Udlejningsbiler fra Avis i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

212 kr. - 968 kr.

Alle biltyper

519 kr. - 672 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Miami, Florida er i februar når priserne er 212 kr. per dag i gennemsnit. 212 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 611 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, Florida er i juni når priserne er 414 kr. per dag i gennemsnit. 414 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Miami, Florida er i april når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 610 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Miami, Florida er i maj når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 588 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Miami, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Miami, Florida er i februar når priserne er 538 kr. per dag i gennemsnit. 538 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 748 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Miami, Florida er i oktober når priserne er 468 kr. per dag i gennemsnit. 468 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 690 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, Florida er i juni når priserne er 408 kr. per dag i gennemsnit. 408 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 552 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

373 kr./dag

2 feb. – 22 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

375 kr./dag

2 feb. – 22 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

403 kr./dag

3 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Miami Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,4

Information om Avis udlejningsbiler i Miami

Hver Avis udlejningslokation i Miami er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 551 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Miami. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Miami fra Avis var 464 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Miami i gennemsnit 3.857 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Miami (3900 Nw 25th Street, Ste 402).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Miami. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Miami i december. Baseret på Avis biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 545 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 464 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 325 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Miami (22% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 4% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Miami lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 10 Avis biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th Street, Ste 402. 40% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando, Tampa, og Fort Lauderdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Miami

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Miami biludlejningsfirmaer