Hoteller i Køge, Danmark

Find tilbud på 6 hoteller i Køge, Danmark

Køge, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Køge

Find det perfekte hotel til dit ophold i Køge
Pris
kr.442
kr.1496
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Køge?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Køge
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
23%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

747 kr. - 1.513 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.074 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
845 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Køge er: 1-2 stjerne, 56 dage før.

1-2 stjerne

705 kr. - 830 kr.

3 stjerne

664 kr. - 768 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Køge

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Køge

Laveste hotelpris

443 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1624
Den billigste pris for et værelse i Køge, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 443 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Danhostel Koge, et 3-stjernet hotel.
Der er 1.624 hoteller i Køge tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Køge

I sommermånederne oplever Køge det meste turist-trafik. Her bugner torvet med forskellige markeder, lystbådene lægger flittigt til i havnen og stranden bliver brugt til nedkøling, særligt på de varme dage. Sommermåneden er derfor også det tidspunkt, hvor priserne på hoteller i Køge er højest. Vil du spare penge på overnatningen så er der besparelser at hente ved at rejse hertil uden for sommersæsonen. Derudover er det også billigst at bo lidt væk fra centrum og havet, hvor værelsesstandarden stadig er høj, men afstanden til byens centrum lidt længere. En overnatning i juli koster fra ca. 500 DKK og op til omkring 1100 DKK.

Køge er ikke en dyr by på samme måde som f.eks. København, men derfor kan udgifterne naturligvis hurtig stige med hotel, restaurant osv. Hvis der skal spares på turen kan du med fordel drage nytte af nogle af byens mange gratis oplevelser. Du kan blandt andet hente appen ”Layar”, der med 12 forskellige historier guider dig rundt i byen. Et gratis bykort er også en mulighed, hvor der står skrevet en masse om den historiske vandrerute. Hvis du er i Køge en onsdag eller lørdag, så er det værd at opleve byens torvemarked, hvor du kan gøre en god handel. Det kan også anbefales at tage lidt nord for centrum til Ølsemagle Revle, hvor der er et udkigstårn samt masser af vadefugle.


Hvad koster et hotel i Køge pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Køge

4-stjernede hoteller

Billigst 888 kr.

Gennemsnitlig 1.064 kr.

Dyrest 1.941 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Køge

Disse billige hoteller og vandrehjem i Køge har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Køge

Disse Køge hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Køge

Kystbyen Køge har oplevet fornyet popularitet i de senere år, og nyder nu særligt godt af de mange unge Københavnerfamilier der forlader storbyen til fordel for et liv i provinsen. Køge er dog også værd at lægge turen forbi, selvom du ikke har intentioner om at opholde dig permanent i området.

Med sin gamle arkitektur, de krogede gader med spændende specialforretninger og et aktivt byliv er der et hyggeligt ophold i vente her. Som turist kan du indlogere dig på hotel i midtbyen, hvor du er tæt på spisesteder, butikker og kan mærke byens puls. Alternativt er der også hoteller at finde omkring lystbådshavnen, tæt på Køge Bugt og strand eller lidt længere uden for byens centrum hvis du gerne vil være endnu tættere på naturen – uanset hvad du beslutter er der aldrig langt til hverken centrum eller natur.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Køge

Køges historie som gammel købstad ses og mærkes tydeligt i bybilledet. De mange brostensbelagte gader kombineret med velholdte bindingsværkshuse tager de besøgende med en tur tilbage i tiden, og de fine kulisser er ideelle, når der skal tages nuppes et pr feriebilleder. Blot 39 km syd for København ligger denne østsjællandske by, der også er endestationen for S-togslinje E. Det er ikke kun busser og tog, der kører til Køge, der sejler faktisk også en færge til Rønne på Bornholm.

Hoteludbuddet i Køge bærer præg af byens beliggenhed, hvilket betyder overnatningsmuligheder for alle typer af rejsende, hvad enten du mest er til vand, skov, byliv eller noget af det hele. Køge Torv samt de gamle, velbevarede huse er en oplevelse i sig selv, hvor særligt Kirkestræde 20 bør opleves, da det er Danmarks ældste bindingsværkshus fra 1527.

Lige i nærheden finder du Sct. Nikolai Kirke med et tårn på 43 meter, som er åbent om sommeren, og hvor man kan nyde udsigten over byen. En tur på KØS Museum for kunst i det offentlige rum er en kulturel oplevelse, der giver indsigt i mere end 18.000 skitser og modeller, som danner udgangspunkt for masser af kunst i det offentlige rum.


Information about staying in Køge

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Køge

I gennemsnit koster værelser omkring 905 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Køge; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Køge kan være helt op til 24% lavere i april, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Køge. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Køge for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Køge