Udlejningsbiler fra Avis i Houston

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Houston

Houston, TX, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Houston, TX, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Houston, Texas

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

255 kr. - 797 kr.

Alle biltyper

434 kr. - 762 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Houston, Texas er i november når priserne er 255 kr. per dag i gennemsnit. 255 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Houston. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Houston, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Houston, Texas er i marts når priserne er 346 kr. per dag i gennemsnit. 346 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 575 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Houston. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Houston, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Houston, Texas er i oktober når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 664 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Houston. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Houston, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Houston, Texas er i oktober når priserne er 533 kr. per dag i gennemsnit. 533 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 655 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Houston. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Houston, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Houston, Texas er i august når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 566 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Houston. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Houston, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i Houston, Texas er i oktober når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 603 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i Houston. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i Houston, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

570 kr./dag

13 dec. – 16 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

607 kr./dag

13 dec. – 16 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

748 kr./dag

13 dec. – 16 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Houston Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Houston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i Houston

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Houston kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Houston William P. Hobby. Du vil finde Avis beliggende på 7714 Airport Boulevard.

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Houston. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Houston. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Houston i december. Baseret på Avis biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 483 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 378 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type udlejningsbil fra Avis i Houston er Varevogn til passagerer (483 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 13% af vores brugere, som lejede en bil fra Avis, valgt en Varevogn til passagerer grundet besparelsen. En Varevogn til passagerer er desuden 18% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Avis i Houston.

Avis har 22 biludlejningslokationer i Houston. Deres 17330 Palmetto Pines lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 27% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Houston, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 17330 Palmetto Pines.


Avis udlejningsbiler i Texas

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Texas som Dallas, Austin, og San Antonio

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Houston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Houston biludlejningsfirmaer