Find billige fly til Entebbe

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Entebbe

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Entebbe

Bedste pris på returbillet

3.949 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 30min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Entebbe fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.949 kr. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Det hurtigste fly til Entebbe fra Danmark tager 10t. 30min. (København Kastrup til Entebbe/Kampala).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Entebbe, herunder KLM, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Entebbe

Få indsigter om din flyrejse til Entebbe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Entebbe?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Entebbe på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.000 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Entebbe i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.129 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Entebbe på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Entebbe er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Entebbe på en lørdag kan finde billetter helt ned til 4.859 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Entebbe for omkring 5.596 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Entebbe?

Når du flyver til Entebbe fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.606 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Entebbe koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 6.428 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Entebbe?

Rejsetiden fra Danmark til Entebbe afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Entebbe/Kampala tager det i gennemsnit 10t. 30min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Entebbe/Kampala. Entebbe/Kampala er den mest populære lufthavn i Entebbe.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Entebbe?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 44 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Entebbe. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.903 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Entebbe

Find de billigste fly til disse Entebbe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Entebbe

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Entebbe

København (CPH) til Entebbe (EBB)

Fly til Entebbe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Entebbe/Kampala, hvor den gennemsnitlige pris er 4.903 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ENTEBBE FRA KØBENHAVNnovember18% billigereAt flyve fra København til Entebbe ​​koster i gennemsnit blot 4.000 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ENTEBBE FRA KØBENHAVNjuli52% dyrereDet koster cirka 7.468 kr. at flyve til Entebbe ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ENTEBBE FRA KØBENHAVNjuli417% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Entebbe fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Entebbe

Flyvninger til Entebbe (EBB) i Uganda tager alt mellem 14 og 20 timer afhængigt at mellemlandingernes varighed og geografiske placering. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup, er det muligt at finde flyvninger med en enkelt mellemlanding i blandt andet Amsterdam Schiphol (AMS) eller Doha Hamad Intl. (DOH), hvorefter flyrejsen går videre til Entebbe. Du kan finde flybilletter til denne tur med kortere mellemlandinger og en samlet flyvetid på op til 14 timer. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), bør du oftest medregne tre timers ekstra rejsetid, da flybilletter til Entebbe fra disse to jyske lufthavne ofte giver turen en ekstra mellemlanding – typisk i København.

Det er desværre ikke muligt at finde direkte flyvninger til Entebbe fra danske lufthavne. Du finder heller ingen flytilbud til Entebbe fra Malmö eller det nordlige Tyskland, der tager dig direkte til byen. Den tætteste lufthavn med direkte rutefly er Amsterdam Schiphol i Holland. Det er muligt at tage toget fra Danmark til Amsterdam, men denne tur kan tage op til 14 timer, hvorfor det er hurtigere at flyve hertil, for derefter at fortsætte rejsen til Entebbe i Uganda.


Gode tilbud på fly til Entebbe

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Entebbe fundet af momondos brugere for nylig
Brussels Airlines
20. jan.
CPH02:05København Kastrup
14t. 10min.
2 stop
EBB16:15Entebbe/Kampala
27. jan.
EBB19:20Entebbe/Kampala
13t. 05min.
1 stop
CPH08:25København Kastrup
3.949 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
20. jan.
CPH06:30København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
EBB21:15Entebbe/Kampala
29. jan.
EBB01:20Entebbe/Kampala
32t. 55min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
4.323 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
15. jan.
CPH13:05København Kastrup
32t. 45min.
2 stop
EBB21:50Entebbe/Kampala
22. jan.
EBB01:20Entebbe/Kampala
32t. 55min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
4.330 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
16. jan.
CPH06:30København Kastrup
15t. 20min.
2 stop
EBB21:50Entebbe/Kampala
17. feb.
EBB00:15Entebbe/Kampala
14t. 00min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
4.459 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
20. jan.
CPH06:30København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
EBB21:15Entebbe/Kampala
28. jan.
EBB00:15Entebbe/Kampala
14t. 00min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
4.524 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
15. jan.
CPH13:05København Kastrup
32t. 45min.
1 stop
EBB21:50Entebbe/Kampala
22. jan.
EBB01:20Entebbe/Kampala
32t. 55min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
4.574 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Entebbe

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Entebbe, så se nogle af vores tilbud herunder fra Emirates
Emirates
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 30min.
EBBEntebbe/Kampala

Andre kabineklasser på fly til Entebbe

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Entebbe

Hvilke flyselskaber flyver til Entebbe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Entebbe

Hvilke flyselskaber flyver til Entebbe?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Entebbe fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, KLM, Brussels Airlines og Qatar Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Entebbe, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Emirates-fly til Entebbe

Emirates flyver omkring 13 fly til Entebbe om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Emirates var på 3.752 kr. (København Kastrup til Entebbe). Brugerne har bedømt Emirates med 8,4/10 i over 134 anmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Entebbe

Turkish Airlines flyver normalt til Entebbe 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Entebbe fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,0, 158 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Entebbe, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Entebbe, var fra Aalborg (3.450 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Entebbe

Neden for finder du alle lufthavne i Entebbe samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Entebbe fra lufthavnen?

Der er desværre ingen muligheder for offentlig transport fra Entebbe Lufthavn til Entebbe by, men der er masser af muligheder for kørsel med både taxa, lejebil og shuttlebusser. Du kan tage en taxa fra Entebbe Lufthavn til Taxi Park i kort afstand til lufthavnen. Herfra kan du fortsætte din rejse med minibus (matatu) eller motorcykeltaxa (boda boda). Minibussen er den smarteste løsning for dig, som rejser med større bagage eller med en gruppe. Tre gange om dagen kan du benytte shuttlebusserne Pineapple Express, der kører i retning af Kampala, Ugandas hovedstad. Du kan købe billetter til denne tjeneste ved skrankerne i ankomsthallen.


Populære fly til Entebbe

Find dine flybilletter til Entebbe blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Entebbe
Hurtigste flyvetid10t. 30min.
Laveste pris4.330 kr.

Visumkrav for Entebbe

Når du har booket din flyrejse til Entebbe, skal du sørge for at ansøge om visum i god tid. Du søger online eller gennem Ugandas ambassade i København. Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter indrejse. Har du et forlænget dansk pas, godkendes dette til både ind- og udrejse. De provisoriske pas (nødpas) godkendes kun til udrejse eller i forbindelse med transit. Det samme gør sig gældende med EU-nødpas. Hvis du rejser med et nødpas, skal du også fremvise dokumentation for, at dit ordinære pas er gået tabt. Derudover er der krav om vaccination mod gul feber ved indrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Entebbe


De bedste oplevelser og seværdigheder i Entebbe

Entebbe er placeret langs Victoriasøens bred og ligger i køreafstand til Ugandas hovedstad Kampala. Som noget af det første på din tur bør du tage forbi de botaniske haver i Entebbe. Haven er delt op i forskellige zoner, hvor du kan opleve over 115 forskellige fuglearter samt sorte og hvide colobusaber og mange andre spændende dyr. Derudover er havens flora noget helt for sig og byder på masser af arter, du med sikkerhed aldrig før har set. I Entebbe Craft Village kan du shoppe et stort udvalg af lokalt håndværk som skulpturer, smykker, kunst, tøj og tasker. Hvis du vil smage dig gennem Entebbes kulinariske historie, så er et stop ved Nakiwogo-markedet et must. Dette marked oser af aktivitet, og hvis du vil smage på Ugandas traditionelle mad, så er det her, du finder det. Et af markedets mest velkendte caféer er Cafe Phileo, hvor du kan nyde en stærk kop kaffe, tanke op på vand og lette snacks samt på en snak med de mange lokale.


Find billige flybilletter til andre byer i Uganda

Uganda er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Entebbe. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Entebbe med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Entebbe ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Entebbe, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Entebbe spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.