Find billige flybilletter til Aklan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Aklan. De nuværende restriktioner til Aklan er baseret på Filippinerne rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Filippinerne

De billigste fly til byer i Aklan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Aklan fra Danmark
Boracay
Boracay

Brugbar information om dit fly til Aklan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Aklan
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Aklan?

    Den gennemsnitlige flybillet til Aklan koster 1.690 kr./pr. person og den billigste flybillet til Aklan koster 122 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Boracay?

    76% af momondos brugere besøger Boracay oftere end andre byer i Aklan. På rejser til Boracay er Lufthavn: Boracay typisk den praktiske lufthavn at flyve til.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Aklan?

På nuværende tidspunkt inkluderer Filippinerne rejserestriktioner rejser til Aklan. Indrejserestriktioner

Filippinernes grænser er kun åbne for hjemvendte filippinske statsborgere og deres ægtefæller og børn, indiske statsborgere med midlertidig opholdstilladelse, kinesiske statsborgere med permanent opholdstilladelse, som er ægtefæller til filippinske statsborgere og udenlandske statsborgere med visse visumkategorier. Fra den 15. januar vil rejsende fra følgende lande ikke få adgang til Filippinerne: Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordan, Libanon, Nederlandene, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Ikke-filippinske statsborgere, der flyver via et af de lande, der er omfattet af forbuddet, mens de er på vej til Filippinerne, bør have tilladelse til at rejse ind i Filippinerne, forudsat at de kan dokumentere, at de ikke har forladt transitlufthavnen i det pågældende land, og at de ikke har fået indrejsetilladelse fra immigrationsmyndighederne i det pågældende land. Fra den 7. december kan følgende adgangsrettigheder til Filippinerne tillades i henhold til Republik-loven 6768: Udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere, der ønsker indrejse i Filippinerne, skal være i besiddelse af visum i følgende kategorier, ellers risikerer de at blive afvist i indrejsehavnen: -et visum udstedt af en ikke-indvandrer i henhold til § 13 i immigrationsloven (Section 13-serievisum: / a,b,c,d,e,g) - personer, der har opnået status som bosiddende i henhold til republikkens lov 7919 eller loven om social integration af udlændinge (RA 7919-visum) - personer, der har benyttet sig af bekendtgørelse 324 eller fremmedlegionaliseringsprogram (EO 324 visa) -indenlandske udenlandske statsborgere (indfødt-visa). Fra den 7. december kan udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, få visumfri indrejse i henhold til den administrerende ordre 408, s. 1960. De skal have en forudindstillet karantænefacilitet og COVID-19-test på et laboratorium, der opererer i lufthavnen.

karantænekrav

Alle ankommende rejsende og flypersonale skal fremvise en udfyldt Case Investigation Formular ved ankomsten. De vil blive testet for coronavirus (COVID-19) og anbragt i karantæne for egen regning, mens resultaterne af testen afventes.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der ankommer til Davao, skal have en helbredsgodkendelse med negativ coronavirus-resultat (COVID-19), udstedt inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Aklan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Aklan? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Aklan.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Aklan

Find fly til disse populære byer i Aklan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Aklan

Se de billigste flyrejser til Aklan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnKalibo7.261 kr.

Populære fly til Aklan

Find dine flybilletter til Aklan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kalibo
Hurtigste flyvetid46t. 25min.
Laveste pris7.261 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aklan


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Aklan? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner