Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
8. mar. — 15. mar.
Los Angeles, CA, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

277 kr. - 537 kr.

Alle biltyper

238 kr. - 600 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 277 kr. per dag i gennemsnit. 277 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 389 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 388 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i september når priserne er 423 kr. per dag i gennemsnit. 423 kr. per dag er 15% lavere end den gennemsnitlige årspris på 499 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 410 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 406 kr. per dag i gennemsnit. 406 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 554 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Los Angeles, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 276 kr. per dag i gennemsnit. 276 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 461 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 500 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Los Angeles, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

229 kr./dag

20 mar. – 31 mar.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

232 kr./dag

20 mar. – 31 mar.
Audi A3

Los Angeles Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5,8
Fair
3 anmeldelser14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i Los Angeles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Los Angeles koste i marts?

Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i Los Angeles at være 276 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 209 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i Los Angeles. Gennemsnitsprisen er typisk 1.932 kr. for en uges billeje fra Avis i marts når man er i Los Angeles.

Har Avis en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Los Angeles Intl Lufthavn. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 9217 Airport Boulevard.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Los Angeles her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Los Angeles i marts?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Los Angeles i marts måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 383 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 214 kr. per dag i marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Los Angeles?

Den billigste type bil Avis tilbyder i Los Angeles er Lille mellemklasse til 235 kr. i gennemsnit per dag. 235 kr. per dag er 10% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Avis, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 5% af momondo-brugere som har lejet en bil i Los Angeles fra Avis valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

9217 Airport Boulevard er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 14 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 80% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 9217 Airport Boulevard lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 203 udbydere for biler i Los Angeles fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Los Angeles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Los Angeles


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Los Angeles
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo