Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Miami

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

221 kr. - 836 kr.

Alle biltyper

437 kr. - 869 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Miami, Florida er i september når priserne er 221 kr. per dag i gennemsnit. 221 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 453 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Miami, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, Florida er i oktober når priserne er 401 kr. per dag i gennemsnit. 401 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 485 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Miami, Florida er i september når priserne er 317 kr. per dag i gennemsnit. 317 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 583 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Miami, Florida er i november når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 538 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Miami, Florida er i november når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 667 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, Florida er i august når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens august nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

268 kr./dag

20 Jul – 31 Jul
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

273 kr./dag

24 Jul – 3 Aug
Audi A3

Miami Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,1
Okay
1 anmeldelse10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Miami koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 368 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Miami. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Miami fra Avis var 241 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Miami i gennemsnit 2.575 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Avis en lokation i Miami Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Miami Lufthavn (3900 Nw 25th Street, Ste 402).

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Miami. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Miami i juni?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Miami i juni. Baseret på Avis biludlejningspriser i juni sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 721 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 241 kr./dag sidste juni, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Miami?

For 721 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Miami (54% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 25% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Miami lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Miami?

Der er 11 Avis biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th Street, Ste 402. 67% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra maj 2024 er der 234 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Miami

Populære typer af udlejningsbiler i Miami