Udlejningsbiler fra Avis i Nashville

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Nashville

Nashville, TN, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Nashville, TN, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Nashville, Tennessee

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i SUV

371 kr. - 1.096 kr.

Alle biltyper

370 kr. - 1.260 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Nashville, Tennessee er i maj når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 690 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Nashville. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Nashville, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Nashville Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Nashville, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,1

Information om Avis udlejningsbiler i Nashville

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Nashville under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I januar, kan du forvente at betale 519 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Nashville. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Nashville fra Avis var 391 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Nashville i gennemsnit 3.636 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Nashville Intl (1 Terminal Drive).

Ja, Avis i Nashville tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Nashville i januar. Baseret på Avis biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 465 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 391 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Nashville har Avis 4 lokationer. 1 Terminal Drive er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 51% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Nashville fra Avis, 1 Terminal Drive lokationen.


Avis udlejningsbiler i Tennessee

Lej en bil fra Avis i en anden by i Tennessee