Udlejningsbiler fra Hertz i Lafayette

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Lafayette

Lafayette, LA, USA
5. juli — 12. juli
Samme aflevering
Lafayette, LA, USA
tir. 5.7
Middag
tir. 12.7
Middag
Chaufførens alder:

Lafayette Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Lafayette, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Lafayette

Hver Hertz udlejningslokation i Lafayette er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Lafayette Regional:
200 Terminal Dr Ste #104.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Lafayette. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

200 Terminal Dr Ste #104 er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Lafayette. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 40% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 200 Terminal Dr Ste #104 lokationen.