Find billige flybilletter til Phoenix

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Phoenix (PHX)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Phoenix. De nuværende restriktioner til Phoenix er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Phoenix

Find de billigste fly til disse Phoenix-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Phoenix

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Phoenix

København (CPH) til Phoenix (PHX)

Fly til Phoenix ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Phoenix Sky Harbor Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.591 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PHOENIX FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Phoenix ​​koster i gennemsnit blot 3.738 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PHOENIX FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 6.427 kr. at flyve til Phoenix ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PHOENIX FRA KØBENHAVNoktober386% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Phoenix fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Phoenix?

Hvilket er det absolut billigste fly til Phoenix?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Phoenix for 524 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Phoenix. Hvis du vil finde den billigste pris til Phoenix fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Phoenix?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Phoenix på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.738 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Phoenix i november, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.330 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Phoenix?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Phoenix fra Danmark, når du bestiller 21 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Phoenix for omkring 4.591 kr., når du søger 21 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Phoenix på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Phoenix er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Phoenix på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.882 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.716 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Phoenix.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Phoenix?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Phoenix på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Phoenix om formiddagen helt ned til 3.257 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.151 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Phoenix?

Lufthavn: Phoenix Phoenix-Mesa Gateway eller Lufthavn: Prescott kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Phoenix.

Findes der en billigere måde at flyve til Phoenix på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Phoenix er normalt Lufthavn: Prescott med en gennemsnitspris på 2.466 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Phoenix?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Phoenix. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Phoenix nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Phoenix Sky Harbor Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Phoenix Sky Harbor Intl fundet af momondos brugere for nylig
SAS
22. apr.
11:45København Kastrup
14t. 47min.
1 stop
02:32Phoenix Sky Harbor Intl
22. maj
09:25Phoenix Sky Harbor Intl
14t. 50min.
1 stop
00:15København Kastrup
8.530 kr.
Find lignende
SAS
12. maj
08:20København Kastrup
16t. 31min.
1 stop
00:51Phoenix Sky Harbor Intl
19. maj
09:26Phoenix Sky Harbor Intl
14t. 49min.
1 stop
00:15København Kastrup
7.132 kr.
Find lignende
Delta
14. maj
02:00København Kastrup
19t. 36min.
2 stop
21:36Phoenix Sky Harbor Intl
17. maj
04:00Phoenix Sky Harbor Intl
18t. 20min.
2 stop
22:20København Kastrup
5.179 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. maj
02:00København Kastrup
19t. 36min.
2 stop
21:36Phoenix Sky Harbor Intl
19. maj
06:49Phoenix Sky Harbor Intl
18t. 21min.
2 stop
01:10København Kastrup
5.017 kr.
Find lignende
KLM
13. maj
02:00København Kastrup
24t. 58min.
2 stop
02:58Phoenix Sky Harbor Intl
23. maj
04:00Phoenix Sky Harbor Intl
18t. 05min.
2 stop
22:05København Kastrup
5.060 kr.
Find lignende
KLM
13. maj
02:30Aalborg
24t. 09min.
2 stop
02:39Phoenix Sky Harbor Intl
16. maj
06:57Phoenix Sky Harbor Intl
21t. 43min.
2 stop
04:40Aalborg
5.946 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Phoenix Sky Harbor Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Phoenix, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og SAS
SAS
20. apr.
08:25København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
23:55Phoenix Sky Harbor Intl
9.397 kr.
Find lignende
Lufthansa
20. apr.
02:40København Kastrup
21t. 15min.
2 stop
23:55Phoenix Sky Harbor Intl
3.981 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. apr.
17:50København Kastrup
46t. 00min.
3 stop
15:50Phoenix Sky Harbor Intl
4.518 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class