Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
8. mar — 15. mar
New York, NY, USA
fre 8.3
Middag
fre 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

236 kr. - 506 kr.

Alle biltyper

324 kr. - 616 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i New York, New York er i januar når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 342 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i New York, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, New York er i juni når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 349 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i New York, New York er i december når priserne er 261 kr. per dag i gennemsnit. 261 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i New York, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i New York, New York er i juni når priserne er 305 kr. per dag i gennemsnit. 305 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 501 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i New York, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, New York er i december når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 554 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i New York, New York er i juli når priserne er 314 kr. per dag i gennemsnit. 314 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 432 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i New York. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i New York, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i New York, New York er i september når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 419 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

244 kr./dag

19 mar – 26 mar
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

244 kr./dag

19 mar – 26 mar
Audi A3

New York Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7,0
God
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7

Information om Avis udlejningsbiler i New York

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i New York koste i marts?

Billeje i New York i marts fra Avis vil koste 344 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 207 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 2.408 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Avis en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Avis har 1 lokation i New York John F Kennedy Lufthavn. Du vil finde Avis beliggende på Building #305 Federal Circle.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i New York. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i New York i marts?

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i New York, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 550 kr./dag i gennemsnit og 250 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i New York?

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Avis i New York. AT leje en Stor mellemklasse fra Avis koster 384 kr./dag i gennemsnit (64% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 21% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i New York.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i New York?

I New York har Avis 13 lokationer. Building #305 Federal Circle er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 40% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i New York fra Avis, Building #305 Federal Circle lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 130 udbydere for biler i New York fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i New York


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i New York
fre 8.3
Middag
fre 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo