Lej en bil i Nashville, Tennessee

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nashville, TN

Nashville, TN, USA
27. jun — 4. jul
Samme aflevering
Nashville, TN, USA
søn 27.6
Middag
søn 4.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Nashville, Tennessee

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mellemstor Cars

274 kr. - 858 kr.

All Car Types

203 kr. - 874 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Nashville, USA, er 294 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Nashville, USA, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nashville. I Nashville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Nashville.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Nashville, USA, er 302 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Nashville, USA, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nashville. I Nashville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Nashville.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nashville, USA, er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nashville, USA, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nashville. I Nashville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Nashville.


Biludlejningsfirmaer i Nashville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nashville, TN
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,4
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,6

Afstanden fra Nashville, TN til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nashville Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Nashville

Vi har foretaget 41 søgninger på biludlejning i Nashville denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nashville for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Nashville har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Nashville. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nashville har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Thrifty er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 286 kr./dag når du lejer en bil i Nashville. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Nashville er 160 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nashville, TN biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Nashville har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Nashville, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Nashville i juli måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Nashville i juli. I Nashville kommer der igennemsnit 84 mm nedbør og med temperaturer omkring 26 °C i juli måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Nashville koster 415 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nashville har flest biludlejningssteder?

Avis er meget populært i Nashville, TN, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Nashville, TN by, og du kan forvente at betale omkring 430 kr./dag for din udlejningsbil i Nashville, TN.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nashville, TN?

Nashvilles hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Nashville er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Nashville, TN i juni?

Normalt er vejret i Nashville i juni måned 24 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Nashville typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Nashville om vejret i resten af Tennessee?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Nashville og rundt i Tennessee eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 99 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Nashville

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Nashville

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nashville