Udlejningsbiler fra Avis i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

210 kr. - 357 kr.

Alle biltyper

238 kr. - 629 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i august når priserne er 210 kr. per dag i gennemsnit. 210 kr. per dag er 15% lavere end den gennemsnitlige årspris på 247 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i august når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 378 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 405 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 401 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 367 kr. per dag i gennemsnit. 367 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 580 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

506 kr./dag

29 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

518 kr./dag

29 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

874 kr./dag

29 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i Los Angeles

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Los Angeles under COVID-19?

  Alle Avis biludlejningslokationer i Los Angeles tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Los Angeles koste i januar?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i Los Angeles at være 421 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 168 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 2.949 kr. for en uges billeje fra Avis i januar når man er i Los Angeles.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Los Angeles?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 9217 Airport Boulevard.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

  Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Los Angeles her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Los Angeles i januar?

  SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Los Angeles i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 486 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 249 kr. per dag i januar.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Los Angeles?

  Den billigste type bil Avis tilbyder i Los Angeles er Standard til 486 kr. i gennemsnit per dag. 486 kr. per dag er 60% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Avis, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 15% af momondo-brugere som har lejet en bil i Los Angeles fra Avis valgte Standard, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

  9217 Airport Boulevard er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 14 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 9217 Airport Boulevard lokationen.


Avis udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose