Udlejningsbiler fra Avis i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

399 kr. - 710 kr.

Alle biltyper

347 kr. - 812 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 399 kr. per dag i gennemsnit. 399 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 544 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i februar når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 617 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i februar når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 502 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Washington D.C., er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i februar når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 653 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i oktober når priserne er 388 kr. per dag i gennemsnit. 388 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 507 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Washington D.C.. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Washington D.C., er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 454 kr. per dag i gennemsnit. 454 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 656 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Washington D.C., er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Washington D.C. Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i Washington D.C.

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Washington D.C.fpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Washington D.C. i januar fra Avis vil koste 395 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 295 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i Washington D.C., kan du forvente priser omkring 2.765 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat (2500 National Avenue).

Ja, Avis i Washington D.C. tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Washington D.C. i januar. Baseret på Avis biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 353 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 353 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 338 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Washington D.C. (14% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 15% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Washington D.C. lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Avis har 5 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 1908 L Street Northwest lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 38% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 1908 L Street Northwest.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Washington D.C. biludlejningsfirmaer