Udlejningsbiler fra Avis i Tampa

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Tampa

Tampa, FL, USA
6. dec. — 13. dec.
Tampa, FL, USA
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Tampa, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

238 kr. - 711 kr.

Alle biltyper

179 kr. - 763 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Tampa, Florida er i marts når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 450 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Tampa. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Tampa, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Tampa, Florida er i september når priserne er 151 kr. per dag i gennemsnit. 151 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 446 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Tampa, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Tampa, Florida er i september når priserne er 288 kr. per dag i gennemsnit. 288 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 527 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Tampa, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Tampa, Florida er i september når priserne er 215 kr. per dag i gennemsnit. 215 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Tampa. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Tampa, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Tampa, Florida er i oktober når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 537 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Tampa. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Tampa, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

289 kr./dag

4 dec. – 11 dec.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

304 kr./dag

29 jan. – 18 feb.
Audi A3

Tampa Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Tampa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,0

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Information om Avis udlejningsbiler i Tampa

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Tampa koste i december?

235 kr. per dag (eller 1.643 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Tampa i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Avis udlejningsbil var 222 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Avis en lokation i Tampa Intl Lufthavn?

Avis har 1 lokation i Tampa Intl Lufthavn. Du vil finde Avis beliggende på 5409 Airport Service Rd.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Tampa?

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tampa. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Tampa. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Tampa i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Tampa, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 233 kr./dag i gennemsnit og 222 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Tampa?

Der er 7 Avis biludlejningslokationer i Tampa. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Tampa beliggende på 5409 Airport Service Rd. 70% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Tampa lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tampa?

Priser for biler i Tampa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tampa?

Fra november 2023 er der 115 udbydere at vælge mellem for biler i Tampa.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tampa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tampa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tampa?

Alle førere, der lejer en bil i Tampa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tampa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.