Hoteller i Oldenburg

Find de bedste tilbud på 108 hoteller i Oldenburg, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Oldenburg

Der er mange skønne hoteller i Oldenburg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Oldenburg

EWE-Arena
Schlossgarten
Staatstheater Oldenburg

Hvor meget koster hoteller i nærheden af EWE-Arena?

Hoteller i nærheden af EWE-Arena er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Oldenburg, som ligger på 554 kr..

Hoteller i nærheden af EWE-Arena

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Schlossgarten?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Schlossgarten. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 608 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Schlossgarten er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Oldenburg, som ligger på 554 kr..

Hoteller i nærheden af Schlossgarten

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Staatstheater Oldenburg?

Hoteller i nærheden af Staatstheater Oldenburg er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Oldenburg, som ligger på 554 kr..

Hoteller i nærheden af Staatstheater Oldenburg

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Oldenburg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Oldenburg
Lavsæson
april
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

45%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

20%

forventet prisstigning

Pris
314 kr. - 707 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

576 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

551 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Oldenburg er: 1-2 stjerne, 32 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
391 kr. - 552 kr.
3 stjerne
539 kr. - 638 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Oldenburg

Hvordan finder man et billigt hotel i Oldenburg?

Stemningen i Oldenburg er indbegrebet af hygge. Det er en by fri for kolde skyskrabere med kliniske glasfacader. I stedet vil du opleve mindre bebyggelser, der skaber en intim atmosfære. De billige overnatninger kan være alt fra et Gasthaus til et budgethotel, hvor du begge steder kan nyde godt af den lokale stemning. Tyskland er kendt for at have styr på tingene i forhold til orden og perfektionisme, så det er blot at nyde et velopredt værelse, der fungerer som din base i byen.

Generelt er hotellerne i den gamle bydel tæt på attraktionerne dyre. Rykker du ud af centrum, så kan en overnatning på et hotel i Oldenburg fås fra ca. 53 EUR (395 DKK). Det er også en idé at rejse uden for højsæsonen i juli og august, hvor vejret minder om det danske. Der er også tit flest turister i byen om sommeren, hvilket oftest får priserne til at stige.

Kan man rejse på budget?

Hotellerne i Tyskland er generelt ikke helt så billige som i nabolandene mod øst, men du kan stadig godt holde en weekendferie for omkring 1.000 DKK. Dertil kommer mad og lommepenge, men disse udgifter kan du også holde på budgetniveau.

Mange af byens seværdigheder foregår udendørs, hvor arkitekturen skal nydes som det første. Du kan passende begynde omkring byporten Pulverturm, der er den eneste tilbageværende bygning fra byens tidligere fort. Degodehaus skal også passeres – det er et af Oldenburgs ældste huse og ligger lige i nærheden.

Omkring torvet Rathausmarkt kan du passende gøre stop og nyde en currywurst mit pommes i en af de lokale madboder – de såkaldte Imbiss. Derefter kan maden fordøjes med en gåtur langs floden Hunte, der ligeledes er en af hovedattraktionerne i byen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

I den gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods. Der kører dog også bybusser til yderområderne til en pris på ca. 7 EUR (53 DKK) for et dagskort til ubegrænset kørsel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Oldenburg?

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Oldenburg er 18 år. Der vil blive opkrævet foto-ID ved ankomst for at verificere din alder og identitet.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er et garantibeløb, som hotellerne i Oldenburg opkræver hos alle turister. Det kan betales med kontanter eller via kreditkort – valget er dit.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Tyskland tilføjer restauranterne et servicetillæg samt diverse skatter på regningen, og dermed behøver du som udgangspunkt ikke at give drikkepenge. Mange turister vælger dog alligevel at give 1-2 EUR (7,5-15 DKK), når en given service er tilfredsstillende.

Hvor sikkert er der i Oldenburg?

Oldenburg anses for at være en sikker by, hvor du trygt kan holde en ferie. Du opfordres dog alligevel til at tage de klassiske forbehold som på enhver anden rejse.

Skal man medbringe adapter?

Lad bare adapteren bliver hjemme; i Tyskland anvender man stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Oldenburg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Oldenburg

Hostels og billige hoteller i Oldenburg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Oldenburg har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Alexander

Hotel Alexander

6,9

366 kr.

Se hoteltilbud
Nordwest-Hotel Amsterdam

Nordwest-Hotel Amsterdam

8,4

440 kr.

Se hoteltilbud
Apartment Caplex

Apartment Caplex

7,0

434 kr.

Se hoteltilbud
B&B Hotel Oldenburg

B&B Hotel Oldenburg

7,9

502 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Sparta

Hotel Sparta

9,1

440 kr.

Se hoteltilbud
N8Chthaus

N8Chthaus

7,4

508 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Oldenburg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Acara das Penthouse Hotel

Acara das Penthouse Hotel

8,0

558 kr.

Se hoteltilbud
Nordwest-Hotel Bad Zwischenahn

Nordwest-Hotel Bad Zwischenahn

8,7

527 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Sparta

Hotel Sparta

9,1

440 kr.

Se hoteltilbud
Nordwest-Hotel Amsterdam

Nordwest-Hotel Amsterdam

8,4

440 kr.

Se hoteltilbud
Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See

Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See

9,1

700 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Wieting

Hotel Wieting

8,9

589 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Oldenburg?

Det er oftest hovedstæderne, der løber med opmærksomheden rundt omkring i verden, men der gemmer sig også mange hyggelige provinser, der især er oplagte at besøge på et weekendophold eller lignende.

Oldenburg er en af de byer som er kendt for sine historiske bygninger samt hyggelige bymidte, der indbyder til ny læring og romantiske ture. Er du vild med at bo lige der, hvor det hele sker, så vælg et hotel i Oldenburgs gamle bydel. Især området omkring Oldenburger Schloss er attraktivt – tæt på tidligere royale gemakker samt udsigt til floden Hunte. I samme distrikt finder du også den guddommelige kirke St. Lambertikirche og Stadt Oldenburg, der er byens rådhus.

Den dråbeformede gamle bydel er trækplasteret i Oldenburg. Det er også oplagt at søge mod nord omkring Wallstrasse, der går for at være byens festgade med mange barer og spisesteder. Der finder du også klassiske Kneiper, som er et typisk tysk værtshus, hvor du kan nyde en øl samt smage på den lokale sauerkraut. Oldenburg er også kendt for sine mange parker, så der er gode muligheder for at bo tæt på grønne omgivelser. Parken Eversten Holz i den vestlige ende af byen er et populært sted med frisk luft og lidt mere ro væk fra bymidten.


Om Oldenburg

Hvad får turister til at tage til Oldenburg? Det er der mange grunde til, for byen byder på en spændende historie, der menes at gå helt tilbage til 700-tallet. Gennem mange århundreder har byen været forbundet med adelige, og den danske kongeslægt siges at have rødder i Oldenburg.

I 1676 brændte størstedelen af byen ned, men du kan stadig se byens vartegn Der Lappen fra 1467 samt Degodehaus – et bindingsværkshus fra 1617. Kirken Lambertikirch og byslottet Oldenburger Schloss er også nogle af byens oplevelsesværdige signaturbygninger, hvad enten det er som modeller for en kultegning på en af de nærliggende bænke eller som baggrund for en selfie.

Det hele skal naturligvis ikke dreje sig om historie og fortiden, når du bor på hotel i Oldenburg. Der skal også være tid til at handle, hvad enten det er i specialbutikkerne omkring Rathausmarkt eller i det nye indkøbscenter Schlosshöfe.

I Danmark forbinder vi det måske med julemad, men i Oldenburg kan du spise det hele året rundt – grønkål med forskellige pølser, som også er en af byens specialretter, der skal smages. Af andre oplagte aktiviteter i Oldenburg bør du overveje slentreture i parken Schlossgarten Oldenburg, en tur i kano langs Hunte-floden eller cykelleje, for denne tyske by er kendt for sin veludviklede infrastruktur.

Priser er tjekket 24-02-2018.


Rejseinformation: Oldenburg

Hvor længe bor vores brugere i Oldenburg?

Voes brugere er typisk i Oldenburg i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Oldenburg?

I gennemsnit koster værelser omkring 641 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Oldenburg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Oldenburg?

Hoteller i Oldenburg er typisk billigst i april. Du kan forvente et prisfald på ca. 45% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Oldenburg?

Hotelværelser i Oldenburg er billigst tirsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Oldenburg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Oldenburg er 505 kr. pr. nat. Du kan spare 136 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Oldenburg.