Find billige fly til Uganda fra 6.545 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Uganda

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Uganda

Bedste pris på enkeltbillet

6.545 kr.

Bedste pris på returbillet

4.238 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Uganda fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.545 kr. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Den bedste pris på en returbillet til Uganda fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.238 kr. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Det hurtigste fly til Uganda fra Danmark tager 14t. 15min. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Uganda, herunder KLM, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Uganda

Få indsigter om din flyrejse til Uganda, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Uganda?

For momondo-brugere er Entebbe den mest populære by i Uganda, som besøges ca. 100% oftere end nogen anden by i Uganda. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Arua og Pakuba.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Uganda?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Uganda afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Entebbe/Kampala (den mest populære lufthavn i Uganda), så tager det 14t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Entebbe/Kampala, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvilke flyselskaber flyver til Uganda?

KLM, Turkish Airlines og Egypt Air er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Uganda, ifølge vores data. KLM er vores brugeres foretrukne valg, idet 42% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Uganda. Vær opmærksom på, at der er 8 forskellige flyselskaber, der flyver til Uganda regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Uganda

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Uganda fra Danmark
Entebbe
Entebbe

Brugbar information om dit fly til Uganda

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Uganda

Hvad er det billigste fly til Uganda?

Hvis du leder efter flybilletter til Uganda billigere, så søg efter flyselsskaber som RwandAir, Brussels Airlines og Ethiopian Air med priser der starter på henholdsvis 1.810 kr., 2.629 kr. og 3.225 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Uganda at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Uganda?

Den bedste dag på ugen at flyve til Uganda er mandag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en søndag, da denne dag også har tendens til at være billigere. torsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Uganda.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Uganda?

Priser for fly til Uganda blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Uganda?

Fra september 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Uganda.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Uganda?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Uganda hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Uganda?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Uganda kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Uganda. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Uganda

Find fly til disse populære byer i Uganda fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Uganda

Se de billigste flyrejser til Uganda fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnEntebbe14t. 20min.4.309 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Uganda

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Uganda?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at rejse med direkte fly til Uganda fra Danmark. Det er derimod muligt at flyve med forskellige flyselskaber, der inkluderer mellemlandinger undervejs. Qatar Airways, Brussels Airlines og SAS er blot nogle af dem, der flyver fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Kampala med et eller flere stop på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Uganda?

Den hurtigste rejse fra København til Kampala tager ca. ti timer og 30 minutter med ét stop undervejs. Den hurtigste rejse fra Billund Lufthavn til samme destination tager til sammenligning ca. 14 timer. Rejser du fra nogle af de mindre danske lufthavne, så kommer der flere stop på samt længere rejsetid.

Hvilken årstid skal man rejse til Uganda?

Selvom det er oplagt at rejse til Uganda i begge de tørre sæsoner, så er det alligevel perioden fra december til februar, som er den mest populære. Der kan du nemlig forlade den kolde danske vinter og nyde tropisk varme i dette østafrikanske land.

Kan man rejse til Uganda uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere på Uganda rejser. Du skal ansøge online inden afrejse. Det er desuden et krav, at du har modtaget en vaccination for gul feber inden afrejse. Samtidig skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Uganda

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Uganda?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Uganda. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Uganda med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Populære ruter til Uganda

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Entebbe
Hurtigste flyvetid14t. 20min.
Laveste pris4.309 kr.

Find fly til Uganda

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Uganda?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Uganda på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Uganda, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Uganda med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Uganda på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Uganda?

Når alle potentielle fly til Uganda vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Uganda lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Uganda. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Uganda på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.