Hoteller i Oldenburg, Tyskland

Find tilbud på 25 hoteller i Oldenburg, Tyskland

Oldenburg, Tyskland
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Oldenburg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Oldenburg
Pris
kr.331
kr.1149
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Oldenburg


Hvornår skal man booke et hotel i Oldenburg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Oldenburg
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

319 kr. - 933 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
917 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
319 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Oldenburg er: 3 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

470 kr. - 595 kr.

3 stjerne

567 kr. - 761 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Oldenburg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Oldenburg

Laveste hotelpris

304 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Wohnen am Schlossplatz Oldenburg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1437
Den billigste pris for et værelse i Oldenburg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 304 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Apartment Caplex.
Få en komfortabel rejse med en booking på Wohnen am Schlossplatz Oldenburg, det mest populære 5-stjernede hotel i Oldenburg(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 265 anmeldelser).
Der er 1.437 hoteller i Oldenburg tæt på Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Oldenburg

Stemningen i Oldenburg er indbegrebet af hygge. Det er en by fri for kolde skyskrabere med kliniske glasfacader. I stedet vil du opleve mindre bebyggelser, der skaber en intim atmosfære. De billige overnatninger kan være alt fra et Gasthaus til et budgethotel, hvor du begge steder kan nyde godt af den lokale stemning. Tyskland er kendt for at have styr på tingene i forhold til orden og perfektionisme, så det er blot at nyde et velopredt værelse, der fungerer som din base i byen. Generelt er hotellerne i den gamle bydel tæt på attraktionerne dyre. Rykker du ud af centrum, så kan en overnatning på et hotel i Oldenburg fås fra ca. 53 EUR (395 DKK). Det er også en idé at rejse uden for højsæsonen i juli og august, hvor vejret minder om det danske. Der er også tit flest turister i byen om sommeren, hvilket oftest får priserne til at stige.

Hotellerne i Tyskland er generelt ikke helt så billige som i nabolandene mod øst, men du kan stadig godt holde en weekendferie for omkring 1.000 DKK. Dertil kommer mad og lommepenge, men disse udgifter kan du også holde på budgetniveau. Mange af byens seværdigheder foregår udendørs, hvor arkitekturen skal nydes som det første. Du kan passende begynde omkring byporten Pulverturm, der er den eneste tilbageværende bygning fra byens tidligere fort. Degodehaus skal også passeres – det er et af Oldenburgs ældste huse og ligger lige i nærheden. Omkring torvet Rathausmarkt kan du passende gøre stop og nyde en currywurst mit pommes i en af de lokale madboder – de såkaldte Imbiss. Derefter kan maden fordøjes med en gåtur langs floden Hunte, der ligeledes er en af hovedattraktionerne i byen.


Hvad koster et hotel i Oldenburg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Oldenburg

3-stjernede hoteller

Billigst 694 kr.

Gennemsnitlig 832 kr.

Dyrest 832 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Oldenburg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Oldenburg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Oldenburg

Disse Oldenburg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Oldenburg

Det er oftest hovedstæderne, der løber med opmærksomheden rundt omkring i verden, men der gemmer sig også mange hyggelige provinser, der især er oplagte at besøge på et weekendophold eller lignende.

Oldenburg er en af de byer som er kendt for sine historiske bygninger samt hyggelige bymidte, der indbyder til ny læring og romantiske ture. Er du vild med at bo lige der, hvor det hele sker, så vælg et hotel i Oldenburgs gamle bydel. Især området omkring Oldenburger Schloss er attraktivt – tæt på tidligere royale gemakker samt udsigt til floden Hunte. I samme distrikt finder du også den guddommelige kirke St. Lambertikirche og Stadt Oldenburg, der er byens rådhus.

Den dråbeformede gamle bydel er trækplasteret i Oldenburg. Det er også oplagt at søge mod nord omkring Wallstrasse, der går for at være byens festgade med mange barer og spisesteder. Der finder du også klassiske Kneiper, som er et typisk tysk værtshus, hvor du kan nyde en øl samt smage på den lokale sauerkraut. Oldenburg er også kendt for sine mange parker, så der er gode muligheder for at bo tæt på grønne omgivelser. Parken Eversten Holz i den vestlige ende af byen er et populært sted med frisk luft og lidt mere ro væk fra bymidten.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Oldenburg

Hvad får turister til at tage til Oldenburg? Det er der mange grunde til, for byen byder på en spændende historie, der menes at gå helt tilbage til 700-tallet. Gennem mange århundreder har byen været forbundet med adelige, og den danske kongeslægt siges at have rødder i Oldenburg.

I 1676 brændte størstedelen af byen ned, men du kan stadig se byens vartegn Der Lappen fra 1467 samt Degodehaus – et bindingsværkshus fra 1617. Kirken Lambertikirch og byslottet Oldenburger Schloss er også nogle af byens oplevelsesværdige signaturbygninger, hvad enten det er som modeller for en kultegning på en af de nærliggende bænke eller som baggrund for en selfie.

Det hele skal naturligvis ikke dreje sig om historie og fortiden, når du bor på hotel i Oldenburg. Der skal også være tid til at handle, hvad enten det er i specialbutikkerne omkring Rathausmarkt eller i det nye indkøbscenter Schlosshöfe.

I Danmark forbinder vi det måske med julemad, men i Oldenburg kan du spise det hele året rundt – grønkål med forskellige pølser, som også er en af byens specialretter, der skal smages. Af andre oplagte aktiviteter i Oldenburg bør du overveje slentreture i parken Schlossgarten Oldenburg, en tur i kano langs Hunte-floden eller cykelleje, for denne tyske by er kendt for sin veludviklede infrastruktur.


Information about staying in Oldenburg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Oldenburg

I gennemsnit koster værelser omkring 949 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Oldenburg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hoteller i Oldenburg er typisk billigst i april. Du kan forvente et prisfald på ca. 55% i denne periode.


momondos yndlingshoteller i Oldenburg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Oldenburg

Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Oldenburg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Oldenburg på ét samlet sted.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Oldenburg ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oldenburg