Udlejningsbiler fra Avis i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

366 kr. - 616 kr.

Alle biltyper

498 kr. - 1.614 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i november når priserne er 366 kr. per dag i gennemsnit. 366 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Las Vegas. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Las Vegas, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 502 kr. per dag i gennemsnit. 502 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 863 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Las Vegas, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i december når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 684 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i december når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 604 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Las Vegas, Nevada er i maj når priserne er 554 kr. per dag i gennemsnit. 554 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.092 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Las Vegas, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Las Vegas Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,9
Okay
1 anmeldelse15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i Las Vegas

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Las Vegasfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I marts, kan du forvente at betale 718 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Las Vegas. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis var 330 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Las Vegas i gennemsnit 5.024 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Las Vegas Harry Reid (7135 Gilespie Street).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Las Vegas. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Las Vegas, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 607 kr./dag i gennemsnit og 330 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Las Vegas. At leje en Stor mellemklasse fra Avis koster i gennemsnit 458 kr. per dag, hvilket er 38% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 19% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Avis for at spare penge på deres rejse til Las Vegas.

I Las Vegas har Avis 15 lokationer. 7135 Gilespie Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 60% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Las Vegas fra Avis, 7135 Gilespie Street lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer