Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
8. Mar — 15. Mar
Miami, FL, USA
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

339 kr. - 846 kr.

Alle biltyper

342 kr. - 868 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, Florida er i november når priserne er 339 kr. per dag i gennemsnit. 339 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 515 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, Florida er i september når priserne er 279 kr. per dag i gennemsnit. 279 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 549 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, Florida er i august når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 514 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Miami. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, Florida er i november når priserne er 266 kr. per dag i gennemsnit. 266 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 513 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, Florida er i august når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 626 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens august nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

265 kr./dag

2 Apr – 14 Apr
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

265 kr./dag

2 Apr – 14 Apr
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

267 kr./dag

15 Mar – 1 Apr
Audi A3

Miami Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Miami koste i marts?

417 kr. per dag (eller 2.922 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Miami i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Hertz udlejningsbil var 261 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Hertz en lokation i Miami Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Miami Lufthavn:
3900 Nw 25th Street Suite 410.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

Ja, Hertz i Miami tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Miami i marts?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Miami i marts måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 470 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 284 kr. per dag i marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Miami?

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Miami er SUV til 470 kr. i gennemsnit per dag. 470 kr. per dag er 38% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 25% af momondo-brugere som har lejet en bil i Miami fra Hertz valgte SUV, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Miami?

Der er 20 Hertz biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th Street Suite 410. 58% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra februar 2024 er der 229 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Miami


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Miami
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo