Find billige fly til Tunesien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tunesien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tunesien

Bedste pris på enkeltbillet

911 kr.

Bedste pris på returbillet

1.694 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 25min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tunesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 911 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Den bedste pris på en returbillet til Tunesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.694 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Det hurtigste fly til Tunesien fra Danmark tager 7t. 25min. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Tunesien, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste fly til byer i Tunesien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tunesien fra Danmark
Tunis
Tunis

Brugbar information om dit fly til Tunesien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tunesien

Hvis du leder efter flybilletter til Tunesien billigere, så søg efter flyselsskaber som Tunisair, Nouvelair og Tunisair Express med priser der starter på henholdsvis 252 kr., 294 kr. og 374 kr..

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Tunesien (Tunis Carthage), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 9t. 50min. og .

Det billigste fly til Tunesien, fundet for nylig på momondo, var 1.326 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 3.957 kr. anses for at være en god pris for fly til Tunesien. 4.247 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Tunesien, mens 24.005 kr. er den dyreste.

lørdag er den bedste dag på ugen at flyve til Tunesien baseret på flypriserne. fredag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Tunesien, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Tunesien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tunesien

Find fly til disse populære byer i Tunesien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tunesien

Se de billigste flyrejser til Tunesien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTunis5t. 20min.1.886 kr.
KøbenhavnHoumt Souk22t. 35min.3.559 kr.
AalborgTunis28t. 40min.8.050 kr.
AalborgMonastir27t. 30min.9.267 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Tunesien

Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte rejser med fly til Tunesien fra Danmark. Til gengæld findes der masser af rejsemuligheder med én eller flere mellemlandinger, med forskellige typer af flyselskaber. Det er lige fra selskaber som Lufthansa, SAS, Tunisair og Air France til lavprisselskaber som easyJet, Norwegian og flere andre.

Hvis du eksempelvis booker flybilletter til Tunesien fra Københavns Lufthavn, tager turen ca. fem timer med et enkelt stop undervejs og ankomst i Tunis i nord. En rejse fra Billund Lufthavn til Sousse kan eksempelvis klares på ca. syv timer – ligeledes med et stop undervejs.

Middelhavets varme badevand, fine sandstrande samt masser af solskin lokker flest turister med fly til Tunesien i juli og august, hvor priserne dog også stiger grundet populariteten. Perioden april til maj er også attraktiv, hvor valmuemarkerne blomstrer i nord, foruden at det også er højdepunktet for abrikossæsonen. I september og oktober er vejret også godt samtidig med, at de første dadler høstes.

Danske statsborgere har mulighed for at nyde en rigtig lang ferie på op til 90 dage uden visum i Tunesien. Dit pas skal dog være gyldigt i mindst tre måneder efter slutdatoen for rejsen.


Populære ruter til Tunesien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tunis
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris1.886 kr.
Fly fra København til Houmt Souk
Hurtigste flyvetid22t. 35min.
Laveste pris3.559 kr.
Fly fra Aalborg til Tunis
Hurtigste flyvetid28t. 40min.
Laveste pris8.050 kr.

Fly til regioner i Tunesien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tunesien


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tunesien, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tunesien, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Tunesien på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Tunesien.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Tunesien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.