Find billige fly til Cebu fra 2.887 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cebu

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cebu

Bedste pris på enkeltbillet

2.887 kr.

Bedste pris på returbillet

6.183 kr.

Hurtigste flyvetid

30t. 15min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cebu fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.887 kr. (Billund til Cebu City Mactan Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Cebu fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.183 kr. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Det hurtigste fly til Cebu fra Danmark tager 30t. 15min. (Billund til Cebu City Mactan Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Cebu, herunder Singapore Airlines, Turkish Airlines og China Eastern.

Indsigter og trends for flyrejser til Cebu

Få indsigter om din flyrejse til Cebu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Cebu?

Rejsetiden fra Danmark til Cebu afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Cebu City Mactan Intl tager det i gennemsnit 20t. 55min., imens det i gennemsnit tager 59t. 05min., hvis du flyver fra Billund til Cebu City Mactan Intl. Cebu City Mactan Intl er den mest populære lufthavn i Cebu.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Cebu?

Overvej at bestille fly til Cebu på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Cebu på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvilke flyselskaber flyver til Cebu?

Der er 5 flyselskaber, der flyver til Cebu regelmæssigt, men Qatar Airways, Emirates og Singapore Airlines er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 53% af dem, der søgte efter fly til Cebu, at rejse med Qatar Airways, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

De billigste fly til byer i Cebu

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cebu fra Danmark
Cebu City
Cebu City

Brugbar information om dit fly til Cebu

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cebu

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Cebu?

Fly til Cebu varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 964 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Cebu er 80 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Cebu City?

Hvordan er vejret i Cebu?

Cebu har typisk temperature mellem 27 °C(januar) til 29 °C(maj). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Cebu, bør man planlægge sin rejse i marts, april eller februar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cebu?

Priser for fly til Cebu opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cebu?

Der er 11 udbydere for fly til Cebu fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cebu?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cebu hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cebu?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Cebu kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Cebu. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Cebu? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Cebu.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cebu

Find fly til disse populære byer i Cebu fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cebu

Se de billigste flyrejser til Cebu fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnCebu City20t. 55min.6.088 kr.
BillundCebu City59t. 05min.11.338 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Cebu

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Cebu?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Cebu. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Cebu med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cebu?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Cebu. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Cebu med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cebu med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cebu?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Cebu ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cebu lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Cebu. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cebu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.