets mest populære turistdestination. Den årlige Great Wildebeest-migration finder sted på Mara, hvor millioner af vilde seere krydser over til Tanzanias Serengeti fra juli til september. Bestil hoteller i Kenya, såsom Eldon Villas og Hotel English Spot & Spa.

Hvilke byer i Kenya har det bedste natteliv?

Kenyas potentiale er ikke begrænset til naturlige landemærker eller dyreliv. Landets storbyer Nairobi, Mombasa, Kisumu, Malindi og Mtwapa tilbyder spændende natteliv og underholdning. Z Lounge ligger i Mombasa og tilbyder en tagterrasse med udendørs bar og restaurant-service til sjove aftener. Næste er Pata Pata Beach Club med udsigt over Malindi-kysten og populær blandt italienske turister og kenyanske åbenbarere. Stedet byder på pop, land og en blanding af afrikansk musik. For at få den ultimative casino oplevelse, kom til Florida Nightclub 2000, en strandklub med bar og restaurant også i Mombasa. Nyd Kenyas lækre retter fra nyama choma, ugali, kachumbari, Swahili-retter såsom pilau og biryani samt italienske retter. Dit besøg i Kenya vil være ufuldstændigt uden at stoppe ved Nairobi's K1 Klubhouse, berømt for sit pulserende natteliv, god musik og lækre afrikanske retter. Du kan finde billige hoteller på Kenyas kyst, herunder Bahari Beach Dhow Villas og Pride Inn Express, Diani.

Hvilke byer i Kenya har mest historie og kunst?

For Kenyas kulturelle perler, besøg Nairobi National Museum og lær om landets historie, kunst og kultur fra de tusindvis af bind af offentlige optegnelser og udstillinger. Du skal dog betale et lille startgebyr. Hver februar er der Safaricom International Jazz Festival, der samler verdens jazzmusikere for at fejre Kenyas jazzarv i downtown Nairobi. Der er et lille adgangsgebyr for at deltage i jazzfestivalen. De Bomas i Kenya er en traditionel kulturel landsby, der skildrer Kenyas traditionelle hjemlande, der er hentet fra landets forskellige stammer. Der er et lille adgangsgebyr til de bomas i Kenya. Ved kysten ligger den gamle bys Fort Jesus, et imponerende 16th-tals gammelt portugisisk arkitekturmuseum, der fortæller historien om slavehandel og varehandel og den rolle, som Mombasa spillede på det tidspunkt. Der opkræves et mindre gebyr. Du kan besøge Fort Jesus når som helst på året, hvor onsdage, fredage og lørdage er de travleste dage. Samlet set er det bedste tidspunkt at besøge Kenya fra juli til november og januar til februar. Hoteller i Kenya som North Coast Beach Hotel og Sunset Paradise Home gør fremragende indkvartering.

Hvornår er det billigst at overnatte i Kenya?

Du kan rejse billigt ved at besøge Kenya i august, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 117 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i marts hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Kenya vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Kenya, men flertallet af rejsende, der besøger Kenya, har en tendens til at tilbringe mest tid i Mombasa.

Hvilken by i Kenya har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Maasai Mara, der i gennemsnit koster 2.202 kr. pr. nat, er ca. 249% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Kenya.

Hvilken by i Kenya har de billigste hotelværelser?

Ofte konkluderer vores brugere at Kisumu har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 64 kr. i gennemsnit. Kisumu tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 67% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Kenya.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kenya?

Fra juli 2024 er der 15.448 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kenya.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kenya?

Priser for hoteller i Kenya opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kenya gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Kenya med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Kenya på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kenya?

Når alle dine muligheder for overnatning i Kenya er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kenya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 19.7
Sat 20.7
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Kenya