Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Newark

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Newark

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i Newark, New Jersey

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

259 kr. - 735 kr.

Alle biltyper

215 kr. - 741 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Newark, New Jersey er i september når priserne er 259 kr. per dag i gennemsnit. 259 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 417 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Newark. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Newark, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Newark, New Jersey er i januar når priserne er 215 kr. per dag i gennemsnit. 215 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 421 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Newark. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Newark, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Newark, New Jersey er i juli når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 582 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Newark. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Newark, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Newark, New Jersey er i november når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 499 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Newark. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Newark, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

381 kr./dag

8 Jul – 22 Jul
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

384 kr./dag

8 Jul – 22 Jul
Audi A3

Newark Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Newark, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7,0
God
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,9

Information om Avis udlejningsbiler i Newark

Har Avis en lokation i Newark Liberty Intl Lufthavn?

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Newark Liberty Intl Lufthavn:
132 Carson Road 3rd Floor.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Newark?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Newark. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Newark her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Newark i juni?

I juni, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Newark, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 381 kr./dag i gennemsnit og 381 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Newark?

Priser for biler i Newark blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Newark?

Antallet af udbydere for biler i Newark er 40 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Newark?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Newark. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Newark?

For at leje en bil i Newark, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Newark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Newark

Populære typer af udlejningsbiler i Newark