Find billige fly til Uganda

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Uganda

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Uganda

Bedste pris på enkeltbillet

3.943 kr.

Bedste pris på returbillet

3.587 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 55min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Uganda fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.943 kr. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Den bedste pris på en returbillet til Uganda fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.587 kr. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Det hurtigste fly til Uganda fra Danmark tager 17t. 55min. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Uganda, herunder KLM, SWISS og Turkish Airlines.

De billigste fly til byer i Uganda

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Uganda fra Danmark
Entebbe
Entebbe

Brugbar information om dit fly til Uganda

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Uganda

Hvis du leder efter flybilletter til Uganda billigere, så søg efter flyselsskaber som Uganda Airlines, Kenya Airways og RwandAir med priser der starter på henholdsvis 1.457 kr., 1.645 kr. og 1.759 kr..

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Uganda afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Entebbe/Kampala (den mest populære lufthavn i Uganda), så tager det 14t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Entebbe/Kampala, er den gennemsnitlige rejsetid .

Prisen for at flyve til Uganda varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 2.382 kr. eller så høje som 32.606 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Uganda for 9.162 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 9.575 kr. er den gennemsnitlige pris.

Den bedste dag på ugen at flyve til Uganda er mandag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en lørdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. torsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Uganda.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Uganda

Find fly til disse populære byer i Uganda fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Uganda

Se de billigste flyrejser til Uganda fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnEntebbe14t. 30min.4.157 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Uganda

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at rejse med direkte fly til Uganda fra Danmark. Det er derimod muligt at flyve med forskellige flyselskaber, der inkluderer mellemlandinger undervejs. Qatar Airways, Brussels Airlines og SAS er blot nogle af dem, der flyver fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Kampala med et eller flere stop på turen.

Den hurtigste rejse fra København til Kampala tager ca. ti timer og 30 minutter med ét stop undervejs. Den hurtigste rejse fra Billund Lufthavn til samme destination tager til sammenligning ca. 14 timer. Rejser du fra nogle af de mindre danske lufthavne, så kommer der flere stop på samt længere rejsetid.

Selvom det er oplagt at rejse til Uganda i begge de tørre sæsoner, så er det alligevel perioden fra december til februar, som er den mest populære. Der kan du nemlig forlade den kolde danske vinter og nyde tropisk varme i dette østafrikanske land.

Der er visumpligt for danske statsborgere på Uganda rejser. Du skal ansøge online inden afrejse. Det er desuden et krav, at du har modtaget en vaccination for gul feber inden afrejse. Samtidig skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Uganda

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Entebbe
Hurtigste flyvetid14t. 30min.
Laveste pris4.157 kr.

Find fly til Uganda

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Uganda


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Uganda på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Uganda, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Uganda på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Uganda vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Uganda. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.