Find billige flybilletter til Cebu City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cebu City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cebu City

Bedste pris på enkeltbillet

3.537 kr.

Bedste pris på returbillet

6.918 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cebu City fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.537 kr. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Cebu City fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.918 kr. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Det hurtigste fly til Cebu City fra Danmark tager 18t. 20min. (København Kastrup til Cebu City Mactan Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Cebu City, herunder Korean Air, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cebu City

Find de billigste fly til disse Cebu City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cebu City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cebu City

København (CPH) til Cebu City (CEB)

Fly til Cebu City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cebu City Mactan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 8.015 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CEBU CITY FRA KØBENHAVNjuni7% billigereAt flyve fra København til Cebu City ​​koster i gennemsnit blot 7.487 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CEBU CITY FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 9.680 kr. at flyve til Cebu City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CEBU CITY FRA KØBENHAVNdecember436% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cebu City fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cebu City?

Filippinerne er omme på den anden side af jordkloden, men det er reelt bare en (eller flere) flyveture væk. Det kræver som sagt et par mellemlandinger, men flyvningen fra Danmark til Cebu City Lufthavn (CEB) på Filippinerne kan du sætte sammen på flere måder. Du skal af sted fra Københavns Lufthavn (CPH) for at komme frem til dit mål, og selve rejsen tager et sted mellem 30 og 50 timer. Der er desværre ingen flyvninger fra de øvrige danske lufthavne. Men derfra kan du med fordel vælge at transportere dig til København, så du kan få brugt dine flybilletter til Cebu City.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Cebu City, men er du frisk på et par landinger undervejs, kan du sagtens komme frem til dit rejsemål. Et flytilbud til Cebu City kan være en rejse fra Københavns Lufthavn med Turkish Airlines til Istanbul og derefter videre til Manilla på Filippinerne, hvor endnu et skift får dig ind i det fly, der tager dig hele vejen til Cebu City. En anden mulighed er at flyve fra Københavns Lufthavn med Singapore Airlines, som først flyver dig til Singapore Lufthavn og derfra videre til Manilla. Her skifter du til Philippine Airlines, som flyver dig helt frem til Cebu City.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du booke flyrejser til Cebu City fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Cebu City i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 7.509 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Cebu City på, er omkring 35 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 8.015 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Cebu City udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Cebu City for 6.918 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Cebu City på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.732 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Cebu City på en lørdag på 8.792 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cebu City normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Cebu City om aftenen helt ned til 6.869 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 8.566 kr. i gennemsnit. Fly til Cebu City fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Cebu City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cebu City fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH06:30København Kastrup
24t. 40min.
2 stop
CEB07:10Cebu City Mactan Intl
6. dec.
CEB21:15Cebu City Mactan Intl
22t. 00min.
2 stop
CPH19:15København Kastrup
6.918 kr.
Find lignende
Korean Air
25. okt.
CPH12:25København Kastrup
25t. 05min.
2 stop
CEB13:30Cebu City Mactan Intl
14. nov.
CEB19:10Cebu City Mactan Intl
29t. 20min.
2 stop
CPH00:30København Kastrup
7.210 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH09:55København Kastrup
44t. 30min.
3 stop
CEB06:25Cebu City Mactan Intl
17. nov.
CEB14:15Cebu City Mactan Intl
23t. 45min.
2 stop
CPH14:00København Kastrup
7.324 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH12:25København Kastrup
22t. 00min.
2 stop
CEB10:25Cebu City Mactan Intl
6. dec.
CEB19:10Cebu City Mactan Intl
28t. 25min.
2 stop
CPH23:35København Kastrup
7.772 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH09:10København Kastrup
18t. 55min.
2 stop
CEB04:05Cebu City Mactan Intl
17. nov.
CEB12:15Cebu City Mactan Intl
27t. 00min.
2 stop
CPH15:15København Kastrup
7.779 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH11:35København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
CEB06:20Cebu City Mactan Intl
7. okt.
CEB15:15Cebu City Mactan Intl
24t. 00min.
2 stop
CPH15:15København Kastrup
7.986 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cebu City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cebu City, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH16:50København Kastrup
40t. 55min.
3 stop
CEB09:45Cebu City Mactan Intl
3.537 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH10:25København Kastrup
44t. 25min.
2 stop
CEB06:50Cebu City Mactan Intl
3.794 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH10:25København Kastrup
44t. 05min.
2 stop
CEB06:30Cebu City Mactan Intl
3.815 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Cebu City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cebu City

Hvilke flyselskaber flyver til Cebu City?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cebu City fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates og Turkish Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cebu City, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Emirates-fly til Cebu City

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Cebu City. Selskabet flyver 7 fly om ugen til Cebu City, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.482 kr. (fra København Kastrup). I 122 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6/10.

Korean Air-fly til Cebu City

Flytilbud med Korean Air til Cebu City begynder fra 6.731 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Korean Air oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Incheon Intl er det mest populære afgangssted med Korean Air til Cebu City, så generelt er der større tilgængelighed. Korean Air har fået en bedømmelse på 8,5/10 i 45 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Cebu City

Neden for finder du alle lufthavne i Cebu City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Cebu City Lufthavn?

Når du er vel ankommet i Cebu City Lufthavn, har du flere muligheder for at komme videre til centrum. Der er daglige busforbindelser, som kører fra lufthavnen og ind til centrum, og flere hoteller tilbyder også shuttlebusser fra lufthavnen direkte til hotellet. Du kan leje en bil i lufthavnen, hvor flere forskellige udlejningsfirmaer har kontor, og et andet alternativ er en taxa. De gule og de hvide taxier er godkendt til at operere fra lufthavnen, ligesom flere delebilstjenester også er officielle leverandører af transport i lufthavnen.


Populære fly til Cebu City

Find dine flybilletter til Cebu City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cebu City
Hurtigste flyvetid18t. 45min.
Laveste pris7.993 kr.
Fly fra Billund til Cebu City
Hurtigste flyvetid46t. 15min.
Laveste pris12.164 kr.

Visumkrav for Cebu City

Danske statsborgere behøver ikke visum for at rejse ind i Filippinerne, hvis opholdet ikke er berammet til mere end 30 dage. Du skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder ud over dit opholds længde. Du skal også vise en returbillet, når du rejser ind i landet. Opdager du undervejs, at du gerne vil forlænge opholdet, og så skal du søge om dette hos det filippinske Bureau of Immigration, hvor du og både registreres og skal afgive fingeraftryk. Der gælder særlige regler for børn under 15 år, og det er en god idé at kontakte den filippinske ambassade for de præcise regler i det specifikke tilfælde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cebu City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cebu City

Cebu City har noget for enhver, for her er duftende lækker gastronomi, indbydende streetfood, smukke strande og historiske bygninger og skulpturer. Fort San Pedro er et sted at begynde, og det trekantede fort er både det ældste og det mindste fort i byen, men det rummer meget af byens historie. Det lokale Carbon Market er ikke kun for turister. Byens lokale flokkes til markedet for at hente friske råvarer som fisk, kød, frugt og grøntsager – her kan du tage en stor bid filippinsk kultur. Den kinesiske filosof Lao-Tse bliver hædret i byen med det taoistiske tempel, der arkitektonisk kan minde om et udsnit af den store kinesiske mur, og fra toppen af muren har du en vidunderlig udsigt over hele hovedstaden. Byen rummer også Leah-templet, og selv om det bliver sammenlignet med indiske Taj-Mahal, har det intet med religion at gøre. Det er bygget som bevis på evig kærlighed fra Teodorico Soriano Adarna til hans hustru Leah. Lider du ikke af højdeskræk, vil du finde det fantastisk at besøge toppen af Crown Regency Hotel and Towers, som tilbyder et himmelsk eventyr med rutsjebane og skywalk højt, højt over byen.


Find billige flybilletter til andre byer i Filippinerne

Filippinerne er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Cebu City. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Cebu City, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Cebu City vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Cebu City. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.