Hoteller i Baton Rouge, LA

Find tilbud på 80 hoteller i Baton Rouge, LA

Baton Rouge, LA, USA
10. dec. — 11. dec.2
man. 11.12
fre. 15.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Baton Rouge

Find det perfekte hotel til dit ophold i Baton Rouge
Pris
kr.283
kr.1177
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Baton Rouge


Hvornår skal man booke et hotel i Baton Rouge?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Baton Rouge
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
11%forventet prisfald
10%forventet prisstigning

Rejsepriser

855 kr. - 1.077 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
784 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.449 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Baton Rouge er: 1-2 stjerne, 90 dage før.

1-2 stjerne

263 kr. - 2.796 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Baton Rouge

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Baton Rouge

Laveste hotelpris

284 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3283
Den billigste pris for et værelse i Baton Rouge, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 284 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Woodspring Suites Baton Rouge East I-12, et 2-stjernet hotel.
Der er 3.283 hoteller i Baton Rouge tæt på New Orleans L Armstrong Intl. Hilton New Orleans Airport er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Baton Rouge

Hvilke kvarterer i Baton Rouge skal jeg bo i, hvis jeg ønsker adgang til offentlig transport?

For dem, der leder efter hoteller i Baton Rouge, er det en fordel at bo i områder med offentlig transport. Baton Rouge har begrænset offentlig transport. Men i byens centrum og de omkringliggende områder, har byen letbanelinjer og busruter. Vi anbefaler at bo i downtown Baton Rouge, Garden District, eller Midcity North for den mest bekvemme adgang til disse transport tjenester. Disse kvarterer giver den nærmeste nærhed til bus- og jernbanelinjerne. Jernbanelinjerne giver en enkelt tur og flere ride muligheder for meget rimelige priser. Baton Rouges gader kan blive overbelastet, men mange områder er let walkable og giver masser af underholdende seværdigheder og lyde for besøgende.


Hvad koster et hotel i Baton Rouge pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Baton Rouge
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Baton Rouge

Disse billige hoteller og vandrehjem i Baton Rouge har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Baton Rouge

Disse Baton Rouge hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Baton Rouge

Hvilket kvarter i Baton Rouge skal jeg overnatte i baseret på, hvorfor jeg rejser?

Nogle rejsende kan få brug for billige hoteller i Baton Rouge af specifikke årsager. Forretningsrejsende bør bo i centrum af Baton Rouge. Brug momondo til at finde et sted som Courtyard by Marriot lige i centrum af downtown, som bør give den bedste beliggenhed for forretningsrejsende. Par, der søger romantik, ville også være godt tjent med det historiske downtown, med en smuk udsigt over Mississippifloden. Hotel Indigo i centrum af Baton Rouge ville være et klogt valg. Ferierejsende og turister ønsker måske at overnatte tæt på Interstate og forlystelsesparkerne, som f.eks. The Westdale. Embassy Suites by Hilton Baton Rouge er ét hotel, der passer til dig i dette bekvemme område, og du kan reservere et værelse via momondo. Disse hoteller er ideelle lokationer i byen, afhængigt af hvorfor du besøger Baton Rouge.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Baton Rouge

Hvad er de mest populære seværdigheder i Baton Rouge?

En af attraktionerne i Baton Rouge er byens historie. En seværdighed er The Old State House, der ligger i centrum af Baton Rouge. Denne bygning er den tidligere Capitol bygning, der er blevet omdannet til et museum. Med sin bekvemme beliggenhed downtown, kan det nås med bus nr. 44, som giver en stimulerende historielektion for folk, der besøger området. En anden populær attraktion er BREC's Baton Rouge Zoo. Denne zoo er beliggende nord for byens centrum. Det kan nås med offentlig transport med bus nr. 70 fra busstationen i centrum. Busserne kører hver halve time, og turen varer ca. en time. Blue Bayou Water Park er en kort køretur sydvest ned ad Interstate 10. Omkring 25 minutter væk fra byens centrum, vil du opdage dette vandland, der er klar til fantastisk udendørs sjov for familien.

Hvilke kvarterer i Baton Rouge har et stort udvalg af barer og restauranter?

Hvis du leder efter hoteller i Baton Rouge tæt på natteliv, Downtown kvarteret, Capital Heights, og Garden District vil være dine bedste muligheder. Besøgende kan nyde steder som Happy's Irish Pub for en autentisk irsk stemning, ugentlige drinks og mad. Downtown giver også en mere optimistisk stemning; tjek XO Club for lidt dans, og det er en walkable afstand fra Happy's Irish Pub. At tage bus nr. 47 ned Government Street vil også give forskellige muligheder i nattelivet. Denne gade, som er en del af kvartererne Garden District og Capital Heights, er hjemsted for flere barer og restauranter. Gæsterne kan nyde Phil Brady's Bar and Grill, en sportsbar på Government Street. Andre højdepunkter på denne gade er Radio Bar og Lemoines Mid-City Daiquiri.

Hvilke populære begivenheder finder sted i Baton Rouge?

Louisiana er berømt for mange ting. Men den mest berømte begivenhed fejret i staten er utvivlsomt Mardi Gras. Mens mange kun forbinder Mardi Gras med New Orleans, fejrer Baton Rouge også denne ferie hver februar. Besøgende kan komme og nyde karnevalssæsonen ned i Baton Rouge under Mardi Gras festlighederne. Du vil være vidne til parader, maskerader, håndværk og endda pædagogiske klasser i løbet af denne festlige tid af året. Andre berømte festivaler er er fabelagtigt Funny Comedy Festival i maj, som forekommer i Raising Cane's River Center downtown. Plus, at Baton Rouge er hovedstaden i Louisiana, er vært for den årlige Louisiana State Fair hvert efterår. Messen er vært i Old Jefferson kvarter sydøst for byen.


Information om overnatning i Baton Rouge

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Baton Rouge

Hvad koster et hotel i Baton Rouge?

Prisen for et hotel i Baton Rouge afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 925 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Baton Rouge?

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Baton Rouge. Prisen på dit værelse kan være op til 12% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Baton Rouge?

Hotelværelser i Baton Rouge er billigst lørdag og dyrest torsdag.

Hvis vi tager højde for vejret i Baton Rouge, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Temperaturen i december er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Baton Rouge, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 132 mm forventet i løbet af måneden.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Baton Rouge?

Der er 377 udbydere for hoteller i Baton Rouge fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Baton Rouge?

Priser for hoteller i Baton Rouge blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Baton Rouge

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Baton Rouge

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Baton Rouge gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Baton Rouge kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Baton Rouge?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Baton Rouge ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Baton Rouge på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.