Find billige flybilletter til Tsushima

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tsushima?

Flyrejser til Tsushima (TSJ) lufthavn fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup varierer en del i varighed og længde. Turen kan tage alt mellem 15 timer og 50 timer, og den store variation skyldes mellemlandingernes længde. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAR) eller Aarhus Lufthavn (AAL) skal du normalt medregne tre til fire timer ekstra oveni rejsetiden, da turen fra det jyske normalvist giver dig en ekstra mellemlanding, ofte i København.

Det er desværre ikke muligt at finde direkte flyvninger til Tsushima fra danske lufthavne. Turen har normalt to til tre mellemlandinger, hvoraf den første fra Københavns Lufthavn både kan være i Dubai Intl (DXB) og Tokyo Haneda (HND). Fra Tokyo vil du normalt have en kortere flyvetur til Fukuoka (FUK), hvorefter turen går direkte videre med rejsens korteste flyvetur til Tsushima. Hvis din mellemlanding foregår i Dubai, flyver du typisk videre herfra til Osaka Itami (ITM) og derfra til Fukuoka (FUK), hvor du tager turens sidste rutefly til Tsushima.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Tsushima, lå på 3.611 kr./pr. person fra Matsumoto, hvilket er 55% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tsushima. Hvis du vil finde de billigste priser til Tsushima fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Tsushima, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Iki (68 km fra Tsushima centrum), Lufthavn: Fukuoka (127 km fra Tsushima centrum), Lufthavn: Saga (150 km fra Tsushima centrum) eller Lufthavn: Nagasaki (154 km fra fra Tsushima centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Nagasaki har en gennemsnitspris på 7.965 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tsushima. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Lufthavne i nærheden af Tsushima

Neden for finder du alle lufthavne i Tsushima samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Tsushima fra lufthavnen?

Når du lander i Tsushima Lufthavn efter en lang flyvetur, vil du finde et stort udvalg af taxaer der tager dig videre til Tsushima ø. Det er desværre ikke muligt at benytte den offentlige transport, men flere shuttle services tilbyder hyrevogne, der står klar ved din ankomst. Enkelte hoteller tilbyder også transfer til- og fra lufthavnen, og rejser du med meget bagage eller med en stor gruppe, kan det være smart at hyre transport på forhånd. Har du som en del af dit flytilbud til Tsushima valgt at leje en bil, afhentes denne i lufthavnen, hvorefter du selv kan køre den korte tur videre til selve Tsushima ø.


Visumkrav for Tsushima

Når du har købt flybilletter til Tsushima behøver du ikke søge om visum, forudsat at din rejse varer maksimalt 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold. Både danske forlængede pas, samt midlertidige provisoriske pas og EU nødpas godkendes ved både ind- og udrejse. Som rejsende skal du have tilstrækkelige midler til at forsørge dig selv under opholdet, samt kunne vise en gyldig, ikke-åben returbillet eller videregående billet ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tsushima


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tsushima

Tsushima er naturelskerens paradis beliggnde i det fjerne farvand nord for Nagasaki. Selvom øen egentlige hører til Japan, er Tsushima faktisk tættere på Sydkorea. Det siges, at det er muligt at se koreanske bygninger og bjerge fra Tsushimas vestkyst, hvis vejret altså er helt klart. I Tsushima kan du virkeligt slippe din indre eventyrer løs. Tag en tur rundt i Aso Bay-området, eller besøg et af Tsushimas mange observationsdæk. Det mest populære af disse er Mt. Eboshi-dake, der giver dig fuld udsigt over Tsushimas øer. Øen tiltrækker også fuglekiggere og fiskere, hvilket er aktiviteter der matcher øens afslappede rytme og rolige stemning. En af de mest populære attraktioner på øen Tsushima er Tsushima Wildlife Conservation Center i Saozaki Park - hjemsted for Tsushima Leopard Cat, en klasse 1A truet dyreart. Parken er derfor en sjælden mulighed for at se dette majestætiske dyr. Efter mange dage med oplevelser, kan kroppen godt trænge til en pause ved vandet. Miuda Beach er en af Japans 100 smukkeste strande. Denne hvide sandstrand byder på udsigt over det blå vand, og kan du ikke få nok, er det muligt at overnatte på stranden enten med dit eget eller lejet campingudstyr. Dette er også en populær aktivitet blandt de lokale, og derfor erdet er en oplagt mulighed for at lære mere om øen.


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Tsushima på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Tsushima, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Tsushima lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Tsushima og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.