Hoteller i Bonn, Tyskland

Find tilbud på 106 hoteller i Bonn, Tyskland

Bonn, Tyskland
1. Dec — 2. Dec2
Sat 2.12
Wed 6.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Bonn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bonn
Pris
kr.179
kr.1052
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bonn


Hoteller i populære bydele i Bonn

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Bonn og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bonn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bonn
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
23%forventet prisstigning

Rejsepriser

422 kr. - 975 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
584 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
907 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bonn er: 1-2 stjerne, 67 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 24 dage før.

1-2 stjerne

217 kr. - 1.479 kr.

3 stjerne

346 kr. - 1.140 kr.

4-5 stjerne

523 kr. - 1.710 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bonn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bonn

Laveste hotelpris

180 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Kameha Grand Bonn

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1956
Den billigste pris for et værelse i Bonn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 180 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Max Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Kameha Grand Bonn, det mest populære 5-stjernede hotel i Bonn(bedømmelse på 7,9/10 ud fra 3.001 anmeldelser).
Der er 1.956 hoteller i Bonn tæt på Frankfurt Intl. My Cloud Transit Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Bonn

Hvordan finder man et billigt hotel i Bonn?

Priserne på de centrale hoteller i Bonn ligger mellem 80-135 EUR (ca. 600-1000 DKK) per nat. Der er ikke et specifikt område, som er billigere end et andet, og derfor afhænger prisen mere af faktorer af selve indkvarteringen samt sæsonen. Der ligger også tre vandrerhjem i Bonn. Her kan du bo billigere på et dobbeltværelse 47-67 EUR (ca. 350-500 DKK) per nat eller en køjeseng på en sovesal for mellem 25-41 EUR (ca. 185-300 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Det behøver ikke nødvendigvis være dyrt, at tage på ferie i Bonn. Byen rummer masser af oplevelser der enten ikke koster meget eller er ganske gratis. Et besøg i Beethovens hus koster ca. 6 EUR, mens Haus der Geschichte (museum om den tyske historie fra 2. Verdenskrig op til i dag) er ganske gratis. Det er ligeledes gratis at se det smukke gamle rådhus, som blev bygget i det 18. århundrede samt at gå en tur i den botaniske have ved byens universitet, hvis du besøger haven på hverdage. På andre dage koster det mellem ca. 1-3 EUR (ca. 7,5-23 DKK) at besøge haven, som blandt andet byder på tre drivhuse og mere end 8000 forskellige plantearter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kommer let rundt til fods i Bonn, men skulle du blive træt i bentøjet eller blot ønske at se byen fra en anden vinkel, kan du benytte dig af busser, sporvogne og undergrundsbanen. Der er også mulighed for at leje cykler i byen, hvilket du kan gøre bag togstationen Radstation.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bonn?

Den tyske lovgivning fastsætter, at man skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind alene på et hotel i Bonn.

Skal man lægge depositum?

Normalt reserverer dit hotel i Bonn et beløb på det betalingskort, som du bruger til at reservere dit hotelværelse. Hvis du betaler kontant for dit hotel i Bonn, vil de højst sandsynligt bede dig om et kontant depositum, som skal kunne dække eventuelle skader, der kan opstå i forbindelse med dit ophold på hotellet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I tyske byer som Bonn er det kutyme at give et sted i mellem ca. 5 og 10 % i drikkepenge til taxachauffører og på restauranter. Derudover er det også velset at lægge ca. 1-2 EUR (ca. 7,5-15 DKK) til stuepigen på ens hotel i Bonn.

Skal man medbringe adapter?

Nej det er ikke nødvendigt, da de også har C- og F-stik med 230 volt i Bonn ligesom i de danske byer.


Hvad koster et hotel i Bonn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bonn

2-stjernede hoteller

Billigst 306 kr.

Gennemsnitlig 361 kr.

Dyrest 427 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bonn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bonn har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bonn

Hoteller med mest værdi for pengene i Bonn

Disse Bonn hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bonn

Når du skal checke ind på hotel i den vesttyske by Bonn, kan du vælge at indlogere dit i centrum hvor du er tæt på alle byens seværdigheder og attraktioner såsom Beethovens Hus og den katolske kirke Bonner Münster. Et andet centralt alternativ er Beul-Mitte, som ligger på den modsatte del af Rhinen ca. 2 km fra centrum. I dette område ligger Heimatmuseum Beul, og du kan nyde en smuk udsigt ud over Bonn fra mange af hotellerne, der ligger i Beul-Mitte.

Du kan også vælge at bo i Bad Godesberg, som er et smukt område, der ligger ca. 9 km fra Bonn ved en stejl bakke, som også hedder Godesberg. På toppen af bakken ligger ruinerne fra Godesburg Slottet, som blev ødelagt under Köln Krigen i 1583. I den modsatte ende af bakken ligger Rhinen, som lægger op til en romantisk gåtur langs vandet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bonn

Bonn var hovedstad i Vesttyskland fra 1949-1990. Senere var byen en regeringsby for det forenede Tyskland, indtil Berlin blev hovedstad i 1999. Selvom byen ikke længere er hovedstad, er der stadig seks ministerier og 12 FN-organisationer tilbage.

Overalt i Bonn finder du seværdigheder, der er værd at opleve. Ved den store markedsplads i centrum ligger Det Gamle Rådhus, som er et sandt eventyr især ved juletid. Det var også her, at John F. Kennedy i 1963 holdt tale på den forgyldte trappe.

Det var i Bonn, at det verdenskendte firma Haribo blev grundlagt i 1920. Derudover blev komponisten Ludwig van Beethoven født i Bonn i 17770. Det anbefales at se Beethovens fødested og Beethoven-statuen, mens du er på ferie i Bonn.

Andre oplagte steder er Palads Schaumburg, som er den tidligere officielle kanslerbolig, Kunstmuseum Bonn. På Deutsches Museum Bonn vises der over 100 mesterværker, alle om teknik og ingeniørvidenskaben.

Hvis du er afsted med børn, er der flere børnevenlige steder i byen, for eksempel EisLabor og Pizzeria Tuscolo.


Information om overnatning i Bonn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bonn

Hvad koster et hotel i Bonn?

I gennemsnit koster værelser omkring 790 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Bonn; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bonn?

Hoteller i Bonn er typisk billigst i december. Du kan forvente et prisfald på ca. 45% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bonn?

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Bonn. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et luksushotel i Bonn?

Et luksushotel i 1.014 kr. koster ca. Bonn. Det er i gennemsnit 27%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Bonn, der koster ca. 790 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Bonn?

Bonn-Zentrum, Bad Godesberg, Beuel er Kessenich er nogle af de mest populære områder at bo i i Bonn.

Hvis vi tager højde for vejret i Bonn, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 3 °C og en ret lav chance for nedbør (81 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Bonn.

Har Bonn hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Bonn. Der er i øjeblikket 8 hostels i området og Jugendherberge Bonn er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Bonn.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bonn?

Der er 224 udbydere for hoteller i Bonn fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bonn?

Priser for hoteller i Bonn opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bonn

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bonn

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bonn gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Bonn med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Bonn på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bonn?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Bonn med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bonn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.