Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
8. mar. — 15. mar.
Las Vegas, NV, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

307 kr. - 848 kr.

Alle biltyper

415 kr. - 862 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i oktober når priserne er 307 kr. per dag i gennemsnit. 307 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 566 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Las Vegas. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Las Vegas, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i november når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 545 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Las Vegas, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i oktober når priserne er 415 kr. per dag i gennemsnit. 415 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 539 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Las Vegas, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i oktober når priserne er 380 kr. per dag i gennemsnit. 380 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Las Vegas, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i november når priserne er 304 kr. per dag i gennemsnit. 304 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 695 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Las Vegas, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

296 kr./dag

31 mar. – 12 apr.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

299 kr./dag

31 mar. – 12 apr.
Audi A3

Las Vegas Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,9
Okay
3 anmeldelser16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

Information om Avis udlejningsbiler i Las Vegas

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Las Vegas koste i marts?

I marts, kan du forvente at betale 619 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Las Vegas. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis var 331 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Las Vegas i gennemsnit 4.335 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Avis en lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Las Vegas Harry Reid Lufthavn (7135 Gilespie Street).

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Las Vegas. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Las Vegas i marts?

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Las Vegas, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 585 kr./dag i gennemsnit og 331 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

I Las Vegas har Avis 16 lokationer. 7135 Gilespie Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 75% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis, 7135 Gilespie Street lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 154 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Las Vegas


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Las Vegas
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo