Find billige flybilletter til Cebu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cebu

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cebu

Bedste pris på enkeltbillet

3.537 kr.

Bedste pris på returbillet

6.918 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cebu fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.537 kr. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Cebu fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.918 kr. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Det hurtigste fly til Cebu fra Danmark tager 18t. 20min. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Cebu, herunder Korean Air, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

De billigste fly til byer i Cebu

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cebu fra Danmark
Cebu City
Cebu City

Brugbar information om dit fly til Cebu

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cebu

Fly til Cebu varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 5.146 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Cebu er 144 kr./pr. person.

Cebu har typisk temperature mellem 27 °C(januar) til 29 °C(maj). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Cebu, bør man planlægge sin rejse i marts, april eller februar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Rejsetiden fra Danmark til Cebu afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Cebu City Mactan Intl tager det i gennemsnit 18t. 45min., imens det i gennemsnit tager 46t. 15min., hvis du flyver fra Billund til Cebu City Mactan Intl. Cebu City Mactan Intl er den mest populære lufthavn i Cebu.

Fly til Cebu er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.887 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 16.105 kr., og alt fra 15.626 kr. eller mindre er et godt tilbud. 83.873 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Overvej at bestille fly til Cebu på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Cebu på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Cebu? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Cebu.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cebu

Find fly til disse populære byer i Cebu fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cebu

Se de billigste flyrejser til Cebu fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnCebu City18t. 45min.7.993 kr.
BillundCebu City46t. 15min.12.164 kr.

Populære fly til Cebu

Find dine flybilletter til Cebu blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cebu City
Hurtigste flyvetid18t. 45min.
Laveste pris7.993 kr.
Fly fra Billund til Cebu City
Hurtigste flyvetid46t. 15min.
Laveste pris12.164 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cebu


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Cebu? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Cebu. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cebu med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Cebu ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Cebu. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.