Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
8. mar. — 15. mar.
Washington D.C., DC, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

319 kr. - 964 kr.

Alle biltyper

305 kr. - 822 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i april når priserne er 319 kr. per dag i gennemsnit. 319 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 426 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Washington D.C., er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i januar når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i december når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 526 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Washington D.C., er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 576 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Washington D.C., er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Washington D.C. Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,9

Information om Avis udlejningsbiler i Washington D.C.

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Washington D.C. koste i marts?

Billeje i Washington D.C. i marts fra Avis vil koste 374 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 311 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i Washington D.C., kan du forvente priser omkring 2.621 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Avis en lokation i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn (2600 Richmond Highway).

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.?

Ja, Avis i Washington D.C. tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Washington D.C. i marts?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Washington D.C. i marts. Baseret på Avis biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 614 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 326 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Washington D.C.?

Avis har 6 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 1908 L Street Northwest lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 1908 L Street Northwest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Washington D.C.?

Priser for biler i Washington D.C. opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Washington D.C.?

Der er 58 udbydere for biler i Washington D.C. fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Washington D.C.?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Washington D.C.. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Washington D.C.?

For at leje en bil i Washington D.C., skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Washington D.C. på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Washington D.C.

Populære typer af udlejningsbiler i Washington D.C.


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Washington D.C.
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo