Billeje i Zadar

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zadar

Zadar, Kroatien
8. dec. — 15. dec.
Zadar, Kroatien
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Zadar

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Zadar

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Zadar?

De billigste udlejningsbiler i Zadar kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 47 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Zadar er 47 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Zadar?

Til gennemsnitligt 153 kr./dag (og helt ned til 109 kr./dag) er udlejning af en Suzuki Swift in Zadar det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Suzuki Grand Vitara in Zadar for 380 kr./dag i gennemsnit (370 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Zadar

Find den lejebil i Zadar, der passer til dine behov

Lille cars

48 kr. - 391 kr.

Alle biltyper

48 kr. - 1.150 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Zadar, Kroatien er 151 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Zadar, Kroatien er i februar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 62% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zadar. I Zadar kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Zadar, Kroatien er 355 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Zadar, Kroatien er i maj. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 144 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zadar. I Zadar kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Zadar, Kroatien er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Zadar, Kroatien er i september. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zadar. I Zadar kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Zadar

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zadar

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,8

Value

4,8

Autounion Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

AIR-RENTACAR

5 kontorer

Avia Rent A Car

4 kontorer

AbbyCar Car Rentals

3 kontorer

AVAX

3 kontorer

FLEET

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Zadar

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Zadar

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

124 kr.

Den mest populære model

Suzuki Swift
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Zadar i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Zadar er 124 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 164 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Zadar i de seneste 7 dage er Suzuki Swift. Vores brugere foretrækker også Suzuki Grand Vitara som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Zadar

Herunder vises de mest populære hoteller i Zadar

Kørsel i lejebil i Zadar – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Zadar, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zadar, Kroatien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Zadar har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise Rent-A-Car, Budget og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Zadar, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zadar, Kroatien?

Når du lejer en bil i Zadar, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Zadar er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Zadar.

Hvordan er vejret i Zadar, Kroatien i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Zadar i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 120 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Zadar om vejret i resten af Zadar?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Zadar og rundt i Zadar eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 120 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zadar?

Priser for biler i Zadar blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zadar?

Fra november 2023 er der 83 udbydere at vælge mellem for biler i Zadar.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zadar?

Blandt forskellige lande, herunder Zadar, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zadar?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Zadar. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Zadar?

Du bør booke billeje i Zadar ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Zadar?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Zadar ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Zadar med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Zadar.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Zadar på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Zadar.

Kan jeg finde billeje i Zadar, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Zadar.

Kan jeg søge efter billeje i Zadar med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Zadar.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zadar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.