Udlejningsbiler fra Avis i Tampa

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Tampa

Tampa, FL, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Tampa, FL, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Tampa, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

90 kr. - 1.384 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 1.137 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Tampa, Florida er i september når priserne er 90 kr. per dag i gennemsnit. 90 kr. per dag er 85% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Tampa, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Tampa, Florida er i september når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 657 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Tampa, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Tampa, Florida er i juni når priserne er 369 kr. per dag i gennemsnit. 369 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 672 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Tampa. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Tampa, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Tampa Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Tampa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i Tampa

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Tampa under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

496 kr. per dag (eller 3.472 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Tampa i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Avis udlejningsbil var 382 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Tampa Intl. Du vil finde Avis beliggende på 5409 Airport Service Rd.

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tampa. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Tampa. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Tampa, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 464 kr./dag i gennemsnit og 382 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 7 Avis biludlejningslokationer i Tampa. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Tampa beliggende på 5409 Airport Service Rd. 61% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Tampa lejede fra denne lokation det seneste år.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Fort Lauderdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tampa

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tampa biludlejningsfirmaer