Udlejningsbiler fra Hertz i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

223 kr. - 625 kr.

Alle biltyper

392 kr. - 631 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, Florida er i november når priserne er 223 kr. per dag i gennemsnit. 223 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 357 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, Florida er i maj når priserne er 296 kr. per dag i gennemsnit. 296 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 437 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, Florida er i marts når priserne er 346 kr. per dag i gennemsnit. 346 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 460 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, Florida er i maj når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 501 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Miami, Florida er i april når priserne er 376 kr. per dag i gennemsnit. 376 kr. per dag er 11% lavere end den gennemsnitlige årspris på 420 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Miami, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, Florida er i april når priserne er 441 kr. per dag i gennemsnit. 441 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 579 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

434 kr./dag

2 feb. – 22 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

435 kr./dag

2 feb. – 22 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Miami Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Miami

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Miami under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

368 kr. per dag (eller 2.579 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Miami i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Hertz udlejningsbil var 244 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Miami:
3900 Nw 25th Street Suite 410.

Ja, Hertz i Miami tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Miami i december måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 390 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 278 kr. per dag i december.

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Miami er Lille mellemklasse til 298 kr. i gennemsnit per dag. 298 kr. per dag er 38% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 7% af momondo-brugere som har lejet en bil i Miami fra Hertz valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Der er 18 Hertz biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th Street Suite 410. 36% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando, Tampa, og Fort Lauderdale

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles, San Francisco, og New York

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Miami

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Miami biludlejningsfirmaer