De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Køge, Sjælland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Køge, Sjælland

Chaufførens alder: 26-65
tir. 28.5
tir. 4.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Køge, Sjælland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Køge, Sjælland
Economy292 kr./dag
Lille mellemklasse317 kr./dag
Stor mellemklasse649 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Køge

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Køge

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Køge?

De billigste udlejningsbiler i Køge kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 141 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Køge er 269 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Køge?

Leje af Volkswagen Multivan og Hyundai Elantra Touring in Køge er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Multivan in Køge kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 975 kr./dag og kan gå helt ned til 726 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Elantra Touring kan også variere, men plejer at ligge på omkring 249 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 216 kr./dag.

Find billig billeje i Køge, Sjælland

Find den lejebil i Køge, der passer til dine behov

Lille biler

221 kr. - 520 kr.

Alle biltyper

327 kr. - 1.415 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Køge, Danmark er 323 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Køge, Danmark er i januar. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 221 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Køge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Køge, Danmark er 491 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Køge, Danmark er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 250 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Køge.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Køge, Danmark er 948 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Køge, Danmark er i marts. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 584 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Køge, Danmark er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Køge, Danmark er i september. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Køge, Danmark er 769 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Køge, Danmark er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Køge, Danmark er 1.075 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Køge, Danmark er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 500 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Køge. I Køge kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

292 kr./dag

27 juni - 11 juli
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

317 kr./dag

27 juni - 11 juli
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Køge

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Køge, Sjælland

FLIZZR

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Europcar

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Køge

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Køge

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste lejebil

164 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Køge i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Køge er 164 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 180 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Køge i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Hyundai Elantra Touring som alternativ.

Kørsel i lejebil i Køge – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Køge, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Køge, Danmark?

Rejsende, som lejer en bil i Køge, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Køge ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Multivan in Køge?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Køge?

Priser for biler i Køge opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Køge?

Fra maj 2024 er der 17 udbydere at vælge mellem for biler i Køge.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Køge?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Køge. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Køge?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Køge. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Køge?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Køge, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Køge?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Køge. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Køge med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Køge med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Køge på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Køge.

Kan jeg finde billeje i Køge, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Køge.

Kan jeg søge efter billeje i Køge med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Køge.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Køge på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 28.5
Middag
tir. 4.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo