Udlejningsbiler fra Avis i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
søn. 4.12
Middag
søn. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

281 kr. - 646 kr.

Alle biltyper

382 kr. - 729 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i maj når priserne er 281 kr. per dag i gennemsnit. 281 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 458 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 374 kr. per dag i gennemsnit. 374 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 603 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 675 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 578 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 536 kr. per dag i gennemsnit. 536 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 738 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i juli når priserne er 614 kr. per dag i gennemsnit. 614 kr. per dag er 7% lavere end den gennemsnitlige årspris på 658 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Los Angeles, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 466 kr. per dag i gennemsnit. 466 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 677 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

384 kr./dag

16 jan. – 22 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

392 kr./dag

6 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

423 kr./dag

16 jan. – 22 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,2
God
1 anmeldelse14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i Los Angeles

Alle Avis biludlejningslokationer i Los Angeles tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i Los Angeles at være 458 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 230 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 3.204 kr. for en uges billeje fra Avis i december når man er i Los Angeles.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles Intl. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 9217 Airport Boulevard.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Los Angeles her.

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Los Angeles i december måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Avis 455 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 298 kr. per dag i december.

Den billigste type bil Avis tilbyder i Los Angeles er Economy til 378 kr. i gennemsnit per dag. 378 kr. per dag er 42% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Avis, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 7% af momondo-brugere som har lejet en bil i Los Angeles fra Avis valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

9217 Airport Boulevard er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 14 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 59% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 9217 Airport Boulevard lokationen.


Avis udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Los Angeles biludlejningsfirmaer