Find billige fly til Alghero fra 802 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Alghero

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Alghero

Bedste pris på returbillet

802 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 50min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Alghero fra Danmark i de seneste 72 timer er 802 kr. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Det hurtigste fly til Alghero fra Danmark tager 4t. 50min. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Alghero, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Alghero

Få indsigter om din flyrejse til Alghero, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alghero?

Den billigste måned at flyve til Alghero fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.053 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Alghero i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.081 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Alghero?

295 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Alghero. Dette fly er fra Rom og er 67% billigere end de fleste andre flyrejser til Alghero. Hvis du vil finde den billigste pris til Alghero fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alghero på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Alghero fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 819 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Alghero på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.236 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alghero?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Alghero normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Alghero om aftenen helt ned til 865 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.293 kr. i gennemsnit. Fly til Alghero fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alghero?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Alghero afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Cagliari Elmas (den mest populære lufthavn i Alghero), så tager det 4t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Cagliari Elmas, er den gennemsnitlige rejsetid 7t. 30min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Alghero?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Alghero fra Danmark er 39 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.617 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alghero

Find de billigste fly til disse Alghero-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alghero

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alghero

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Alghero ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.617 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Alghero ​​koster i gennemsnit blot 1.053 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNdecember69% dyrereDet koster cirka 2.747 kr. at flyve til Alghero ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALGHERO FRA KØBENHAVNjuli548% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alghero fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alghero

Italien er mere end fastlandet med den velkendte støvleform. Landet huser også mange øer, og når du rejser med fly til Alghero, lander du på en af dem. Byen er en del af Middelhavets næststørste ø Sardinien, der i mange år har været en topdestination blandt Italienere. I de senere år har flere europæere fået øjnene op for den skønne beliggenhed. Byen ligger på øens vestkyst og indbyder til en skøn badeferie. De fleste rejser til Alghero om sommeren, hvor det er varmest fra juni til august. Du kan også nyde en rejse med fly til Alghero om foråret eller efteråret, hvor det stadig er muligt at bade og samtidig nyde byens arkitektur, historie og gastronomi.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alghero?

Rejsende, som flyver til Alghero, kan måske finde bedre priser til Olbia Costa Smeralda Lufthavn (108 km fra Alghero centrum) eller Cagliari Elmas Lufthavn (158 km fra Alghero centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Alghero på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Alghero er normalt Alghero-Fertilia Lufthavn med en gennemsnitspris på 374 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Alghero-Fertilia Lufthavn?

Priser for fly til Alghero-Fertilia Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Alghero-Fertilia Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Alghero-Fertilia Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Alghero-Fertilia Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Alghero-Fertilia Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Alghero-Fertilia Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Alghero-Fertilia Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Alghero-Fertilia Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Alghero

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alghero fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
8. okt.
CPH17:55København Kastrup
9t. 10min.
1 stop
AHO09:05Alghero-Fertilia
12. okt.
AHO18:50Alghero-Fertilia
9t. 35min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
Ryanair
6. okt.
CPH19:15København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
AHO20:05Alghero-Fertilia
13. okt.
AHO15:00Alghero-Fertilia
19t. 35min.
2 stop
CPH10:35København Kastrup
Ryanair
8. okt.
CPH17:55København Kastrup
9t. 10min.
1 stop
AHO09:05Alghero-Fertilia
12. okt.
AHO04:05Alghero-Fertilia
7t. 30min.
2 stop
CPH11:35København Kastrup
Ryanair
6. okt.
CPH19:15København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
AHO20:05Alghero-Fertilia
13. okt.
AHO15:00Alghero-Fertilia
19t. 35min.
2 stop
CPH10:35København Kastrup
Ryanair
17. okt.
CPH18:05København Kastrup
23t. 20min.
2 stop
AHO23:25Alghero-Fertilia
23. okt.
AHO13:40Alghero-Fertilia
15t. 15min.
1 stop
CPH04:55København Kastrup
Ryanair
6. okt.
CPH19:15København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
AHO20:05Alghero-Fertilia
13. okt.
AHO15:00Alghero-Fertilia
19t. 35min.
2 stop
CPH10:35København Kastrup
1.004 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Alghero

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Alghero, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 30min.
AHOAlghero-Fertilia

Andre kabineklasser på fly til Alghero

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Alghero

Hvilke flyselskaber flyver til Alghero?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alghero

Hvilke flyselskaber flyver til Alghero?

Ryanair-fly til Alghero

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Alghero. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Alghero, og de flyver oftest fra Bergamo. Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 234 kr. (fra Billund). I 1.673 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 6,9/10.

ITA Airways-fly til Alghero

ITA Airways (6,5/10, 129 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Alghero med tilbud fra helt ned til 3.121 kr. retur fra Billund. Med 14 ITA Airways-fly til Alghero om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Alghero

Find dine flybilletter til Alghero blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alghero
Hurtigste flyvetid10t. 55min.
Laveste pris760 kr.
Fly fra Aarhus til Alghero
Hurtigste flyvetid18t. 00min.
Laveste pris1.143 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Alghero

Du kommer nemmest rundt i Alghero til fods kombineret med bybusser. Linjerne AF, AC, AP og LV er især brugbare for turister, da de kører i centrum og forbinder den gamle bydel med det nyere område i Lido. En dagsbillet til 24 timers ubegrænset kørsel koster ca. 2,5 EUR (ca. 19 DKK).


Visumkrav for Alghero

Italien er et EU-land og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at rejse med fly til Alghero. Medbring dit pas, da det kan bruges som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alghero


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alghero

Hvad skal man se i Alghero?

Der kan se frem til adskillige seværdigheder på din ferie i Alghero. En af de helt store attraktioner er drypstenshulen Neptuns Grotte, der ligger en kort sejltur fra byen. Den gamle bydel med ringmuren, brostensbelagte gader og Santa Maria-katedralen er ligeledes blandt topattraktionerne.

Skal man købe rejseforsikring?

En af fordelene ved at være EU-borger er, at du er ligestillet med de lokale i forhold til sygebehandling. I Italien betyder det ofte delvis egenbetaling, men det kan du undgå ved at købe en rejseforsikring. Du kan derudover vælge tillægsdækninger såsom tyveri- og bagageforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan roligt drikke vand fra hanen i Alghero.

Giver man drikkepenge i Alghero?

Som udgangspunkt bør du give ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Carlo Alberto er byens hovedindkøbsgade. Markederne ved Piazza Civico eller Lungomare Dante er også et besøg værd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Alghero?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Alghero. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Alghero med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Alghero, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Alghero?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Alghero. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Alghero lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Alghero og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Alghero på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.