Udlejningsbiler fra Hertz i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

181 kr. - 356 kr.

Alle biltyper

253 kr. - 694 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, Florida er i januar når priserne er 181 kr. per dag i gennemsnit. 181 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 258 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, Florida er i februar når priserne er 215 kr. per dag i gennemsnit. 215 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 301 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, Florida er i februar når priserne er 237 kr. per dag i gennemsnit. 237 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 386 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, Florida er i november når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, Florida er i september når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 395 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Miami Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Miami

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Miami under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Miami under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Miami koste i oktober?

  297 kr. per dag (eller 2.080 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Miami i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Hertz udlejningsbil var 190 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Miami?

  I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Miami:
  3900 Nw 25th Street Suite 410.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

  Ja, Hertz i Miami tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Miami i oktober?

  Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Miami i oktober måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Hertz 571 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 247 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Miami?

  Den billigste type bil Hertz tilbyder i Miami er Stor til 281 kr. i gennemsnit per dag. 281 kr. per dag er 28% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 9% af momondo-brugere som har lejet en bil i Miami fra Hertz valgte Stor, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Miami?

  Der er 14 Hertz biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Miami beliggende på 13800 Sw 137th Ave. 36% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando, Fort Lauderdale, og Tampa