Hoteller i Ghana

Find tilbud på 1.647 hoteller i Ghana

Ghana
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Populære hoteller til en overnatning i Ghana

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ghana
Pris
kr.176
kr.2301
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Ghanas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Ghana

Pris

160 kr. – 610 kr.

BILLIGSTE BY I GHANAMadina56% billigereHoteller i Madina er de billigste i Ghana med kun 160 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I GHANAElmina41% dyrereElmina har de højeste hotelpriser i Ghana med værelser til 610 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I GHANAAccra84% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Accra end i andre byer i Ghana

Oplevelser i Ghana


Hoteller i populære byer i Ghana

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Ghana og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Ghana?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ghana
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
74%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

153 kr. - 1.391 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
169 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.324 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Ghana

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ghana

Laveste hotelpris

41 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Labadi Beach Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3165
Den billigste pris for et værelse i Ghana, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 41 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Attc.
Få en komfortabel rejse med en booking på Labadi Beach Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Ghana(bedømmelse på 7,6/10 ud fra 514 anmeldelser).
Der er 3.165 hoteller i Ghana tæt på Accra Kotoka. Check Inn er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Ghana

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ghana

Hvilke byer i Ghana er bedst at bo i?

Ghana er et af de mest populære afrikanske lande. Det er kendt for kakaoeksport og produktion af traditionelle Ankara tekstiler. Der er flere seværdigheder i Ghana, som gør det til et populært turistmål. Disse seværdigheder distribueres i forskellige byer, og den by du bor i, afgør hvor nemt det er at få adgang til seværdigheder. Nogle af byerne med gode hoteller i Ghana omfatter Accra, Kumasi og Tamale. Accra, der er hovedstaden, har et velorganiseret offentligt transportsystem, der gør det nemt for folk at bevæge sig rundt. Mange biludlejningsbureauer og udlændingevenlige trafikregler gør det nemt at leje en bil og køre dig rundt. Byerne i Ghana er meget befolket, og det gør det svært at komme rundt til fods. Når man bor på byhoteller som Kempinski Hotel Gold Coast City, er det nemt at tage rundt i dele af Ghana.

Hvad er de bedste ting at gøre i Ghana?

En af de populære attraktioner i Ghana er strandene. Det Varme klima i Ghana gør strandene populære året rundt. Accra er f.eks. omgivet af uberørte strande, hvor du kan slappe af under din ferie. Adgang til offentlige strande i Ghana er normalt gratis, mens private strande, der ejes af hoteller og andre private investorer, kræver, at besøgende betaler et adgangsgebyr. Men hvis du bestiller hoteller i Ghana med en strand, behøver du ikke at betale for at få adgang til stranden. Kakum National Park er en anden must-see attraktion site i Ghana. Denne park er hjemsted for forskellige fugle- og sommerfuglearter. Mens du er i parken, kan du nyde udsigten over de store grønne områder, mens du går på oversejl. Kakum Nationalpark er åben hele året. Besøgende er dog kun tilladt i parken i løbet af dagen. Du skal betale et mindre adgangsgebyr for at få adgang til parken, og private ture koster ekstra. Hvis du bor på hoteller i Ghana med en praktisk beliggenhed, såsom Nelis Lodge, er det nemt at komme til attraktionerne.

Hvilke byer i Ghana har det bedste natteliv?

Ghana er et af de afrikanske lande med det mest interessante natteliv. Landet har forskellige kulturer, hvilket betyder, at nattelivet kan være anderledes afhængigt af den by, du bor i. At finde billige hoteller i Ghana giver dig mulighed for at opleve det bedste natteliv, da det kan være dyrt. Accra er hovedstaden og har mange restauranter og underholdningscentre hele natten, som du kan besøge under dit ophold. Nyd godt af tilberedt traditionel Ghana-mad i en af restauranterne på gaderne i Accra. Der afholdes koncerter på forskellige steder i weekenden. Hvis du er fan af musik, er sådanne koncerter en fantastisk mulighed for at smage folkets energi og afrikansk musik. Nogle hoteller, såsom Golden Tulip, tilbyder aftenunderholdning for gæsterne. Man kan blive forkælet med live musikforestillinger og traditionelle danse på bekostning af hotellet.

Hvilke byer i Ghana har mest historie og kunst?

Hvis du elsker historie og kunst, bør Accra være på din liste over steder at besøge, mens du er i Ghana. Denne by er fuld af historisk information, der spænder fra slavehandel til kolonialisme og uafhængighed. Det nationale museum i Ghana, der ligger i Accra, rummer mange artefakter og læsestof om landets uafhængighed og vækst. Museet er normalt åbent i løbet af dagen hele året for besøgende. Der opkræves et mindre adgangsgebyr for besøgende; udlændinge betaler lidt højere gebyrer end lokalbefolkningen. Slottet Elmina er et andet spektakulært historisk sted at se. Dette slot, der blev bygget i det 15. århundrede af portugiserne, blev brugt som handelspost for slaver. Hvis du vil reservere hoteller i Ghana, skal du have en idé om, hvilke websteder du vil se. Nogle steder ligger langt fra byens centrum, hvilket gør byhoteller upraktiske.

Hvornår er det billigst at overnatte i Ghana?

Overnatning på et hotel i Ghana er billigst i juli måned. I juli koster det nemlig kun omkring 153 kr. pr. nat. Omvendt er februar måned den dyreste måned at besøge Ghana i.

Hvor i Ghana vælger de fleste at overnatte?

Ghana er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Accra.

Hvilken by i Ghana har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 276 kr. pr. nat for et hotelværelse i Tema. Dette er ca. 29% dyrere end alle andre byer i Ghana.

Hvilken by i Ghana har de billigste hotelværelser?

Busua er den billigste by at overnatte i, i Ghana. Med en gennemsnitspris på 77 kr. pr. nat, er Busua ca. 68% billigere end andre byer i Ghana.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ghana?

Antallet af udbydere for hoteller i Ghana er 4.782 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ghana?

Priser for hoteller i Ghana opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Ghana gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Ghana, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Ghana?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Ghana.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ghana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.