Udlejningsbiler fra Avis i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

258 kr. - 737 kr.

Alle biltyper

258 kr. - 843 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, Florida er i maj når priserne er 258 kr. per dag i gennemsnit. 258 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Miami, Florida er i november når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 451 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Miami, Florida er i maj når priserne er 258 kr. per dag i gennemsnit. 258 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 439 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, Florida er i marts når priserne er 276 kr. per dag i gennemsnit. 276 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 423 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Miami Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i Miami

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Miami under COVID-19?

  Hver Avis udlejningslokation i Miami er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Miami koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 354 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Avis i Miami. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Miami fra Avis var 203 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Avis billeje i Miami i gennemsnit 2.479 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Miami?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Miami (3900 Nw 25th Street, Ste 402).

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Miami. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Miami i oktober?

  Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Miami i oktober. Baseret på Avis biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 370 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 218 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Miami?

  For 448 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Miami (48% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 11% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Miami lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Miami?

  Der er 10 Avis biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th Street, Ste 402. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando, Fort Lauderdale, og Tampa