Find billige fly til Nagasaki

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nagasaki

Få indsigter om din flyrejse til Nagasaki, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Nagasaki?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Nagasaki afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Fukuoka (den mest populære lufthavn i Nagasaki), så tager det 20t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Fukuoka, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nagasaki

Find de billigste fly til disse Nagasaki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fukuoka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nagasaki

København (CPH) til Fukuoka (FUK)

Fly til Nagasaki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fukuoka, hvor den gennemsnitlige pris er 8.395 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nagasaki

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nagasaki?

Saga Lufthavn, Goto Fukue Lufthavn, Kumamoto Lufthavn, Fukuoka Lufthavn eller Iki Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nagasaki.

Findes der en billigere måde at flyve til Nagasaki på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nagasaki Goto Fukue Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.270 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nagasaki Lufthavn?

Priser for fly til Nagasaki Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nagasaki Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nagasaki Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nagasaki Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nagasaki Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nagasaki Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nagasaki?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Nagasaki med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Nagasaki med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nagasaki?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Nagasaki.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nagasaki lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nagasaki lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nagasaki og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nagasaki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.