Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Houston

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Houston

Houston, TX, USA
1. mar. — 8. mar.
Houston, TX, USA
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Avis biludlejningstilbud i Houston, Texas

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

335 kr. - 773 kr.

Alle biltyper

339 kr. - 702 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Houston, Texas er i maj når priserne er 335 kr. per dag i gennemsnit. 335 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 549 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Houston. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Houston, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Houston, Texas er i september når priserne er 317 kr. per dag i gennemsnit. 317 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 470 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Houston. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Houston, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Houston, Texas er i juli når priserne er 455 kr. per dag i gennemsnit. 455 kr. per dag er 12% lavere end den gennemsnitlige årspris på 517 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Houston. Mens juli nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Houston, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

397 kr./dag

16 mar. – 23 mar.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

424 kr./dag

16 mar. – 23 mar.
Audi A3

Houston Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Houston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

Information om Avis udlejningsbiler i Houston

Har Avis en lokation i Houston William P. Hobby Lufthavn?

Avis har 1 lokation i Houston William P. Hobby Lufthavn. Du vil finde Avis beliggende på 7714 Airport Boulevard.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Houston?

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Houston. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Houston. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Houston i marts?

Ifølge vores data er Premium biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Houston i marts. Baseret på Avis biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Premium på 668 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 661 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Houston?

Avis har 23 biludlejningslokationer i Houston. Deres 17330 Palmetto Pines lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 63% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Houston, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 17330 Palmetto Pines.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Houston?

Priser for biler i Houston opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Houston?

Fra februar 2024 er der 177 udbydere at vælge mellem for biler i Houston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Houston?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Houston. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Houston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Houston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Houston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Houston


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Houston
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo