Udlejningsbiler fra Avis i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

299 kr. - 650 kr.

Alle biltyper

309 kr. - 829 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, New York er i oktober når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 417 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i New York, New York er i august når priserne er 362 kr. per dag i gennemsnit. 362 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i New York. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i New York, New York er i februar når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, New York er i maj når priserne er 353 kr. per dag i gennemsnit. 353 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 490 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i New York. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i New York, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

1.053 kr./dag

10 jan. – 17 jan.
Audi A4
Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

1.061 kr./dag

10 jan. – 17 jan.
Audi A4

New York Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i New York

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i New York under COVID-19?

  Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i New Yorkfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i New York koste i januar?

  Billeje i New York i januar fra Avis vil koste 520 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 251 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avis i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 3.640 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy?

  Avis har 1 lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy. Du vil finde Avis beliggende på Building #305 Federal Circle.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i New York?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i New York. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i New York i januar?

  I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i New York, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 751 kr./dag i gennemsnit og 365 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i New York?

  At leje en Standard er den billigste type af bil tilgængelig fra Avis i New York. AT leje en Standard fra Avis koster 794 kr./dag i gennemsnit (59% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 15% af vores brugere valgt at leje en Standard for at spare penge på deres udlejningsbil i New York.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i New York?

  I New York har Avis 14 lokationer. 25 Bowery Bay Boulevard er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 30% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i New York fra Avis, 25 Bowery Bay Boulevard lokationen.