Udlejningsbiler fra Avis i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Las Vegas Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,3

Information om Avis udlejningsbiler i Las Vegas

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Las Vegas under COVID-19?

  Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Las Vegasfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Las Vegas koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 445 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Las Vegas. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis var 381 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Las Vegas i gennemsnit 3.113 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Las Vegas McCarran Intl?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Las Vegas McCarran Intl (7135 Gilespie Street).

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Las Vegas. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Las Vegas i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Las Vegas, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 379 kr./dag i gennemsnit og 267 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Las Vegas?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en SUV, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Las Vegas. At leje en SUV fra Avis koster i gennemsnit 379 kr. per dag, hvilket er 13% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 43% af vores brugere valgt at leje en SUV fra Avis for at spare penge på deres rejse til Las Vegas.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

  I Las Vegas har Avis 15 lokationer. 7135 Gilespie Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 71% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis, 7135 Gilespie Street lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer