Find billige flybilletter til Albay

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Albay. De nuværende restriktioner til Albay er baseret på Filippinerne rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Filippinerne

De billigste fly til byer i Albay

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Albay fra Danmark
Legazpi City
Legazpi City

Brugbar information om dit fly til Albay

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Albay
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Albay?

    Fly til Albay variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 3.108 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Albay er 245 kr./pr. person.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Albay?

På nuværende tidspunkt inkluderer Filippinerne rejserestriktioner rejser til Albay. Indrejserestriktioner

Filippinernes grænser er kun åbne for hjemvendte filippinske statsborgere og deres ægtefæller og børn, indiske statsborgere med midlertidig opholdstilladelse, kinesiske statsborgere med permanent opholdstilladelse, som er ægtefæller til filippinske statsborgere og udenlandske statsborgere med visse visumkategorier. Fra den 15. januar vil rejsende fra følgende lande ikke få adgang til Filippinerne: Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordan, Libanon, Nederlandene, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Ikke-filippinske statsborgere, der flyver via et af de lande, der er omfattet af forbuddet, mens de er på vej til Filippinerne, bør have tilladelse til at rejse ind i Filippinerne, forudsat at de kan dokumentere, at de ikke har forladt transitlufthavnen i det pågældende land, og at de ikke har fået indrejsetilladelse fra immigrationsmyndighederne i det pågældende land. Fra den 7. december kan følgende adgangsrettigheder til Filippinerne tillades i henhold til Republik-loven 6768: Udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere, der ønsker indrejse i Filippinerne, skal være i besiddelse af visum i følgende kategorier, ellers risikerer de at blive afvist i indrejsehavnen: -et visum udstedt af en ikke-indvandrer i henhold til § 13 i immigrationsloven (Section 13-serievisum: / a,b,c,d,e,g) - personer, der har opnået status som bosiddende i henhold til republikkens lov 7919 eller loven om social integration af udlændinge (RA 7919-visum) - personer, der har benyttet sig af bekendtgørelse 324 eller fremmedlegionaliseringsprogram (EO 324 visa) -indenlandske udenlandske statsborgere (indfødt-visa). Fra den 7. december kan udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, få visumfri indrejse i henhold til den administrerende ordre 408, s. 1960. De skal have en forudindstillet karantænefacilitet og COVID-19-test på et laboratorium, der opererer i lufthavnen.

karantænekrav

Alle ankommende rejsende og flypersonale skal fremvise en udfyldt Case Investigation Formular ved ankomsten. De vil blive testet for coronavirus (COVID-19) og anbragt i karantæne for egen regning, mens resultaterne af testen afventes.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der ankommer til Davao, skal have en helbredsgodkendelse med negativ coronavirus-resultat (COVID-19), udstedt inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Albay nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Albay? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Albay.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Albay

Find fly til disse populære byer i Albay fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Albay

Se de billigste flyrejser til Albay fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnLegazpi City11.553 kr.

Populære fly til Albay

Find dine flybilletter til Albay blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Legazpi City
Hurtigste flyvetid42t. 50min.
Laveste pris11.553 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Albay


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Albay? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner