Find billige fly til Alghero

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Alghero

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Alghero

Bedste pris på enkeltbillet

375 kr.

Bedste pris på returbillet

829 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Alghero fra Danmark i de seneste 72 timer er 375 kr. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Den bedste pris på en returbillet til Alghero fra Danmark i de seneste 72 timer er 829 kr. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Det hurtigste fly til Alghero fra Danmark tager 6t. 00min. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Alghero, herunder Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alghero

Find de billigste fly til disse Alghero-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alghero

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alghero

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Alghero ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.383 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNmarts48% billigereAt flyve fra København til Alghero ​​koster i gennemsnit blot 721 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNjuli76% dyrereDet koster cirka 2.430 kr. at flyve til Alghero ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNjuli526% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alghero fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alghero?

Italien er mere end fastlandet med den velkendte støvleform. Landet huser også mange øer, og når du rejser med fly til Alghero, lander du på en af dem. Byen er en del af Middelhavets næststørste ø Sardinien, der i mange år har været en topdestination blandt Italienere. I de senere år har flere europæere fået øjnene op for den skønne beliggenhed. Byen ligger på øens vestkyst og indbyder til en skøn badeferie. De fleste rejser til Alghero om sommeren, hvor det er varmest fra juni til august. Du kan også nyde en rejse med fly til Alghero om foråret eller efteråret, hvor det stadig er muligt at bade og samtidig nyde byens arkitektur, historie og gastronomi.

110 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Alghero. Dette fly er fra Venedig og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Alghero. Hvis du vil finde den billigste pris til Alghero fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Alghero fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 721 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Alghero i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 822 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Alghero fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.383 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 829 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Alghero fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.607 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Alghero på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.475 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Alghero normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Alghero om aftenen helt ned til 1.771 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.417 kr. i gennemsnit. Fly til Alghero fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Alghero, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Olbia Costa Smeralda (108 km fra Alghero centrum) eller Lufthavn: Cagliari Elmas (158 km fra Alghero centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Alghero er normalt Lufthavn: Alghero-Fertilia med en gennemsnitspris på 1.225 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Alghero

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alghero fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
26. dec.
CPH15:20København Kastrup
25t. 35min.
1 stop
AHO16:55Alghero-Fertilia
31. dec.
AHO10:55Alghero-Fertilia
5t. 05min.
1 stop
CPH16:00København Kastrup
Ryanair
18. sep.
CPH04:45København Kastrup
22t. 20min.
1 stop
AHO03:05Alghero-Fertilia
26. sep.
AHO03:35Alghero-Fertilia
24t. 35min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
Ryanair
26. dec.
CPH15:20København Kastrup
25t. 35min.
1 stop
AHO16:55Alghero-Fertilia
30. dec.
AHO07:55Alghero-Fertilia
19t. 40min.
1 stop
CPH03:35København Kastrup
Ryanair
3. sep.
CPH18:50København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
AHO03:15Alghero-Fertilia
7. sep.
AHO19:40Alghero-Fertilia
8t. 20min.
1 stop
CPH04:00København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH18:50København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
AHO03:15Alghero-Fertilia
25. sep.
AHO03:40Alghero-Fertilia
24t. 50min.
1 stop
CPH04:30København Kastrup
Ryanair
23. sep.
CPH09:40København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
AHO17:20Alghero-Fertilia
26. sep.
AHO03:35Alghero-Fertilia
24t. 35min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Alghero

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Alghero, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
23. sep.
CPH18:15København Kastrup
33t. 00min.
2 stop
AHO03:15Alghero-Fertilia
easyJet
2. nov.
CPH15:20København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
AHO09:50Alghero-Fertilia
Ryanair
23. sep.
CPH09:40København Kastrup
19t. 10min.
1 stop
AHO04:50Alghero-Fertilia

Hvilke flyselskaber flyver til Alghero?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alghero

Hvilke flyselskaber flyver til Alghero?

For fly fra Danmark til Alghero, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Royal Wings, ITA Airways og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

ITA Airways-fly til Alghero

ITA Airways er et populært valg for brugere, der rejser til Alghero. Selskabet flyver 21 fly om ugen til Alghero, og de flyver oftest fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino. Billetpriserne hos ITA Airways afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.018 kr. (fra København Kastrup). I 3 anmeldelser har momondo-brugere givet ITA Airways en gennemsnitlig bedømmelse på 5,3/10.


Lufthavne i nærheden af Alghero

Neden for finder du alle lufthavne i Alghero samt deres afstand til centrum

Du kan tage buslinjen Alpha direkte fra Alghero Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 25 min, og billetprisen er ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Alghero

Find dine flybilletter til Alghero blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alghero
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris829 kr.
Fly fra Aarhus til Alghero
Hurtigste flyvetid27t. 50min.
Laveste pris8.349 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Alghero

Du kommer nemmest rundt i Alghero til fods kombineret med bybusser. Linjerne AF, AC, AP og LV er især brugbare for turister, da de kører i centrum og forbinder den gamle bydel med det nyere område i Lido. En dagsbillet til 24 timers ubegrænset kørsel koster ca. 2,5 EUR (ca. 19 DKK).


Visumkrav for Alghero

Italien er et EU-land og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at rejse med fly til Alghero. Medbring dit pas, da det kan bruges som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alghero


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alghero

Der kan se frem til adskillige seværdigheder på din ferie i Alghero. En af de helt store attraktioner er drypstenshulen Neptuns Grotte, der ligger en kort sejltur fra byen. Den gamle bydel med ringmuren, brostensbelagte gader og Santa Maria-katedralen er ligeledes blandt topattraktionerne.

En af fordelene ved at være EU-borger er, at du er ligestillet med de lokale i forhold til sygebehandling. I Italien betyder det ofte delvis egenbetaling, men det kan du undgå ved at købe en rejseforsikring. Du kan derudover vælge tillægsdækninger såsom tyveri- og bagageforsikring.

Du kan roligt drikke vand fra hanen i Alghero.

Som udgangspunkt bør du give ca. 10 % i drikkepenge.

Via Carlo Alberto er byens hovedindkøbsgade. Markederne ved Piazza Civico eller Lungomare Dante er også et besøg værd.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Alghero. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Alghero, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Alghero. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Alghero og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Alghero

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Alghero

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.