Billeje i Zadar, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zadar, Kroatien

Zadar, Kroatien
24. apr — 1. maj
Samme aflevering
Zadar, Kroatien
lør 24.4
Middag
lør 1.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Zadar

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zadar, Kroatien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 6 anmeldelser


Afstanden fra Zadar, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Splits biludlejningsdisk

Biludlejning i Zadar

Indtil videre har der i april været 71 søgninger på biludlejning i Zadar på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Zadar for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Dollar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Zadar. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Zadar, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zadar har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Zadar er AIR-RENTACAR med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 89 kr. fra dens 5 beliggenheder i Zadar. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos AIR-RENTACAR i Zadar er 58 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Zadar, Kroatien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Zadar har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, National og Dollar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Zadar, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Zadar i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 21 °C og nedbør på 40 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Zadar er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Zadar koster 603 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zadar har flest biludlejningssteder?

AIR-RENTACAR er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Zadar, Kroatien. På de 5 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 89 kr. i Zadar, Kroatien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zadar, Kroatien?

Når du lejer en bil i Zadar, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Zadar er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Zadar.

Hvordan er vejret i Zadar, Kroatien i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Zadar i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Zadar under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Zadar. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Zadar plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Minder vejret i Zadar om vejret i resten af Zadar?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Zadar og rundt i Zadar eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Dubrovnik i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Zadar

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Zadar

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zadar