Udlejningsbiler fra Avis i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
8. dec. — 15. dec.
Phoenix, AZ, USA
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Phoenix, Arizona

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

280 kr. - 709 kr.

Alle biltyper

280 kr. - 709 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Phoenix, Arizona er i november når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 551 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Phoenix. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Phoenix, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Phoenix, Arizona er i marts når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 504 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Phoenix. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Phoenix, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Phoenix, Arizona er i december når priserne er 362 kr. per dag i gennemsnit. 362 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 502 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Phoenix. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Phoenix, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Phoenix, Arizona er i februar når priserne er 361 kr. per dag i gennemsnit. 361 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Phoenix. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Phoenix, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Phoenix Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i Phoenix

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Phoenix koste i januar?

306 kr. per dag i Phoenix er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i januar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 386 kr. per dag i januar, eller 2.699 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste januar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Avis en lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 1805 E Sky Harbor Circle South.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Phoenix (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Phoenix i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Phoenix i januar er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 384 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 336 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Phoenix?

At leje en Cabriolet er den billigste type af bil tilgængelig fra Avis i Phoenix. AT leje en Cabriolet fra Avis koster 394 kr./dag i gennemsnit (10% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 9% af vores brugere valgt at leje en Cabriolet for at spare penge på deres udlejningsbil i Phoenix.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Phoenix?

1805 E Sky Harbor Circle South er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Phoenix. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 74% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 1805 E Sky Harbor Circle South lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phoenix?

Priser for biler i Phoenix blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phoenix?

Antallet af udbydere for biler i Phoenix er 72 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phoenix?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phoenix. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phoenix?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Phoenix. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Phoenix på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.