Lej en bil i Beaune, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beaune, Frankrig

Beaune, Bourgogne, Frankrig
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Beaune, Bourgogne, Frankrig
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Beaune

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beaune, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Beaune, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lyon Saint Exuperys biludlejningsdisk

Biludlejning i Beaune

Indtil videre har der i september været 39 søgninger på biludlejning i Beaune på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Beaune for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Beaune har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Beaune. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beaune, Frankrig?

Hvis du lejer en bil i Beaune, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Beaune er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Beaune er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Beaune?

En Ford Focus er den mest populære bil at leje in Beaune ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus på helt ned til 105 kr./dag in Beaune, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 254 kr./dag. En anden populær bil at leje in Beaune er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 360 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 82 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Beaune i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Beaune.

Minder vejret i Beaune om vejret i resten af Bourgogne-Franche-Comté?

Klimaet i Bourgogne-Franche-Comté i september er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 58,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Beaune til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Beaune