Udlejningsbiler fra Avis i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

463 kr. - 1.147 kr.

Alle biltyper

386 kr. - 748 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i New York, New York er i september når priserne er 463 kr. per dag i gennemsnit. 463 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 724 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, New York er i februar når priserne er 343 kr. per dag i gennemsnit. 343 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i New York, New York er i februar når priserne er 473 kr. per dag i gennemsnit. 473 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 675 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i New York, New York er i februar når priserne er 386 kr. per dag i gennemsnit. 386 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 658 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i New York, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, New York er i august når priserne er 397 kr. per dag i gennemsnit. 397 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 669 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i New York. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i New York, New York er i august når priserne er 593 kr. per dag i gennemsnit. 593 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 724 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i New York. Mens august nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i New York, New York er i november når priserne er 312 kr. per dag i gennemsnit. 312 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 461 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

299 kr./dag

29 nov. – 6 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

325 kr./dag

29 nov. – 6 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

331 kr./dag

29 nov. – 6 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

New York Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i New York

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i New Yorkfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i New York i december fra Avis vil koste 550 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 425 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 3.849 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Avis har 1 lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy. Du vil finde Avis beliggende på Building #305 Federal Circle.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i New York. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i New York, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 670 kr./dag i gennemsnit og 425 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

At leje en Cabriolet er den billigste type af bil tilgængelig fra Avis i New York. AT leje en Cabriolet fra Avis koster 362 kr./dag i gennemsnit (6% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 8% af vores brugere valgt at leje en Cabriolet for at spare penge på deres udlejningsbil i New York.

I New York har Avis 14 lokationer. Building #305 Federal Circle er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 22% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i New York fra Avis, Building #305 Federal Circle lokationen.