Udlejningsbiler fra Avis i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Phoenix Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,8

Information om Avis udlejningsbiler i Phoenix

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Phoenix kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intl. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 1805 E Sky Harbor Circle South.

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Phoenix (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Phoenix i september er Premium udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 596 kr. per dag for Premium udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 546 kr. per dag.

1805 E Sky Harbor Circle South er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Phoenix. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 1805 E Sky Harbor Circle South lokationen.


Avis udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Arizona som Tucson og Scottsdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Phoenix

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Phoenix biludlejningsfirmaer