Find billige flybilletter til Alghero

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Alghero (AHO)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Alghero. De nuværende restriktioner til Alghero er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alghero

Find de billigste fly til disse Alghero-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alghero

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alghero

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Alghero ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.797 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNnovember60% billigereAt flyve fra København til Alghero ​​koster i gennemsnit blot 711 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNfebruar109% dyrereDet koster cirka 3.750 kr. at flyve til Alghero ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNjuli460% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alghero fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alghero?

Italien er mere end fastlandet med den velkendte støvleform. Landet huser også mange øer, og når du rejser med fly til Alghero, lander du på en af dem. Byen er en del af Middelhavets næststørste ø Sardinien, der i mange år har været en topdestination blandt Italienere. I de senere år har flere europæere fået øjnene op for den skønne beliggenhed. Byen ligger på øens vestkyst og indbyder til en skøn badeferie. De fleste rejser til Alghero om sommeren, hvor det er varmest fra juni til august. Du kan også nyde en rejse med fly til Alghero om foråret eller efteråret, hvor det stadig er muligt at bade og samtidig nyde byens arkitektur, historie og gastronomi.

Hvilket er det absolut billigste fly til Alghero?

312 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Alghero. Dette fly er fra Rom og er 76% billigere end de fleste andre flyrejser til Alghero. Hvis du vil finde den billigste pris til Alghero fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alghero?

Den billigste måned at flyve til Alghero fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 711 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Alghero i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 837 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Alghero?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Alghero fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.797 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 516 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alghero på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Alghero fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.523 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Alghero på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.847 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alghero?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Alghero normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Alghero om aftenen helt ned til 1.466 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.215 kr. i gennemsnit. Fly til Alghero fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alghero?

Rejsende, som flyver til Alghero, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Olbia Costa Smeralda (108 km fra Alghero centrum) eller Lufthavn: Cagliari Elmas (158 km fra Alghero centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Alghero på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Alghero er normalt Lufthavn: Cagliari Elmas med en gennemsnitspris på 1.195 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Alghero?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Alghero. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Alghero nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Alghero-Fertilia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alghero-Fertilia fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
29. okt.
CPH18:20København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
AHO07:50Alghero-Fertilia
1. nov.
AHO04:55Alghero-Fertilia
11t. 25min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH09:05København Kastrup
7t. 50min.
1 stop
AHO16:55Alghero-Fertilia
21. sep.
AHO17:55Alghero-Fertilia
20t. 35min.
2 stop
CPH14:30København Kastrup
Ryanair
14. sep.
CPH17:40København Kastrup
9t. 45min.
1 stop
AHO03:25Alghero-Fertilia
21. sep.
AHO09:05Alghero-Fertilia
19t. 30min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
28. okt.
CPH18:25København Kastrup
20t. 30min.
1 stop
AHO14:55Alghero-Fertilia
1. nov.
AHO04:55Alghero-Fertilia
11t. 25min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Ryanair
30. aug.
CPH05:00København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
AHO18:45Alghero-Fertilia
30. sep.
AHO06:35Alghero-Fertilia
22t. 45min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH18:10København Kastrup
22t. 15min.
1 stop
AHO16:25Alghero-Fertilia
10. sep.
AHO19:05Alghero-Fertilia
15t. 05min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup

Hvilke flyselskaber flyver til Alghero?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alghero

Valgmulighederne er mange, når du skal med fly til Alghero. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske navne som SAS eller Alitalia, men også med lavprisselskaber som Norwegian eller Ryanair. Fra Billund Lufthavn kan du rejse med alt fra KLM til Wizz Air, hvilket viser alsidigheden inden for udvalget af flyselskaber. Hos lavprisselskaberne skal du ofte betale ekstra for check-in bagage og sædevalg, men til gengæld er det ofte muligt at få fingrene i billige flybilletter til Alghero og andre destinationer.

Hvem flyver direkte til Alghero?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Alghero med direkte fly. Du kan i stedet vælge en flyafgang med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alghero?

Den hurtigste afgang med et stop på rejsen tager ca. 4 t og 45 min fra Københavns Lufthavn og ca. 5 t og 15 min fra Billund Lufthavn.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alghero samt afstand til centrum

Du kan tage buslinjen Alpha direkte fra Alghero Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 25 min, og billetprisen er ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Alghero

Find dine flybilletter til Alghero blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alghero
Korteste rejsetid
9t. 45min.
Laveste pris
516 kr.
Fly fra Aarhus til Alghero
Korteste rejsetid
35t. 10min.
Laveste pris
4.292 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Alghero?

Du kommer nemmest rundt i Alghero til fods kombineret med bybusser. Linjerne AF, AC, AP og LV er især brugbare for turister, da de kører i centrum og forbinder den gamle bydel med det nyere område i Lido. En dagsbillet til 24 timers ubegrænset kørsel koster ca. 2,5 EUR (ca. 19 DKK).


Kan man rejse til Alghero uden pas eller visum?

Italien er et EU-land og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at rejse med fly til Alghero. Medbring dit pas, da det kan bruges som internationalt ID.


Tips og gode råd til Alghero

Hvad skal man se i Alghero?

Der kan se frem til adskillige seværdigheder på din ferie i Alghero. En af de helt store attraktioner er drypstenshulen Neptuns Grotte, der ligger en kort sejltur fra byen. Den gamle bydel med ringmuren, brostensbelagte gader og Santa Maria-katedralen er ligeledes blandt topattraktionerne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Alghero betyder masser af oplevelser. Byens beliggenhed indbyder til dejlige strandture ved Middelhavet. Lido-strand nær centrum samt den børnevenlige strand Maria Pia bør besøges på rejsen. En tur til spidsen af den høje klippe Capo Caccia med øens smukkeste udsigt er også oplagt.

Skal man købe rejseforsikring?

En af fordelene ved at være EU-borger er, at du er ligestillet med de lokale i forhold til sygebehandling. I Italien betyder det ofte delvis egenbetaling, men det kan du undgå ved at købe en rejseforsikring. Du kan derudover vælge tillægsdækninger såsom tyveri- og bagageforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan roligt drikke vand fra hanen i Alghero.

Giver man drikkepenge i Alghero?

Som udgangspunkt bør du give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Carlo Alberto er byens hovedindkøbsgade. Markederne ved Piazza Civico eller Lungomare Dante er også et besøg værd. (Priser checket: 03/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class