Hoteller i Valencia

Find de bedste tilbud på 2.243 hoteller i Valencia, Spanien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Valencia

Der er mange skønne hoteller i Valencia. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Valencia

City of Arts and Sciences
Estadi Ciutat de València
Stadium Mestalla

Hvor meget koster hoteller i nærheden af City of Arts and Sciences?

Hoteller i nærheden af City of Arts and Sciences er normalt 19% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Valencia, som ligger på 500 kr..

Hoteller i nærheden af City of Arts and Sciences

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Estadi Ciutat de València?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Estadi Ciutat de València ligger på 355 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Estadi Ciutat de València er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Estadi Ciutat de València er normalt 28% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Valencia, som ligger på 500 kr..

Hoteller i nærheden af Estadi Ciutat de València

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Stadium Mestalla?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Stadium Mestalla ligger på 490 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Stadium Mestalla er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Stadium Mestalla er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Valencia, som ligger på 500 kr..

Hoteller i nærheden af Stadium Mestalla

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Valencia

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Valencia
Lavsæson
januar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

35%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

35%

forventet prisstigning

Pris
408 kr. - 964 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

565 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

521 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Valencia er: 4-5 stjerne, 83 dage før.
1-2 stjerne
348 kr. - 379 kr.
3 stjerne
497 kr. - 559 kr.
4-5 stjerne
621 kr. - 708 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Valencia

Hvordan finder man et billigt hotel i Valencia?

Enhver storbys fordel er, at der er mange overnatningsmuligheder. Det gælder naturligvis også for Valencia, der er velbesøgt blandt lokale og internationale turister året rundt. Juli og august er for varme for de fleste turister, men kan du holde varmen ud, så er det muligt at finde et billigt hotel i disse måneder.

Foråret er normalt favoritsæsonen, så du har gode chancer for at bo til gunstige priser i den blomstrende årstid, hvor det stadig er varmt nok til at gå i shorts og T-shirt. Du skal dog være ude i god tid og undgå ugen fra den 15.-19. marts, da byen på det tidspunkt er proppet med folk grundet den verdenspopulære Fallas-festival. Det er også værd at rejse om vinteren, hvor det aldrig er rigtig koldt, hvilket gør det udholdeligt at holde en storbyferie med masser af byrundture. Byen huser mange vandrehjem, pensioner og bed & breakfasts, som er billige overnatningsmuligheder til priser fra omkring 12 EUR (90 DKK) pr. nat i vintersæsonen.

Kan man rejse på budget?

Med lidt planlægning og et par kompromiser kan det godt lade sig gøre at holde ferie på budget i Valencia. Det optimale er at se nogle af Valencias gratis seværdigheder og kombinere det med at betale entré ved forskellige obligatoriske attraktioner.

Hele området ved Turia Park byder på slentreture i smukke rammer. Under en gåtur bør du passere nogle af byens plazas, hvor du undervejs kan søge skygge under træerne på alléen. Plaza de la Reina er byens smukkeste i den gamle bydel, hvor du kan nyde en drink på en af cafeerne.

En tur op i katedralens klokketårn El Miguelete til omkring 2 EUR (15 DKK) er også et must, da du fra toppen har den fineste udsigt over byen. En gåtur omkring det store sports- og kulturkompleks Ciudad de las Artes y las Ciencias er stedet, hvor du skal have kameraet klar, for her oplever du byens moderne arkitektur i futuristisk stil.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Hvad enten du begiver dig rundt i midtbyen eller i området langs stranden og kulturkomplekset, så er det muligt til fods, hvilket også er den nemmeste løsning. Bliver det for varmt, så er det blot at tage nogle stop undervejs og nyde en klassisk, lokal øl Turia Märzen eller en kop kaffe. Det er også muligt at tage byens metro, hvor en billet kaldet Bonometro med 10 ture koster ca. 7 EUR (54 DKK) til kørsel i zone 1.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Valencia?

Hotellerne i Valencia kræver, at du kan fremvise gyldig billedlegitimation, for aldersgrænsen ved indtjekning er minimum 18 år.

Skal man lægge depositum?

Enten i forbindelse med bookingen eller ved ankomst vil der blive opkrævet et depositum på kreditkort, der er en garanti, du stiller hotellet indtil afrejse.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er kutyme at give drikkepenge i Valencia. 10 % er et godt udgangspunkt, men det er også okay at give mere eller mindre afhængig af den givne service. Det er også god stil at lægge omkring 1 EUR (7,5 DKK) pr. dag til stuepigen.

Hvor sikkert er der i Valencia?

På trods af Valencias størrelse er den generelt meget sikker at færdes i. Du skal dog stadig tage dine forbehold i forhold til opbevaring af personlige værdier.

Skal man medbringe adapter?

Du kan roligt lade adapteren bliver derhjemme, når du tager på ferie i Valencia. Man anvender nemlig stiktype C og F samt 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Valencia pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Valencia
3 stjerner
Hotel Olympia Universidades
#1 Mest populær

Hotel Olympia Universidades

8,5

360 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villacarlos
Mest for pengene

Hotel Villacarlos

8,0

279 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Sh Valencia Palace
Mest for pengene

Sh Valencia Palace

8,4

627 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Valencia

Disse billige hoteller og vandrehjem i Valencia har gode priser til det lille rejsebudget
The River Hostel

The River Hostel

8,5

63 kr.

Se hoteltilbud
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

8,0

87 kr.

Se hoteltilbud
Quart Youth Hostel

Quart Youth Hostel

8,3

81 kr.

Se hoteltilbud
Art&Flats Bed&Breakfast

Art&Flats Bed&Breakfast

8,5

87 kr.

Se hoteltilbud
Pensión Universal

Pensión Universal

7,7

81 kr.

Se hoteltilbud
Valencia Suits You Citytel

Valencia Suits You Citytel

8,6

125 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Valencia

Hoteller med mest værdi for pengene i Valencia

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Red Nest Hostel

Red Nest Hostel

8,0

87 kr.

Se hoteltilbud
Quart Youth Hostel

Quart Youth Hostel

8,3

81 kr.

Se hoteltilbud
The River Hostel

The River Hostel

8,5

63 kr.

Se hoteltilbud
Pensión Universal

Pensión Universal

7,7

81 kr.

Se hoteltilbud
Art&Flats Bed&Breakfast

Art&Flats Bed&Breakfast

8,5

87 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Port Feria Valencia

Hotel Port Feria Valencia

8,4

292 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Valencia?

Du hører ofte om Madrid og Barcelona, når der skal holdes storbyferie i Spanien, hvilket er helt naturligt grundet byernes popularitet. Det er dog også værd at overveje et hotelophold i Valencia, der er landets tredje største by. Med byens størrelse er der nok af områder at vælge imellem når du skal indlogere dig på et hotel, og hver bydel har sine særpreg.

Turia-flodens gamle udløb adskilte byen i to gennem mange år, men efter flere oversvømmelser blev den lukket og i dag er området lavet om en til en aflang park. Det er på vestsiden af Turia, at du finder den gamle bydel, hvor også de fleste hoteller ligger. El Carmen er distriktet, hvor du bor helt centralt og tæt på La Seu de Valencia, der er byens katedral. Her kan du se det krus, som nogle troende mener er brugt af Jesus under den sidste nadver.

I samme område lidt mod nord finder du byens barer og dansesteder, så du kan gå direkte hjem på hotellet efter den sidste dans og drink. Søger du et mere alternativt natteliv, skal du bo på hotel i området Ruzafa, der også huser mange moderne barer.

Valencias beliggenhed ud til Middelhavet gør byen attraktiv til både storbyferier og badeferier. Derfor er det oplagt at bo på hotel ved byens populære strand, der ligger i området La Malva-Rosa og ved Playa Cabanyal. Der kan du bo med udsigt og indtage en omgang paella samt et glas sangria, mens du nyder det dejlige vejr. Er du til forfriskende, grønne omgivelser, så vælg området omkring Jardins del Reial, der både indeholder skov, sø og museum.


Om Valencia

Det perfekte miks af sol, byliv og strande – Valencia er stedet for alle typer af rejsende! Det ses også på hotelmulighederne, der byder på alt fra billige vandrehjem til luksushoteller. Grønne parker troner side om side med brostensbelagte gader og middelalderslotte ved siden af moderne bygninger. Det samme gælder med indkøbsmulighederne, der også er kontrastfyldte, hvad enten du køber lokale souvenirs ved Plaza Redonda eller handler i et af de mange Centros Comerciales (indkøbscentre), som eksempelvis Nuevo Centro eller El Saler.

Det store indendørs marked Mercado Central er også et besøg værd, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Valencia er naturligvis også lig med lokal vin samt paella, der nydes bedst i La Albufera, som siges at være byens hjemsted for denne smagfulde risret. Står der tapas på menuen, så hold øje med de små gader i midtbyen, hvor de lokale holder til – det er lig med kvalitet!

Der er masser af seværdigheder at opleve i Valencias gamle bydel, hvor Turia Park og katedralen La Seu de Valencia er de helt store hits. Det er oplagt at leje en cykel og tage den lange parktur på en tohjulet til en pris på ca. 8 EUR (60 DKK) pr. dag. Udlejning foregår blandt andet ved Calle de Mar eller Calle de la Sangre.

I den sydligere ende af byen mellem strand og by finder du Ciudad de las Artes y las Ciencias, der er et oplevelsescenter med 6 zoner. Der kan du gå i biografen, opleve søløveshows, gå i operaen, tage i botanisk have og meget andet. Blot 15 minutter fra centrum finder du de populære badestrande Las Arenas, Malvarrosa og El Cabañal, så du kan få kølet kroppen efter byvandring i El Carmen med maven fuld af tapas.

Priser er tjekket 12-02-2018.


Rejseinformation: Valencia

Hvor længe bor vores brugere i Valencia?

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Valencia.

Hvad koster et hotel i Valencia?

I gennemsnit koster værelser omkring 424 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Valencia; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Valencia?

Værelsespriser for hoteller i Valencia kan være helt op til 35% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Valencia?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Valencia, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Valencia?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Valencia koster ca. 280 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 144 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Valencia.

Hvis vi tager højde for vejret i Valencia, hvilke seværdigheder er så populære i april?

Der forventes generelt kun lidt regn (37 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Valencia kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.